Магията на изтока - тема 62

• 22 172
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • DE
Гост, аз още събирам сили да догледам "My Husband-in-Law". Прочетох, че към края има драма с болници, а още съм твърде стресирана и не ми се гледат драми, може да го довърша някой ден.
Ако е нещо забавно, давай.
Гледа ли "Prophecy of Love" с Джеймс, знам че го харесваш, а виждам че вече е преведен и звучи забавно, може и аз да го преслушам.

"Dance of the Sky Empire" и той заби в драмата, започна забавно и след като ожениха главните към средата забиха в история тип Ромео и Жулиета. Не мерси засега.

# 301
Загледах и днешния втори епизод на китайския Full House (ще го прехвърлям всеки ден, той е по 30 минути), но ми излезе и реклама на китайска версия на тайванския Fated to Love You (2008), която е излязла през юни тази година и се казва You are My Destiny.

Загледах каста и видях името на главния актьор Син Джао Лин/ Xing Zhao Lin.
Загложди ме паметта, че това име на мен ми е много познато, но не от китайски сериал/ филм, който съм гледала с него, а от друго място. Пуснах го в Гугъл и лампичката светна. Айгууу, забравила съм, но се сетих кой е.
Беше трени в SM Ent., преди да дебютират ЕХО навремето, но беше по-малък и от двете макнета. Явно е бил спряган за дебют с NCT-тата.
Помня, че го бях виждала покрай Лулу и Лей, изобщо покрай китайците в ЕХО. Той се снима и в драма версията на Wolf. След това нещо не се разбра с корейците и напусна компанията. И по-добре за него, защото NCT така ги объркаха, че... Не ми се говори на тази тема. Безкрайно талантливи, а осакатени от компанията си.

Последните години е започнал да прави чудна кариера в Китай. Браво на момчето. Изгубила съм му следите, нито ми беше попадало нещо за него, а той се налага като актьор.
Ще погледна и този китайски римейк заради Син Джао Лин. На мен корейският вариант с Чанг Хьок и Нара от 2014 г. ми е любим, макар да не съм гледала тайванския оригинал.

# 302
  • България
Загледах каста и видях името на главния актьор Син Джао Лин/ Xing Zhao Lin.
Този актьор ми е известен от The Eternal Love (2017).
Има и втора част, чакам и трета.
Прочетох, че не обичаш летящи, в този сериал няма такива, но има малко фантастика с прехвърляне между различни светове.
И е подходящ за обичащите романтични истории. То е видно от заглавието.

# 303
  • София
Страхотен кавър на  KIHYUN от MONSTA-X. Много добре се справя момчето.

И още един кавър на песен на същата група, пак в негово изпълнение.

# 304
Tuon, тази сцена за теб са я снимали. С нея приключи 2-и епизод и днес започна 3-ти.
Ха Сок Джин, огромната Луна, морските вълни - всичко, за което си мечтала. Признай си.
Дам,но на плажа трябва да съм аз.Всичко друго е идеално.

Tuon, попадна ли на тази статия за Sons Of The Neon Night?
Не.Сега я прочетох.
Оптимистично ми звучи 2021.Дано успеем да го видим.

гледам и в едно кратко BL заглавие.
Кое?

# 305
  • BG
Tuon, https://mydramalist.com/58273-life-senjou-no-bokura
дане, имам намерение да го гледам лакорна с Джеймс, само чакам да ми дойде нагласата на тема мистика, че ми е леко негледаем жанр.
дане, Hearts in veil е лакорна, изгледах само 1 еп., защото тази актриса Мукда ми е много антипатична и неприятна, само заради Майкъл почнах Разбойникът, опитах се да я харесам поне малко, но с Weir пък въобще не мога да ги възприема като екранна двойка. Лошото е, че се "пъха" във все повече лакорни, което е кофти.
шоши, голям зор с японското, за което говорих вчера. Така добре започна и после като зацикли на едно никакво положение, чааак в 15 еп., та даже и в 16-ти се раздвижиха нещата и то до там, че двамата, дето се осъзнаха, по-точно Тя, че го обича и като решат да се целунат се хилят като петокласници, не съм доволна, добро начало, което беше разрушено. Но пък е голям чаровник главния, само заради него не ме е яд. Сега ще метна и бързите 4 еп от ВL  заглавието му.

# 306
Дано това поне става за нещо, напомня ми на ЕХО-звучене. Утре ще разбера. За целия албум в края на септември нямам големи надежди, но и едно-две парчета да са слушаеми - ще бъде успех.

Скрит текст:

Прехвърлих снощи китайският римейк на Fated to Love You. Не ми трябваше много, за да придобия представа от актьорските качества на Син Джао Лин. Има талант/ качества (освен визия) и добре е направил, че е избягал от корейския Ад. Ако го беше завъртяла въртележката на SM Ent. нямаше да постигне много.

И Джери за приятно начало на седмицата.
Довечера ме чака епизод 18. Малката социалистка видях, че пак ще е нафиркана. Еее, ама тия китайки същите като корейските си посестрими.

# 307
  • MJF
нощен гост, мда, предупредих те, по едно време така зацикли тоз сериал , че можеше като нищо в този дух още 10-ина серии да навъртят. Накрая внезапно се сетиха че е финал и на две на три го направиха. Shirasu Jin съм го мяркала в Mukai no Bazuru Kazoku, Aishite tatte, Himitsu wa Aru

Изгледах розите на нашата китайска Ли. Харесвам розовия мирис. Чак ми замириса от екрана от толкоз рози. Интересни приложения видях, не че всичко разбрах Smile . Това дето ми заприлича на бяла халва или нуга с цели бадеми и розови листа, бих го опитала как е на вкус за начало.

# 308
Мей може би ще остане сама, като Нагито. След това промо не ги усещам добре нещата.
Финалът е утре.

Ето ти реклама и на Kiwadoi Futari: K2, детективската комедия с Кей Танака и Рьоске Ямада, която започва на 11 септември.
За теб е задължителен и заради любимата Норико Егучи. Представям си какъв смях ще има с нея.
В главната женска роля е Нагиса Секимизу. Малката е нова звезда на японския фронт. Много красиво и нежно момиче, което започна да трупа големи позитиви. Миналата седмица я гледах във филм - прекрасна.

# 309
  • DE
Ауу, Гост добре че спомена партньорката на Джеймс, ужасна е. Май и аз няма да го гледам, такова чудо разваля удоволствието от гледането.
Понякога се чудя как ги избират тия неприятни и нехаризматични жени. Почти толкова са ми противни колкото корейките.

# 310
  • MJF
дането, почти 100% е сигурно че нарочно така ги подбират. Ясно защо. Тъпо, много тъпо , но факт. Wink

Рос,  подозирам силно  за финала на Нагиса -сан че е "един такъв никакъв". Утре ще кажеш но въобще не се готвя за почерпка. Затуй се застраховах , че независимо от финала това заглавие ми хареса- особено 7-и и 8-и епизод. Ако съкратят, редактират първите 6 и има повече от Мей и Нагиса в тях и не маловажно Mr. Green ако махнат парцаляка от гардероба.... повече похвали от мен щеше да има.
Е поне няма да прекалим с "бискито и кукито", достатъчни са ни уагашитата. Иди кажи че творците не мислят за наше добро Grinning Wink . ooooh! сега от оня всезнайко като посегна към сладка почвам да се чудя къде е по скалата до и над 40 , добре си бяхме без това инфо Smirk.

Моята голяма любимка Норико Егучи! В предвкушение съм!

# 311
Сериалът започна след 5-ти епизод. В 6, 7 и 8-ми ни показаха всичко каквото имаше да се показва, дотогава си беше посредствена история с елементи на мъчение (визирам гардероба и обърканото поведение на главната героиня, което беше тип корейска кифла). Затова утре каквото - такова. Ние сме подготвени и за лош сценарий, а ако ни изненадат приятно, ще ни направят голям подарък.
В 16:00 ч. бг време е финала в Япония (22:00 ч. местно). Чакай коментар след това.

Ето ти главното парче към продукцията. Чуваш го постоянно в епизодите.
Малко е странен клипа с тази тъмнина в началото, след това лекото прокрадване на светлина и на финал студения душ, който си взима лирическата героиня. Обяснявам си донякъде с историята, която ни показват. Каква беше Мей в началото (живееща в пълен безпорядък, тъмнина, хаха) и след това с появата на светлината в живота ѝ a.k.a Нагиса-сан, който я промени към добро.
Не знам дали това е замисъла, но парчето е добро.

# 312
Сдобих се последните 2-3 дни с повече свободно време и успях да приключа някои сериали.

The Good Detective - чиста кримка, без разводняване с романтики и излишни бози. Не беше лош, а и актьорският състав беше на ниво. Разследваха един случай от началото до края и всички серии са си навързани. Не е, както в някои други сериали по 1-2 епизода на случай и после подхващат друго престъпление.

Chip In - до какво ниво могат да паднат хората в едно семейство, за да получат "голямото наследство". И колко илюзорно може да се окаже всичко.

Train - паралелни светове и един призрачен влак, който може да те отведе от единия в другия свят. Хората и в двата свята са едни и същи, но животът им е различен в зависимост от решенията, които са вземали.
Скрит текст:
Накрая се оказа, че световете са много повече от два.

# 313
  • MJF
2в1, голям отчет Wink . Липсваш. Но разбираемо Hug
Рос, като нищо туй е идеята на клипа. Верно Мей макло на корейска кифла мязаше в началото Mr. Green. Мани ами  и в "Уагаши" ме преследва корейската нишка/оназ ми ти матрона Mr. Green.

Почнах вчера The Voice Calling Your Name - психологическа драма. Първи епизод съм изгледала. Нали хвалих Мачико Оно в "Сузу" та оглеждайки каста какви ги е вършил напоследък го набелязах това заглавие.

# 314
А, Шоши, от първия ми бях останали няколко епизода, вторият и третият са с по-малко епизоди, а и при тях доста действаше мишока.

Сега мисля да хвърля едно око на Graceful Friends, за да видя нашият човек Ким Сънг О какви ги върши, че отдавна не ми е попадал на екран. Нямам големи очаквания за сюжета и ще е до където стигна.

Общи условия

Активация на акаунт