Магията на изтока - тема 62

• 22 186
  • 733
  •   1
Отговори
# 270

Ей на,  наш Корееда тръгнал да спасява кор-фронта. След френския нюанс, сега и корейски Broker.
О, това е интересно!

Contrail вероятно и аз ще го гледам, ако искаш, ще си правим компания.

# 271
Такъв е, обикновена корейска мелодрама, но тогава сме го гледали само заради Бин-Бин. 2006 г. - това е сред най-тежките години на корейската мелодраматургия. Убиваха наред - нямаше сериал, нямаше филм.

Реших да прегледам какви ги е вършил Ха Сок Джин в днешния 3-ти епизод на When I Was the Prettiest, а се оказа, че не са излъчили епизод заради тайфуна Бави, който достигна корейския юг днес.
Тази тропическа буря, която се превърна в тайфун, премина миналата седмица през Тайван и о-в Ишигаки. Отиде ни реколтата от захарна тръстика.

Ето ти последната реклама с Масахару Фукуяма, песен за еволюцията на сандвича с моркови, салата и майонеза, хаха.
Сарада (от салата на джапинглиш, хехе), сарада кими то таберу сарада (Салата, салата, трябва да ядеш салата).
Мелодията е много приятна, а с неговият прекрасен глас зарибява.

# 272
  • MJF
Crossing Arms е бива ли така, не ми стига трапа в тръстиката на острова ами сега и цял тайфун ooooh!

Напълно подкрепям туй верую за салатата / сарадата Satisfied

Сузу / Kono Sekai no Katasumi ni изгледан! Невероятно но факт!
Заради преводната епопея "включването" от днешното време в последния епизод малко изкуствено/ненужно ми дойде, или поне да не е толкова дълго. Идеята ясна но... като цяло размито-неясни ми останах , а имах по-големи очаквания. Така само вметнати а недоразвити не виждам смисъл в тези 2 героя от съвремието. Както и да е.

Останалото бе едно бижу в класически стил на разказване. Запомнящи се характерни герои. Направо приказка.
Със Сузу ми стават 2 японски приказки, които изгледах наскоро. Напълно доволна.
Ей в такъв стил японски заглавия много харесвам.

# 273
Ами, браво. Повече от две години издържа да чакаш превода на английски, а на финал дори си и доволна.
Така и никога не каза нищо за Тори Мацузака?
Сузу (Хонока Мацумото) я харесвам много, защото е меча-меча кавайййй, както казват японците, наистина сладка/ симпатична.

Поздрав от Масахару Фукуяма за добро утро.

# 274
  • MJF
Защото чета на клипа "milk tea" добавям Coffee Wink
Докато слушам да добавя за Тори Мацузака.
То мъжките образи в Сузу предвид основния фон на сюжета са "тихи" образи, мяркат се само от време на време,  иначе работят по цял ден или воюват. Останалото им минава в път. И най-малко са по домовете си.  Тори Мацузака тук  e преди Perfect World и така да се каже е загрявал за тази следваща роля.
 В Сузу доминират дамските образи. И те не са един и два. Хареса ми и играта на Machiko Ono  в ролята на кака на съпруга на Сузу, т.е. Сузу ѝ е снаха. През големи премеждия и динамика минаха техните отношения. Двете си паснаха като огън и вода Smile

# 275
Във вчерашният трети епизод на уагаши-сериала показаха няколко много красиви произведения. Уагаши, която си похапна Тераучи-сан също ми хареса.
Гледай го довечера и не забравяй, че това е м-а-н-г-а. Манга. Рисувана история.

Скрит текст:

Ето ти и Капитан Ри, предпетъчно. Севернокорейската армия никога няма да бъде по-привлекателна, айгууу.

# 276
Tuon, тази сцена за теб са я снимали. С нея приключи 2-и епизод и днес започна 3-ти.
Ха Сок Джин, огромната Луна, морските вълни - всичко, за което си мечтала. Признай си.

Прегледах 3-ти епизод. Такава огромна драма ни заформят, че дори да искам да се порадвам на Ха Сок Джин, всичко започва да ме боли гледайки цялата тази абсурдност. Ако се размине без нито един труп до финал, ще е истинско чудо.
Проблемът ми е точно Ха Сок Джин, т.е не той конкретно, а това, че гледайки го виждам онзи Ха Сок Джин от Problematic Men, който гледах/ следях години наред. Толкова е освободен този човек, забавен, интересен, че сърце не ми дава все още да зарежа сериала, защото си представям него самия, а не героят, който му се налага да играе. Имам чувството, че всеки момент отнякъде ще се появи Ким Джи Сок и двамата ще започнат да се шегуват на някоя тема.

Това е откъс от днес. Драма, та дрънка.

# 277
Tuon, попадна ли на тази статия за Sons Of The Neon Night?
Лично на мен ми звучи повече като клюки и слухове, но вероятно е съвсем вярно заключението, че премиерата ще бъде най-рано догодина.

# 278
  • MJF
Pension: Love Is Pink
Гледах кино в 5 части. Определено ми хареса. Крайната сцена ме Satisfied
Скрит текст:
с тоз дрон и махащия цял екип. Веселие до края. Въпреки че заглавието е такова че си имаше всичко- нещата от живота. Но всичко, дори най-тъжните моменти се гледаха с усмивка- невероятно но факт. Начин за поглед към живота.
Сценките в бара с Йошио  и трите му другарчета по чашка бяха много забавни.
6+ на целия екип пиша.
Бел , покрай това заглавие разцъках наш Франки на малкия екран по-специално и видях че е налично Rikon na Futari. Маркирах и него за гледане.

Ееее добре щом за разлика от епизод 2 в 3 са се сетили за повече уагаши, че останах разочарована направо от онези разплесканите червени, пък другите - слепените с традиционния крем ми бяха много семпли Blush, еми така де назландисвам се. Ще се подготвя като седна да го гледам eat. Тераучи наш сан само да има късмета да не ми е оставил достатъчно уагашита.

Пацифиста в мен не оцени тоз Бини. Абе в пълно забвение е , Naughty да си знай.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 21:54 от Шошулчо

# 279
  • MJF
Уагаши 3 изгледан
Скрит текст:
Тез зелени сладки красиви. Туй добре, но ми липсват повече истории за сладки, като да речем в епизод 1. Тераучи-сан излезе че ми остави достъчно сладки, зави си само една, че я яде и на 4 очи Mr. Green. Eй големи диванета в тази къща. Чукни един, хвани друг ooooh!. То не се знае  дядото или внука са по-големи инати и инфантили. И на този фон оназ ми ти матрона ...... ooooh! . Тези до един са за моя японски психиатър д-р Ринтаро. До един. Още не мога да го схвана изцяло наш Тераучи. Ясно защо се е възмутил от внука си, но нататък не ми е 100% ясна позицията му. Тепърва ще видим.
Добре е да се върнат към малко повече приказки за сладките, че останалото ме #Shocked  . Летящата ваза и приспивния чай направо песен ще ми се сторят като гледам превюто. Направо ще трябва да си примъкна  newsm43     вместо любувайки се да eat
  Angry    

# 280
Шо, току-що гледах финала на Love Is Pink и съм напълно съгласна с твоя коментар. Мисля, че няма какво да добавя към това, което вече си написала.

# 281
  • MJF
Бел, то Pension: Love Is Pink е от тези заглавия които са повече за гледане и по-малко за коментиране. На усета/усещанията  е наблегнато в този вид продукции.

Ето ти и на теб една сладка отоши-буми , само по една ни се полага Wink

# 282
Ето ти тогава, щом си убедена пацифистка, един Бини на колело.

Скрит текст:

За мен този Бин-Бин.

Петък... На японско съм. Китайското вече в понеделник.
Чака ме новия епизод на MIU404 и Сатоми епизод 7.
MIU404 ще бъде 11 епизода, приключва другия петък (бел.ред. 4 септември) и се получава много добре, защото още на 11 септември японците стартират нова криминална комедия с Кей Танака и Рьоске Ямада, а на 17 септември и още една с Нобу Сузуки и Хаято Сано.
Самураите са се развихрили в този жанр. Няма лошо, одобрявам, отдава им се, а и хуморът е качествен. От MIU404 съм много доволна това лято. Много. Ген Хошино и Го Аяно са създадени един за друг, хаха.
Имам и голям завой по отношение на Кенши Окада. Не го харесвах, дори много го критикувам винаги, но пораснал е, научил е доста за актьорската професия и вече не е само онова красиво дърво, което беше до преди две години. Малък е, но трупа опит и се променя към добро. Ще стане бомба след още някоя година.

Ли Дзъ Ци се справи и с реколтата от рози за тази календарна година.

# 283
  • MJF
Тя преди това се занима и с бамята, даже ме подсети и аз да си взема. Розите ѝ тепърва ще ги видя.

Мда, Бини така го  одобрявам напълно Smile

# 284
Ето ти и на теб една сладка отоши-буми , само по една ни се полага Wink

Шо, погледах малко снимки на уагаши. Това не са сладки, това са си истински произведения на изкуството. Мисля, че и Рос беше споделила нещо в този дух. Така е. Такова красиво нещо мога да съзерцавам и да му се радвам, но не и да го изям.

Общи условия

Активация на акаунт