Магията на изтока - тема 62

• 22 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Просто е изумителен,нали? Hug Клише до клише.
Забрави за романтиката между учителка-ученик (от 2013).Как да го опишеш с думи това начало.Дъжд,тя се крие под листо и е суха все едно излиза от фризьор ,той с дъждобран и  колело.
Освен това ще се окаже,че не са истински братя (ще имат различни бащи) и Джи Су ще вземе момичето (защото първи се влюбва в нея и е във водещата роля).
Дано са им платили достатъчно.

# 256
Pension: Love Is Pink 1-2
Хи, хи, отдавна не съм нацелвала този род заглавия на японския фронт. Бел, не знам дали си гледала подобно до сега. Аз ги третирам по към късометражното кино такива.
Скрит текст:
Голяма забава са актьорите, според мен се забавляват в този род заглавия. Баш като за наш Лили си е. Тоз човек много обичат да го снимат с цигари все пак ooooh!, а аз направо едва ли не почвам да кашлям от гледката на такива неща.
Разрових творческия екип. За Yasuhiko Shimizu това минава към дебюти. За Ryoma Ouchida също.
Да видим до къде ще я докарат до края Smiley
Шо, изгледах и 3 епизод. Приятен сериал и наистина е удоволствие да гледаш актьорите.

# 257
  • MJF
Бел, забава са тез Smiley . Не знам защо това заглавие ме подсети за Kokoro ga Pokkito ne. Там така се забавлявах предимно с актьорите.
Рос, гледаш ли Hanzawa Naoki 2 ? Вчера нещо си разглеждах ресурса и видях че има и такова животно качено - Hanzawa Naoki Iya Kinen: Episodo Zero Thinking
То туй цялото нещо ще ми е за анблок гледане на мене. Нищо не помнещата от сезон 1 ooooh!

# 258
Просто е изумителен,нали? Hug Клише до клише.

Ти си се пожертвала и си решила все пак да гледаш?
При мен ще е само превъртане, ако изобщо реша да погледна епизодите и след първите два. Ясна ни е историята. Драмата е 100 кила дини и пъпеши + още 10 кг. корнишони.

Шо, не, не съм започнала Ханзава Наоки 2. Нямам място в момента и за него. Само вечер успявам да гледам, но не искам да го претупвам, защото знаеш, че това е сериозен сериал, посветен на банково дело и игрите в големите японски компании/ корпорации. Не се гледа като някакво леко сериалче, трябва нагласа и много голямо внимание (доста са сложни диалозите, бях хвърлила едно око на първи епизод). С първи сезон изкарах едно банково дело по японски, сега ще е второ.
Това, което си сложила като линк е спешъл (тв филм), който японците излъчиха зимата. Той е връзката между двата сезона.
Изгледай отново финалния епизод на първи сезон, след това спешъла и чак след това се прехвърли на втори сезон. Това е редът, за да разбереш всичко.

Watashi no Kaseifu Nagisa-san - днешния епизод 8

Това беше най-силният епизод от старта на сериала. По-добър и от седми. Почти всичко беше казано, но най-важното остана за финала на 1 септември, другия вторник.
Всичко беше разкрито (смяла съм от сърце в тези сцени), но Мей няма да я бъде с Тадокоро, ще я женим за Нагиса-сан, хаха. Шах и мат.
Браво на японците. Първите пет епизода ме дразнеха, но след шести този сериал тръгна нагоре и само нагоре, така че нямам абсолютно никаква идея как ще завърши всичко. Предчувствам, че Мей ще вземе правилното решение и дано не постъпи като тъпото Наги миналото лято.
Мангата е онгоинг, така че ще завършат както решат, предполагам с одобрението на мангаката.
"Life & Work Balance" - любимата ми фраза от престилките, които използва Нагиса-сан, когато почиства. Точно и на място. Така мисля и аз.

В този епизод харесах много два от тоалетите на Мей. Ахх, невероятно, но и това се случи малко преди финала на сериала.
Много ми хареса полата с оранжевата блуза, само жълтите обувки малко не ми се вързаха, като цвят. Лилаво-сивият тоалет на финал също ми допадна. Полата този път беше с хубава кройка.

Джери днес беше брилянтен. Трогна ме в тази сцена с малката социалистка.

# 259
  • MJF
И защо се мота творческия екип на Нагиса-сан първите 6 серии ?! ooooh! . Да не са сменили стилиста?! Wink
Нагиса и Мей са балансиран отбор. Паснаха си много добре.

Мда, такъв ще е реда за Ханзава Наоки. Подозирам че няма да ми е достатъчно да прехвърля само последния епизод на сезон 1 ами ..... ooooh! Thinking

Eмнала съм Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi -насред 8-ми епизод съм и като гледам как се стегнаха Crazy ще го догледам днес.

# 260
Ти си се пожертвала и си решила все пак да гледаш?
При мен ще е само превъртане, ако изобщо реша да погледна епизодите и след първите два. Ясна ни е историята. Драмата е 100 кила дини и пъпеши + още 10 кг. корнишони.
Няма да го гледам.Само го пробвах дали ще ме изненада.Той не става за гледане или съм ги гледала нещата с други герои.
Ха Сок Джин,сори. Дори онзи със СуперБини ми изглежда по-читав.А там се сещаш,че главната прелетя демилитаризираната зона с парапланер и падна в ръцете на най-секси севернокорейски войник. Колко иновативно.

# 261
  • MJF
Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi / Clear Skies, no incidents
E много ми хареса този сериал. И въпреки не малките вълнения към края , завършихме на кота "  Clear Skies, no incidents". Браво.
Скрит текст:
Как навързаха към края всички герои, по специално онова диване "писателя" и онзи  "преследващия" нон-стоп нашия герой успяха да ме изненадат. Явно "Clear Skies, no incidents" ме беше приспало и мен като островитяните та и аз напълно изненадана останах от целия сериозен екшън към края.
Милия Тръстиков/Мицуо удар щеше да получи като видя "дупката" в тръстиката, та и аз с него Wink . Абсолютно престъпление бе таз контрабанда начело с този факт, че оскверниха нашата тръстика   smile3540  
Нашия полицай бая пострада но поне най-лошото се размина.
Паметник трябва за такива хора като полицая. Голям двигател, направо перпетуум мобиле а не човек
ukio в Спирита разбрах че актьора Kenji Sakaguchi e спрял актьорската си кариера по принуда- по здравословни причини. Последно май съм го гледала в Second To Last Love 2 . В тази роля бая двигателно активен, след като прочетох диагнозата , колкото пъти го видех на това колело по тоз ми ти селси път , толкоз пъти мен ме заболяваше някой кокал.
6+ пиша на цялата продукция. Много поучително и полезно. На нашия български екран са бая нужни такива продукции, че и ние като островитяните ще се затрием и самозатрием и в същото време сме нация от дървени философи и инатливи контри Peace

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 09:34 от Шошулчо

# 262
Дори онзи със СуперБини ми изглежда по-читав.А там се сещаш,че главната прелетя демилитаризираната зона с парапланер и падна в ръцете на най-секси севернокорейски войник. Колко иновативно.

Продават евтини илюзии. Винаги.

Парапланеристката я спрягат за нов сериал. Пак някаква любовна история с много по-младия от нея Ханъл.

Тъжно е да гледаш как голям и много любим актьор от години не е снимал качествен сериал, нещо наистина подходящо за класата му, а и годините му, вече.
Поне ни остават филмите, които снима. Тези дни се заговори за евентуално продължение (сикуъл) на филма Confidential Assignment (2017).
Там Бин-Бин беше много убедителен като севернокореец и имаше страхотни екшън сцени, докато в Crash Landing on You беше някаква пребоядисана в розово версия на войник от Севера.

# 263
  • MJF
Хм, Бини съм го гледала само веднъж на големия екран и то в Come Rain Come Shine. Преди и след това е все  в "не гледам". Да се сърди на себе си.

# 264
Изгледах 4 епизод на Love Is Pink. Хем ми е любопитно как ще свърши, хем не ми се иска да свършва, затова реших друг път да гледам финала. Сюжетът може и да е малко предвидим на моменти, но пък актьорите са толкова приятни, че определено си струва гледането. Освен това сериалът не е само за развлечение. Засяга и сериозни теми, но по начин, който не е натоварващ за зрителя.

# 265
Хм, Бини съм го гледала само веднъж на големия екран и то в Come Rain Come Shine. Преди и след това е все  в "не гледам". Да се сърди на себе си.
Не си ли плакала с Бини на A Millionaires first love?

# 266
  • MJF
Thinking хм, не ги помня тез сълзи, като погледнах сюжета - прилича ми на кор-сериал. Но архива може друго да твърди де. Но като се загледах преди  Come Rain Come Shine се оказва че все пак го помня в 2 филма . Гледала съм и Late Autumn . Майтапа е че и в двата филма повече помня дамските образи, да не ми се сърди Бини. Mr. Green в общи линии е в забвение при мен. Нека си кисне в Йордания и сие.

# 267
Излагаш се. Това е А, Б, В-то на корейското. Класика с Бини е филма A Millionaire's First Love.

За наказание отивай да гледаш Contrail - Crime and Love. Преводачката е готова и с трети епизод. Много е отговорна - всяка сряда или четвъртък пуска нов превод. Остават пет до финал.
Харесва ми сериала и историята по сценарий на Шизука Ойши, която наскоро обсъдихме тук. Класическа японска човешка драма с много човещина и герои, които ти стават близки по сърце. Арата Иура е страхотен актьор.

Дай всекиму такъв болногледач като Джери. Завидях ѝ днес на малката социалистка.

# 268
Шош,ама всеки фен на корейското кино трябва да поплаче с Бини.Това е класика.Задължително.
Филмът е страхотен.
Според мен просто си забравила,че си го гледала.

Дай всекиму такъв болногледач като Джери. Завидях ѝ днес на малката социалистка.
Видях клипчето.Тя видимо е с температура.Незнам какво си мисли Джери-то. Веднага на два метра от нея,да звъни на медицинско лице и да си слага маска.PCR тест,за да видим дали може да се грижи за нея.

# 269
  • MJF
Виж ти, виж ти, проверих си тефтера сега в imbd. Гледан A Millionaire's First Love (2006). Като гледам оценката дето съм му дала си е било чисто загуба на време/фенщина Mr. Green . Добре че съм го маркирала там. Да видим до кога ще се вихри по "не гледам".
Ей на,  наш Корееда тръгнал да спасява кор-фронта. След френския нюанс, сега и корейски Broker. Трябва да проверя какво прави моя кор-приятел Дук.
Корейците вече не помня кога за последно ги хвалих за големия екран. От тв-рубриката Drama Special само си заслужиха няколко похвали напоследък от мен. Хем 2 от продукциите бяха за голям екран направо а не за малкия тв. Мда Thinking

Рос, първо да довърша "Пансиона" и "Братята" и тогава ще почна Contrail: Crime and Love. Нека дерзае преводачката. Щом е заглавие като за мен, знаеш че като се засиля и .... го изгледам анблок .

Сега ми е лежерно след всички подвизи на Острова, ей как ми оскверниха тръстиката значи. Хаймани. Crossing Arms
Wink

Общи условия

Активация на акаунт