Магията на изтока - тема 62

• 22 203
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Tuon, защо се сърдиш на китайците? Планирали са от твоя тип сериали, а си сърдита. Grinning
И Раба не те дразни, ще бъде до любимците ти.

Каня се да гледам сериал, който не е с летящи, но е с любимата ми актриса и третия в списъка ми - това ще е първия път, в който ще го гледам в главна роля. Дано е добър актьор, че имам един любимец, който се оказа голямо дърво.
The Love Lasts Two Minds (2020)

# 241
  • MJF
Ой, ой, ой, дането Hug . И аз като 2в1 си мислех и се надявах , че затова те няма и затова гледах да трая че те няма ,  да не изнервям ситуацията. Хайде стягай се заедно с докторите и сие. Горе душата.

Bamboo Weaving Basket
от нашия майстор

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 17:57 от Шошулчо

# 242
  • MJF
Как Шо може да падне от дивана?! Отворих сега далекоизточния ми ресурс и гледам Kono Sekai no Katasumi ni Episode 9. E доживях края на таз преводна епопея ooooh! Mr. Green . Остава ми да го изгледам.

# 243
Три Джонита ще обявят напускането на компанията съвсем скоро.
За две от имената се досещам кои ще са (двамата глупаци Я и К), а третото, мисля, че имат предвид Томоя Нагасе, който така или иначе обяви, че напуска през март.
Никой не остана в компанията от старите Джонита. Само Араши и Шигеаки Като.

Не ги знам Боливудските звезди, но тъжно и за този млад живот.

# 244
Здравейте.
Скрит текст:
Не плашете Miriel и МоарейнД с корейските финали Stuck Out Tongue Winking Eye. Това "и накрая всички умрели щастливо" от много години не е актуално. Евентуално в исторически сериал някой от по-главните да даде фирА и то в много краен случай. В съвременните по-вероятно е да го претупат и захаросат набързо или пък да го оставят отворен и гледащия да се чуди "какво стана и аз защо го гледах това" Joy.

Ха, здравейте. Хвърлям ви по едно око Misc Telescope. Да не мислите, че съм ви изоставила Hug.
"Психопата" Джун Ки и Звездолин Пеперудов гледам, когато ми остане време.
Скрит текст:
Не мога да си изкривя душата, но и двете главни двойки много добре ми стоят един до друг. Просто си подхождат.
Очакват ме и последните няколко епизода на The Good Detective.

Някой погледна ли Secret Forest 2? Ще го бъде ли, както първи сезон?

Това с диското да не е станало тренд, че и аджушито J.Y. Park  пусна клип по темата  - When We Disco (Duet with Sunmi)

И да продължа с още малко музика с едни девойки, които си харесвам

Още нещо, което ми допадна напоследък

Това не засякох да сте го пускали. Не, че е нещо забележително, но от SM май сега залагат най-много на тях.

SuperM - 100
Впечатления от "психопата"? Simple Smile
Аз го следя с удоволствие и нетърпение. Дано не забавят много излъчването на сериите заради ковид...
Скрит текст:
“‘Flower of Evil’, ‘Missing’ ‘Once Again’: Studio Dragon suspends drama filming for 1 week. As the coronavirus is quickly spreading right now, Studio Dragon decided to suspend filming from August 24 through 31”

# 245
Tuon, защо се сърдиш на китайците?
Хонконг и ми бавят сериала. И не говоря за Вълчето,защото него сигурно няма да го излъчат никога.
Раба принципно не ме дразни,но няма нужда да я слагат до всичките ми любимци.
Освен това с Янг Янг няма да си паснат,не,че с Джонито бяха добре.

# 246
  • MJF
Нагиса-сан 7
Скрит текст:
Ех, каква душица излезе нашия Нагиса-сан. Как се беше парирал човека с всички тези неща в личен план и в добавка и казуса на колежката му от бившата фирма. Мей-сан голям медиатор излезе в тоз епизод , браво. Добре си паснаха тез двамата Нагиса и Мей Smile
Някакви полупарцалки пак ми се "привиждаха",  но малко по -добри де от предишните Wink
Тадокоро нещо плахо взе да действа, кураж му трябва.
Сегава много отговорен колега.
Дразнещата ни колежка на Мей тоз път извънредно нещо "се включи" на място/ адекватно.[ /spoiler]

# 247
Изгледа ли финала на Сузу?
След две години епичен превод на английски на само 9 епизода по 45 минути, заслужава да му направиш голям разбор.
Мислех тази вечер да погледна първите два епизода на сериала на Ха Сок Джин, но отново се отказах. Днес е финалът на Шампионска лига - ПСЖ и Байерн са ми по-важни.
Другата седмица ще го мъча този сериал, а може и направо да го откажа.

Джери в промо от утрешния 14-ти епизод.
Китайците пуснаха общо 26 епизода, прехвърлих ги набързо, за да разбера какво се случва, но от това, което видях - ще си карат в темпото, което зададоха от самото начало. Нищо драматично, нищо фатално, липсват и кой знае какви интриги, освен обичайните за ром-ком, та, ще го изкарам добре до финал.
Лятно китайско с тайвански привкус без никакви оплаквания.

# 248
  • MJF
Мне. Шо реши на пук, че след като така ме измъчиха   Crossing Arms ,сега пък аз ще се помотая с последната серия. И без това имам няколко започнати заглавия и към момента като заседна все се чудя кой от тях да погледна. А и Бел не смятам да я оставя дълго да гледа сама Penshion: Koi wa Momoiro.Така че сега пък аз ще се помотая  Naughty
Завиждам на тези които ще гледат Сузу като вече изцяло преведено заглавия а не като мене. Защото заглавието не заслужаваше такава епопея.Rolling Eyes . Като ще седна да гледам последния епизод искам да е на спокойствие и като хората а не "за да го приключа" , така че ще изчакам към момента.

# 249
А и Бел не смятам да я оставя дълго да гледа сама Penshion: Koi wa Momoiro.
Аз още не съм го започнала, така че спокойно. Когато кажеш, тогава.

# 250
  • MJF
Бел, давай да го почваме, няма какво да го отлагаме. Довечера ще пробвам епизод 1.

# 251
Добре, ще го започваме.

# 252
  • България
Аз започнах сериала без летящи, но на практика бойните умения на героите пак включват летене. Joy
Няма демони, богове и т.н., но се очертава интересно развитие и засега е по-динамичен.
Подходящ е за романтично настроени зрители.
Има голяма химия между двамата главни герои.
Музиката също много ми харесва.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 20:40 от МоарейнД

# 253
  • MJF
Pension: Love Is Pink 1-2
Хи, хи, отдавна не съм нацелвала този род заглавия на японския фронт. Бел, не знам дали си гледала подобно до сега. Аз ги третирам по към късометражното кино такива.
Скрит текст:
Голяма забава са актьорите, според мен се забавляват в този род заглавия. Баш като за наш Лили си е. Тоз човек много обичат да го снимат с цигари все пак ooooh!, а аз направо едва ли не почвам да кашлям от гледката на такива неща.
Разрових творческия екип. За Yasuhiko Shimizu това минава към дебюти. За Ryoma Ouchida също.
Да видим до къде ще я докарат до края Smiley

# 254
When I Was The Most Beautiful - епизод 1 и 2

Даденият сюжет е само опаковката, видиш ли обаче съдържанието - настръхваш. Корейски мелодраманс, от най-бруталните.
Три деца с тежко детство (има и убийство в семейството на момичето), зла и алчна майка (истинска вещица) обърнала гръб на синовете си, още една вещица - леля, която тормози племенницата си по всякакъв начин (тая с удоволствие бих я отстреляла, няма такова долно човешко създание) и още, и още и то само за два епизода.
Ааа, каква човешка низост и падение! Парад на безчовечността. Корейщинки.
Ха Сок Джин и Джи Су са се напъхали в отчайваща сапунка. Това няма гледане, а като добавя, че двама братя ще застанат един срещу друг заради поредната многострадална корейска девица, ааа, не, аригато съм!

Общи условия

Активация на акаунт