Магията на изтока - тема 62

• 22 740
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
2в1,направо ме отказа.Ще го оставя когато ми се догледа крими.

Endless Love
Не е лакорн с типичните културни особенности. Сюжетът не е от най-оригиналните -двамата са от различно социално ниво и се влюбват,разделят и после се събират след 3 години.Проверих,оригинала не е корейски,а тайвански. Имаше много любов и драма.Lee Thanat е много хубав,но не усетих химия с Violette Wautier (тя е преди всичко певица,но се справи чудесно,но не им се получиха нещата).Макар,че героите бяха добре написани и търпяха развитие.Изгледах го и не съм мрънкала.Първите епизоди бяха много сладки и наистина имаше много добри моменти. Любим ми е как Той спечели благотворителния обяд с бъдещия си тъст. Joy
Като пиша си мисля,че си ми хареса сериалчето.
Историята за червената нишка,която обвързва влюбените е много романтична и тайландците често я използват.

Hua Jai Sila
Като чуя лакорн и си представям точно това.
Главната е голяма бяла птица.Той е видимо лош,но с наранена и добра душа.Всички останали са за лудницата.
Има си всичко - бой,скубане на коси,незаконна дейност,семейна драма,трагедия,мелодрама,романтика. Хепи енд.Лошите са наказани и доброто тържествува.Любовта спечели.
Имах проблем с  Tor Thanapob.В началото ми изглеждаше много ръбест и хич не ми харесваше,но някъде след 10 епизод го видях с други очи. Хубаво си е момчето. Освен това ми просветна,че вече съм го гледала в  Project S: Side by Side (китайците направиха римейк на цялата трилогия)
С доста епизоди е,но Мишо за какво е в крайна сметка,а?

Ето го Tor .Още се чудя какво не му харесвах в началото Blush
Скрит текст:

# 331
  • DE
Когато аз започнах да го гледам си казах, тоя е толкова грозен, че няма начин да ми стане симпатичен. Но човека пръска такава харизма на екрана, че не може да останеш равнодушен, много добър актьор е. Имаха химия с главната. Жената на бащата бе една от най-големите кучки които съм гледала на екран и за капак
Скрит текст:
застреля синчето си не по-малък гадняр от нея
Искаше ми се историята на лелята да завърши щастливо, хубава жена, но нейния убавец ми е от най-противните мъжки образи в лакорните и е приемливо, че така приключи. Накрая се поуляха със захарта, но те май си обичат такива сладникави завършеци.
И аз доста превъртах, можеха да му спестят поне половината епизоди Grinning

# 332
Същото. Чудих се как има толкова много фенове.Гледах,гледах и изведнъж го видях по-друг начин.
Знам си аз,че трябва да се види в действие.Много чаровен.

Жената на баща му все едно е излязла от някой хорър. Ама и мащехата на Тя също не беше цвете,както и сестра и.Имаше много отрицателни и крайно неприятни герои.
При толкова отвличания и скубане на коси си заслужиха захаросания памук.Та те от малки са заедно.Имаха еднаква съдба и се обичаха.
То и в Endless Love края е много захаросан,макар,че се чудих как в последните минути ще го направят щастливия финал.

# 333
Tuon, в днешния епизод на When I Was the Prettiest...

Скрит текст:
... оженихме Ха Сок Джин.
До финал ще го убият, гарантирано. Друг начин няма да има, за да може брат му да бъде с нея.

Супер Бин е приключил снимките на филма в Йордания. Връща се.

Днес я видях по TBS. Въртят я, въпреки че не е нова. Шун ми залипсва и защото отдавна не е снимал сериал.

# 334
ОМГ Scream
Рос,със сигурност няма да има развод в корейска драма. Ще го гътнат във автомобилна катастрофа по време на състезание.

# 335
  • MJF
Оххо, туй добре че го превеждат сега Kazoku no Tabiji, аз пък не обърнах внимание кога са качени тез 4 преведени серии, значи настоящ превод, да видим до края. Да знаят че имат потенциален зрител в мое лице.

Zekkyo / The Voice Calling Your Name

Добра психологическа драма. Хванаха главната героиня от началото и я разказаха причинно-следствено до края. Така се прави за да има похвали от мен. Наистина може да се гледа на сериала като филм в четири части, с цялата му кинематография. Мачико Оно се справи много добре насред чудесната работан на творческия екип. Сега него разгледах. Naruhide Mizuta с не едно и две силни заглавия гледани от мен , предимно е даден в екип с други имена на режисьори а тук е един/сам изписан. Автора на романа ,според данните на горния сайт, с дебют. Сценариста
Natsuko Ikeda не е с първи добър труд на екрана ми.
По сюжета- толкоз плавно и добре го разказаха, всичко бе почуствано и в същото време без бързане с време за осмисляне, че на финала чак няма какво да добавя. Нямам грам забележка. Отличен от мен на заглавието.

# 336
.... Ще го гътнат във автомобилна катастрофа по време на състезание.

Да, само това може да им роди болното съзнание или да го поставят в кома, на командно дишане...

Шо, днес японците обявиха коя ще е партньорката на Сатошко, в сериала по книга на Кейго Хигашино - Kikenna Venus, който ще стартира през октомври. Това е нашата приятелка - Юрико Йошитака.
По книга на Хигашино е, а знаеш, че той е в криминалния жанр. Не ми звучи и много добре самата история, но даваме шанс заради главната мъжка и женска роля.

Хуанг Джонг Ъм се е развела. Чеболът издържа 4 години с нея, за поздравления е.
Браковете на съвременните корейски "звезди" траят от година до три-четири най-много.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 10:32 от rossonera

# 337
  • MJF
Ха Сок Джин накратко казано е загазил отвсякъде Mr. Green
На шега казано но може тоз нейния чебол просто да не е издържал на децибелите на Хуанг Джонг Ъм .

Героя на Сатоши гледам че е ветеринар. Ако ми разходят няколко кучовци и от време на време на екрана , обещавам да не мърморя. Thinking ама ако ги снимат като бобтейла на д-р Ринтаро все пак не обещавам.
От Кейго Хигашино последно на малкия екран съм гледала Kakko no Tamago wa Dare no Mono и то скоро, защото помня че се разхлаждах със снега при поредната жега това лято.

# 338
Хуанг Джонг Ъм е голямата "любимка" на Тайна. Като се сетя само как я нареждаше преди години в темата, и с право. Алчна и амбициозна, едно от най-пластмасовите корейски лица, които съм виждала (едва ли помни точния брой на пластичните си операции), бивша пишман-айдълка.
Дълги години имаше връзка с един от вокалистите на SG Wannabe, разделиха се и след това за пет-шест месеца се омъжи за този бизнесмен (бивш професионален голфър). Роди много бързо, беше спряла и да снима (радвах се), но когато видях, че тази година отново снима и то два сериала един след друг, ми стана ясно, че е решила сериозно да се връща. Ето защо - ще й трябва много парички.

# 339
Мисля и аз да го изгледам тези дни и другата седмица вече да се прехвърлим на Contrail.

# 340
Тази май не съм я гледала.

Моарейн,Викито Сонг ти е любимка,нали?
Има обявен нов сериал с нея +Huang Xuan+Wang Yi Bo.Ще е - Historical, Mystery и действието ще се развива по време на династия Тан. Трима души ще разследват загадъчни инциденти.
Ти с нея гледа ли Moonshine and Valentine?

# 341
Не ти и трябва да я гледаш/ знаеш.  

Виж Шун как са го издокарали, хах. Това е героят му във филмовата екранизацията по Records of the Three Kingdoms. Премиерата е на 11 декември.
Японци ще се правят на китайци. Пародия по известния исторически текст.

Какво става с Flower of Evil? Гледаш ли го още или се отказа? Виждам, че върви с много посредствен рейтинг, дори за tvN. Не съм и очаквала друго.

# 342
Шун не прилича на себе си.
Такива с мустаци и бради хич не ги харесвам.

Flower of Evil
Oтказах се.Въобще не ми се гледа подобен сюжет. Мрачен,че и крими елементи.
С това заболяване на Джун Ги ме е страх на къде ще тръгне сценариста когато си изгуби вдъхновението.
Те не го ли спряха заради Ковид?

На мен ми почват тай сериалите.Наредила съм  3 в различен жанр - трилър,комедия и романтика.

# 343
  • България
Моарейн,Викито Сонг ти е любимка,нали?
Има обявен нов сериал с нея +Huang Xuan+Wang Yi Bo.Ще е - Historical, Mystery и действието ще се развива по време на династия Тан. Трима души ще разследват загадъчни инциденти.
Ти с нея гледа ли Moonshine and Valentine?
Да, петата любимка. Ако ги подреждах по красота щеше да е първа, но гледам филмография, актьорско майсторство, красота.
Имаш предвид Wind from Luoyang (2021)?
Wang Yi Bo също ми е в списъка.
Huang Xuan не ми е познат, изтеглила съм Tribes and Empires: Storm of Prophecy (2017), където е в главната роля, но не съм го гледала още.

# 344
  • DE
Тая пак я набутаха с касови актьори Rolling Eyes Със сигурност И Бо ще е влюбен в каката, аман.
Като се хванат за някоя актриса, като я набедят за красива(не е нужно да е талантлива Grinning ) и мине през всички любимци Rage

Общи условия

Активация на акаунт