Магията на изтока - тема 62

• 22 769
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Моарейн,да този.

Дане,не е обявено,че ще има романтика. Може никой да не се влюби в никой или тя да му е кака.
Сигурно знаеш,но ... носи се слух,че Джони и Сяо Джан снимат заедно военен сериал.

# 346
  • DE
Аха, знам, ама не ми се гледа военен.

# 347
Те първо трябва да го снимат,после да го монтират,да дадат дата за излъчване,после да я сменят с друга....може и да ни се догледа.

# 348
Tuon, епизод 5 на When I Was the Prettiest.

Скрит текст:
Айде, отиде Ха Сок Джин.
Дадоха го как шофира в някаква пуста местност и изведнъж кадъра се премести върху нея. Звъннаха й по телефона и попитаха дали тя е съпругата му. Отговори утвърдително и така завърши.
От превюто, което видях или е безследно изчезнал (с амнезия), или е в кома, но със сигурност го няма.
Не са го убили, абсурд, защото Ха Сок Джин е главен герой в историята. Ще вкарат добрата стара амнезия в употреба, няма начин.

Да се гръмне корейски тъпак (сценарист) създал/ написал тази боза. То няма и нищо за писане - сядаш и за 30 минути си надраскал поредната корейска глупост.

# 349
Почти съм сигурна,че съм гледала подобен сюжет при корейците.Двама братя,една кифла,единият изчезва,а останалите двама се заобичват. Имам смътен спомен,че е от филмографията на Lee Byung Hun.
Tрябва да видя.Не си спомням края.

Дам,Addicted.
Имаше някаква интрига.Има и американска версия.
Гледам каква оценка съм му дала и трябва да ми е харесал.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 19:18 от Tuon

# 350
  • MJF
Абе, Рос, няма ли да ядем уагаши. Гледам че е готов епизод 4 но чакам ти да се жертваш и да кажеш как е BlushWink , колко стола трябва да си подготвя, да си сложа ли лигавника и т.н.

# 351
  • България
Тая пак я набутаха с касови актьори Rolling Eyes Със сигурност И Бо ще е влюбен в каката, аман.
Като се хванат за някоя актриса, като я набедят за красива(не е нужно да е талантлива Grinning ) и мине през всички любимци Rage
Явно е вярно, че красотата е в  очите на гледащия.
Много ми харесва Виктория Сонг.
А възрастта на актьорите не ме интересува. В живота предпочитам героите да са на една възраст и ако много се налага, жената да е по-голяма. Grinning
Скрит текст:
Скоро почина мъжът на моя позната. Жалва се, че остава сама.
Да, няма ред, но какво всъщност очаква, след като мъжът ѝ е 20 години по-голям, а и статитически погледнато "силният" пол мре лесно и по-рано. Frowning1

На мен ми е гадно, че бутат Раба при моите любимци, но си затварям окото откъм нейната страна на сцените. Joy

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 20:44 от МоарейнД

# 352
Има уагаши. Гледай. Аз го превъртях набързо, че взеха много да ми писват кабедон-сцените и цялата абсурдност на мангата. Язък им за уагашите.

Tuon, за любовен триъгълник с двама братя и една кифла се сещам веднага за Spring Days с Чо Ин Сонг от 2005 г.

# 353
  • DE
И Реба и Виктория са хубави жени, Реба даже ми е красива, но са толкова еднакво бездарни, умрели скумрии. А с какви огнени мъже все ги слагат Rolling Eyes

Донг Хе и Ън Хьок с коне Grinning Много се разхубавиха след казармата.

Не е зле, силно напомня стария кпоп.

# 354
Белият кон дали е този на Мими от The King: Eternal Monarch?

Tuon, за любовен триъгълник с двама братя и една кифла се сещам веднага за Spring Days с Чо Ин Сонг от 2005 г.
Kреативност Joy
Незнам дали аз им се наситих на корейците или те не снимат както преди.

# 355
  • MJF
Уагаши 4 Хм, то
Скрит текст:
какво да гледам?! Тераучи-сан се мярна колкото да се изкашля. Пихтиести неща не ям, т.е. тез сладки дето показаха този път. Поне тоз Jojima малко се осъзна, но не е цвете за мирисане. То за бащата на Цубаки не знам но за майка му се чудя. Таз матрона такава ли му е ooooh!. Развява се нашата и всички от мъжки пол я търпят ли търпят а тя нон-стоп издевателства. Що за лудница? Що за кор-сериал? Айгууууу. Несериозно.

Почвам Contrail: Crime and Love

Бел, вървим последователно и поетапно  Joy

# 356
Ее, събитие. Най-после реши да го гледаш. Напред съм, така че няма да ти разказвам нищо. При мен развръзката вече предстои.
Започнах Ханзава Наоки Сезон 2. Коментар събота/неделя, като изгледам всички излезли дотук шест епизода.

# 357
  • На изток от Ада
Здравейте, завръщан се към азиатските сериали. Имах затишие от няколко години, в които общо взето не съм гледа нищо. Тук - таме някой филм, но не азиатски. Имах изтеглени сериали и се наканих.
Гледах "Усмихни се отново", "Доктори", "Добрият доктор" /Green scalpel последният е мн хубав. Имаше много тъжни моменти. Препоръчате нещо такова . Сега изтеглих Вяра / Faith но нещо го за рязах. И имам sorry I love you, него ще почна. Golden bride  тегля също. Последните два са стари, но нищо.

# 358
Toзи Sorry, I Love You ли?
Той е мелодрама.От тежките мелодрми на които плачеш от началото до края.

# 359
  • На изток от Ада
Да, знам, но отдавна го искам. Твглих го преди, но явно не целия и съм гледала 1 - 2 епизода . Аз не съм много  по комедийте. Гледала съм и други мелодрама.
Ще го видим де. Meteor garden тегля също стар, гледала съм подобни. И още един имам набелязан фантастика Дворецът (от него също съм гледала няколко серии)

Общи условия

Активация на акаунт