Магията на изтока - тема 62

• 22 258
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • DE
На мен ми е любим У Лей в тая роля. И аз не разбрах защо бяха критиките. Бяха страхотен тандем с цупльо Grinning Помниш ли Цупльо, не си го споменавала скоро Kissing Heart Grin
Ако има втори сезон и сменят актьра, няма да го гледам.

# 451
  • България
Изобщо нямам спомен Дилан да е участвал. Май не съм гледала много внимателно Grinning
Аз не съм гледала внимателно, не участва.
Вече 25 епизода чакам да се появи, за да разбера защо е в главната роля във втори сезон. Joy

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:57 от МоарейнД

# 452
На мен ми е любим У Лей в тая роля. И аз не разбрах защо бяха критиките. Бяха страхотен тандем с цупльо Grinning Помниш ли Цупльо, не си го споменавала скоро Kissing Heart Grin
Ако има втори сезон и сменят актьра, няма да го гледам.
Аз и в Tomb of the Sea го харесах.
Фен съм на детето.

Ехе,как ще забравя Цупльо:scream: Той забравя ли се.
В Reunion: The Sound of the Providence се каня да го гледам.На 13.09 почна сезон 2.
Иначе през 2022 (не им вярвай на kитайците) Барон ще е в главната роля в The First Car.
Много тай почнах да гледам.Вече ги разпознавам и на някои им знаем прякорите.
Имат много забавни шоу програми.Едното е да ходят да хапват при колегите си,но любимото ми е едно за мода.

# 453
  • DE
Само тайски шоута не съм гледала, трябва да пробвам.

# 454
Исках да гледам The BROTHERs' School of Gentlemen с Тик,Марио,Nichkhun  и Ananda Everingham,но го няма със субтитри.Само отделни клипчета. 4-тиримата имат отбори с напълно неизвестни тийнове,които трябва да научат на всичко,което знаят,да минат през незнам си колко изпитания и спечелилия да стане звезда.
Скрит текст:
Главно гледам продукция на GMMTV.ТВ каналите им са One31 и GMM 25. Използват изцяло артисти от каталога си.
Това е с яденето от майките на колегите си.Също и готвят - OffGun Mommy Taste
Friend Drive - обикалят из Банкок правейки реклама на Нисан.
Arm Share - има от всичко мода,храна (много обичат да ядат),начин на живот,козметика....

# 455
  • MJF
Бел, Contrail 7 изгледах.
Скрит текст:
Свекървата, колежката/приятелка и пекарката са необходимите гледни точки. Но имам алергия баш към такива. Малко или много олицетворение на "мнението на махалата". Що е първосигнално мнение, що е "първо говорим после мислим" и.... всички от този род.
Екстра върви разказа. Остава ми да дочакам превода на последната серия. На това му казвам редовен превод.

Утре се готвя за торта в темата. Моя сенсей последните дни нещо не се разписвал но ......

# 456
Шо, аз утре ще го гледам, днес не ми остава време от други занимания (приятни за щастие).

# 457
  • DE
Цитат
Исках да гледам The BROTHERs' School of Gentlemen с Тик,Марио,Nichkhun  и Ananda Everingham,но го няма със субтитри.
Ще е интересно да се чуе Никун на тай Grin

# 458
За епизодите,които прехвърлих не е пял,но говори.Той си е тай,та не намирам разлика.
Първите два епизода са кастинги.
В трети доста бърбори

Слушах му групата,ама не е моето нещо.

# 459
  • DE
Те 2PM не са известни с вокални възможности, бяха предимно за плакнене на око, но имаха преди 100 години и добри попадения.

Чувала съм го само на японски и корейски и ме стана интересно как ще мяучи на тай Grinning

# 460
  • MJF
rossonera, честите рожден ден! Здраве и удовлетворение!  Hug  
 baloni
И да продължаваш да ни търпиш Smile Wink

Hanzawa Naoki сезон 1 прегледан.
Скрит текст:
Как някой не получи от замесените поне инфаркт не знам. Странно развитие за Ханзава. Точно той как оживя в цялата работа без видима щета за здравето не знам.
Готова съм за сезон 2 и сие.

# 461
Честита да ни е рожденичката! Честито и на празнуващите имен ден днес!

# 462
  • MJF
Ой, да, забравих преди, а днес има много именници Вяра, Надежда, Любов и сие.Tada

# 463
Хей, Рос, честит рожден ден Birthday Flowers Sunflower. Бъди най-вече много здрава, обичана и щастлива.

Честит празник на софиянци и, ако имаме именци, и на тях.

Men are Men
Ако ви се гледа нещо неангажиращо, малко романтично, малко комично и малко драматично можете да се прежалите и да го пробвате. Нищо кой знае какво запомнящо се, но поне не натоварва.

Flower of Evil
Да похваля Kim Ji Hoon. Много добре се справя с ролята на психопат, чак тръпки да те побият на моменти от погледа му. Май, в толкова отрицателна роля не го бях гледала.

# 464
  • България
Честит рожден ден и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт