Магията на изтока - тема 62

• 22 265
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Бел,не се притеснявай за тай имената.Аз в началото си мислех,че докато се опитвам да ги прочета мога да извикам някой дух или да предизвикам апокалипсис.
Те имат прякори за по-лесно.
Pon е  пракор на  Nawasch Phupantachsee

Гост,когато имаш време.Няма да избага.
Незнам дали ще гледаш I'm Tee, Me Too,почва на 18.09.-ситком,комедия,не е БЛ.

# 436
  • MJF
Снощи прегледах Нагиса-сан 9,5. Приключих с това заглавие. Финално.
Каста на място, историята и образите с потенциал но...... от там нататък голям проблем. Жалко.

Ще отворя Hanzawa Naoki сезон 1 да ми просветне за какво идеше реч. Д-р Ринтаро във финансите Mr. Green . И в тази сфера  пълно с психопати Wink . Като разбрах за Норико в сезон 2 форсирам Smiley.

Обула съм си кънките. Ето ви нещо за разхлада от японската контрола.
Утана-Шинго- Дон Кихот

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 16:45 от Шошулчо

# 437
Явно ще е черна година за японското кино.
Sei Ashina е открита мъртва в апартамента си в Токио.
Аз я харесвах. В Silk беше страхотна.

# 438
  • MJF
Проверих Sei Ashina визуално, но не се сещам дали и къде съм я гледала.

Отворих Hanzawa Naoki
Взех да се сеща от тук от там по нещо. Като се появи Kenichi Takito - Кондо даже почти веднага се сетих за неговата история. Актьора го гледам и в Kotaki Brothers and Shikuhakku където е голям къдравелко, а тук един такъв зализан .... разсейва ме Smile . Teruyuki Kagawa с физиономиите които прави има няма ми заприличва да булдог и се Smile . Въобще малко ми прекаляват с едър план-лице снимачния екип. Вместо сериозни или там каквото изобразяват , в повечето случаи са ми комични, пък не гледам комедия.
Masato Sakai повече ми харесва като Д-р Ринтаро. Тук като Ханзава- банкера като ги стисне тез устни и ми иде като УНГ- доктор да взема шпатулата, чак се дразня на моменти Mr. Green
Видях че предишните дни във втори сезон се появи някакъв епизод половинка ....,5. Някакъв тренд с Нагиса-сан и половинката Wink

Днес учениците в България почват учебната година. Спорна и безаварийна и всички покрай тях.

# 439
Моарейн,дай повече инфо за Love Better Than Immortality.
Щастлив край,добри ефекти,много ли се превърта?

Когато съм под карантина смятам да повторя Wanida
Бяха много хубава двойка Heart Eyes
Скрит текст:

# 440
  • България
Моарейн,дай повече инфо за Love Better Than Immortality.
Щастлив край,добри ефекти,много ли се превърта?
Разбира се, давам.
Скрит текст:
Краят е щастлив.
Няма кой знае какви ефекти, говоренето е повече, хареса ми как са завъртяли нещата.
Нищо не превъртах, защото актьорът в главната роля ми е най-красивото попадение досега. Heart
Направо ми е 10 от 10.
Иначе не е най-добрият сериал, който съм гледала, но и без

щях да го изгледам. Grinning

Р.S. Не мога да съм много обективна, прекалено много ми хареса Li Hong Yi. Gift Heart

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:33 от МоарейнД

# 441
  • DE
Аз най накрая продължих "My Husband-in-Law" направо съм хипнотизирана от Марк такава харизма пръска тоя човек, че като влезе в кадър не мога да откъсна поглед от него. Не случайно ми сред топ тайландците. Даже май беше първия който ме спечели, а по времето когато го открих беше още "бебе".
 От "Ванида" помня само разкошните костюми и че Тик е дърво Grinning хубаво ама дърво.

# 442
Моарейн Hug

От "Ванида" помня само разкошните костюми и че Тик е дърво Grinning хубаво ама дърво.
Scream Imp Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не,че помня повече от теб,но....такава му беше ролята. Stuck Out Tongue Пълен тиквиник.
Аз тогава се влюбих в него Heart Eyes

Аз и Gun харесвам.Те, са доста с това име -Atthaphan Phunsawat.Дам,нисък,грозноват и определено не обичам подобни устни,но толкова да ми харесва да го гледам как играе.

# 443
  • България
Hug
Ако и главните герои бяха толкова интересни, щях да включа сериала в списъка с любими.
 В момента гледам пак един такъв с подобен за мен проблем, не ми харесват двамата главни, лошото е че нямам любимци и от второстепенните, но сериалът е хубав. Ever Night

# 444
  • DE
"Ever Night" го изгледах почти на инат. Много неподходяща главна. Не стига, че актрисата е доста по възрастна, а играе по-малка от главния, но никаква химия нямаха. Ниския ръст изобщо не спомогна да е в ролята на малко момиче отгледано от Гг. Личеше си зрелостта. Не отричам, че Артур се справи с ролята, но когато го гледах, гледах и "Fights Break Sphere" , а бях доста по-впечатлена от У Лей. Двамата са почти връстници.

# 445
  • България
дането, във втори сезон сменят главния актьор или герой?
Аз и Артур не харесах, иначе разликата във възрастта не се забелязва, просто и двамата не ми допаднаха.
Не са ми антипатични, но не са ми и симпатични.
Ужасна е разликата във височината обаче.
Героинята изглежда, като дете до героя. Кофти работа, особено ако ще стават двойка.
Мъжете китайци някак бързо започват да приличат на възрастни, на са като нашите 20на годишни момчета.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:22 от МоарейнД

# 446
  • DE
Сменят актьора. Много харесвам Дилън(заместника, играе в "Метеор гардън" 2018) абсолютен чаровник е, но не бих гледала само заради него. А и не обичам да сменят актьора където и да е. По добре да измислят нов герой.

# 447
  • България
Благодаря!
Надявах се да са измислили нещо с прехвърляне на душата в друго тяло, предвид че и този актьор Dylan Wang участва в първи сезон.
Да, неприятно е, но се надявам повече да си паснат с главната.

# 448
  • DE
Изобщо нямам спомен Дилан да е участвал. Май не съм гледала много внимателно Grinning

# 449
Артур ..... У Лей. Двамата са почти връстници.
И са приятели. След като се изля помията по У Лей,че не се справил с ролята си в Fights Break Sphere(на мен ми хареса,какво толкова искаха) и той се отказа за продължението,та предложи точно Артур да го смени.

Общи условия

Активация на акаунт