Магията на изтока - тема 62

• 22 224
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • MJF
Мда, объркала съм се в сериите / номерацията на Watashitachi wa Douka Shiteiru. Ама защото след епизод 4 настана екшън/форсираха на фона на първите 4 серии и мърморех че, ако имаха 10 а не 8 епизода и си запазеха темпа на разказа както в епизодите след това , щеше да има тъкмо време за сладките и техните приказки.
Тераучи - сан с "витрината" е бижу Smiley.
Мен ако ми питат не знам защо не снимат така с каски и маски. Хич няма да ми пречи. Шанс да наблегнат на сценария а не на ..... пластичните хирурзи образно казано Peace . Thinking обаче няма как да пият и плюскат така Wink - отиде сериала "у ряката".

Мани ги тез митове за пърженето. Бай Ганьо и пече, не само пържи, че и сурови салатки не малко похапва . Въобще в това отношение Бай Ганьо е много добре и за пример на общия световен фон.

Шун гради имидж на синдикатилист. Wink

Last Letter
За по-младшия каст:
Камики чудесно се справи със своя герой. Въобще двамата с Masaharu Fukuyama го изградиха добре този симпатичен образ Kyoshiro Otosaka.
За Нана Мори малко се обърках. Настроена бях за се появи 19- годишно момиче. Дали заради училишните тоалети, прическа и сие , на екрана под това име се появи направо дете Smiley . Пише че песента към филма се изпълнява от нея.
Оооо, забравих за двете хрътки. Сега се сетих покрай Нана. С тез роклички към края на филма, когато се срешнаха с Kyoshiro Otosaka и въобще от там нататък бяха много симпатични. Цялата тази част от срещата на двете момичета с кучето в старото училище с Отосака и до снимката им с чадърите, изпращайки го много ми хареса. Преди това малко по задание Wink ми "вдигнаха кръвното" двете тийнки, като взеха да пишат писма и пр. но се реабилитираха към края с въпросната сцена. Та съм в мир с тях WinkSatisfied

Хайде нашия "немски японец" да мисли и да го измисли и да захване DIVER. Тета съвсем го загубих от екрана.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:43 от Шошулчо

# 526
  • България
Любимата ми лисица с първата си любов. Grinning
И трябваше да си остане единствена. Марк,сори:innocent:
Да, щеше да е най-добре, въпреки че и Марк ми хареса.
Най-справедливо щеше да е лисичката да бъде с наставника си. Кофти се получи.

Приключих с Бялата змия. Добър прочит на легендата. Фентъзи с хубав финал не е за пренебрегване.
Музиката също много ми хареса.

До довечера ще мисля с кой сериал да продължа.

# 527
Шун гради имидж на синдикатилист. Wink

На Шун му трябва сериал. От 2017 г. не е снимал нищо сериозно на малък екран, появи се само с камео-участие в няколко продукции и толкова.
Може пък да ни изненада през зимата. Новата тайга драма за 2022 г. е с него в главната роля, но не ми се чака още година и половина. Искам нещо още в началото на 2021 г.
Вчера излезе новина за нов филм с него, днес нови реклами, ето с актьорски профсъюз е започнал да се занимава, само новината за нов сериал чакаме.
Активен е. Завърши снимките на Godzilla vs. Kong в САЩ, върна се в Япония с жената и трите деца и заваляха новините с негово участие.

# 528
.........................................
Много са бързи тези китайци -  Heroes In Harm's Way
Кога го изтърваха Mask ,кога написаха сценария и го снимаха. МаТиен участва в 11 и 12 епизод.
И не е единствения newsm47 - Together/With You. Тук пък участва Джонито в 9-10 еп.
Имали са готови сценарии с епидемиологична обстановка и само са сменили името на вируса.
Ако гледах медицински щях да съм в рая.
Китайците и военната тема доста започнаха да я ползват.

Моарейн,през целия сериал си мислех,че любовта на леля към учителя е едностранна.После той се събуди и стана ясно,че не е точно така,но пък беше вече късно.
Moonshine and Valentine и без това харесваш Вики.

# 529
  • България
Аз пък очаквах да са заедно, много хубаво я гледаше и я защитаваше.
Даже Марк в неговия образ беше по-хубав.

Johnny Huang - този не ми е познат. Става ли за гледане, като за главен герой?
От второстепенните имам в списъка, че и нови кандидати забелязвам.
Подавам си молбата за Зелената аджа. Joy

# 530
  • DE
Ооо, става доста Джони за гледане. Но тук са ми любими двете лисички и приятелката Heart Eyes Викито е такава умряла скумрия тук, като навсякъде Grin но тук особено много. И е попрезряла за Джони, нищо че не личи Grinning
Не се засягай Моарейн, но тая опропасти хубавия филм.

Бин Бин е в компанията на Мима(Yang Mi) ще ми е интересно да ги видя във водеща двойка. Харесвам и двамата.

Помеждудругото гледам "Handsome Siblings" https://doramatv.live/legendarnye_bratia  интересно история, но тук изключително ме дразни "летенето" знам, че е типично за жанря уся, но толкова е хиперболизирано, че разваля удоволствието от бойната хореография.

И Бо рекламира ауди.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 17:27 от дането

# 531
Ам...с Дането сме  стигнали до заключението,че можем да го гледаме дори ако чете китайския телефонен оказател.
За мен е секси,което е просто бонус,защото е много талантлив.
Toва за Джони-то.
Ако не ти хареса,няма да ти се сърдим,споко.Hug

От кога съм ти казал,че си зелена.Дано Амирлин ти прости грешката.
Аз поне съм вярна само на един Stuck Out Tongue Scream Joy

# 532
Шошулчо, Сатоми Ишихара се омъжва. Сега го обяви. Бъдещият съпруг е обикновен държавен служител, с която тя има връзка от няколко години.
Браво на Сатоми. Въпреки славата, парите, кариерата, която има, не се омъжва за някой разглезен и известен мухльо, а си взима нормален човек, с който да сподели живота си и да бъде щастлива. Това е честа практика при голяма част от известните японци.
Тя имаше връзки през годините с известни японци, дори и с Ямапи бяха за известно (кратко) време, но си е дала сметка, че с тях би имала само проблеми. То Ямапи сам по себе си е голям проблем, знаем.
До края на годината ще разпишат и официално, сега тя само обявява, че се омъжва.

Да ѝ е честит съпруга. Да си се гледат, уважават и слушат. Тя е прекрасна, заслужава да има стабилен мъж до себе си.

Черпя по една бира, че то при нас лятото продължава от утре. Пак ще гоним температури от 30 градуса, нищо че е октомври.
Днес излезе тази реклама с Томоя Накамура, Масахару Фукуяма и Масаки Суда. Томоя се е превърнал е човекът-реклама в Япония, Масахару снощи го гледа, а Масаки си го познаваш много добре, нищо че скоро не се е мяркал пред очите ти.

Ето и още една нова реклама на бира Асахи със сенсей Шо, че отдавна не съм ти го слагала, нито пък си го гледала скоро. Той обаче е нон-стоп по всички национални японски телевизии.
И от него бира, но с мезе. Това е т.нар. на японски карааге (панирано пилешко), което много обичат. Панира се в картофено нишесте с подправки. Дава ми идея, че скоро не съм го правила и аз.

# 533
  • MJF
Satisfied препих, заседнах във wc направо, но за разлика от повечето азиатци аз пивото без проблем го преработвам. Хем още една бира трябва да има. От HPriest заради Сатоми. Wink
Ще я видя скоро Сатоми-сан на малкия екран.
Адаша Шо откакто го видях на фиг-пързалното поле, макар и с микрофон Smile, може да се снима в колкото телевизии иска нон-стоп. Пуснала съм го да прави каквото ще. Smiley. Ето , кажи че не е мой човек, знае че си трябва и мезе.
Уагаши 8 е готов. Следва. Да видя какви ги  е "свършил" сценариста, само да не гътне Тераучи -сан финално, имах си аз  ooooh!
Хайде де се връща топлото. Аз може и да съм с кънка но моя лед е под покрив а отвън може спокойно да е 30.

# 534
Адаша Шо откакто го видях на фиг-пързалното поле, макар и с микрофон Smile, може да се снима в колкото телевизии иска нон-стоп. Пуснала съм го да прави каквото ще. Smiley. Ето , кажи че не е мой човек...
Това ако не е двоен стандарт Scream Незнам Joy

# 535
HPriest е тъжен, откакто научи новината за предстоящия брак на Сатоми. Каза, че неговата Кралица е дала сърцето си на друг, хаха. Но се зарадва, че избраникът е обикновен служител, като него, т.е намекна, че и той в даден момент би имал шанс, хаха.

Не каза къде си гледала Масаки Суда? Редом до Сатоми, през 2016 г. Остана и сама да се сетиш в кой сериал.

Имам нещо ново за теб, което ще те заинтригува.

Yayoi, Sangatsu: Kimi o Ai Shita 30nen - филм

Премиерата на този филм беше по време на извънредното положение, на 20 март.
Нямах търпение да се появи на DVD/ Blu-ray и това стана преди няколко дни. Открих филма при братята китайци и го изгледах на един дъх.
Има няколко ключови думи за този филм - сценарист и режисьор е Казухико Юкава, човешка драма (от тези жизнеутвърждаващите, както обичаш да казваш), Хару и Рьо Нарита.
Това е вторият филм, на който режисьор е нашият любим японски творец Юкава-сан. Първият филм, който той режисира е My Loving Husband с Хироши Абе и Юки Амами от 2017 г., само че там сценарият не беше само негов, а адаптиран по книга.

Чудесен филм, както и предполагах. Хару, която понякога толкова силно ме дразни, тук е блестяща. Никога не съм отричала, че е отлична актриса и няма нещо, което не би изиграла, но е имало много нейни роли, които сериозно са ми опъвали нервите и съм я критикувала.
Този път не беше така, а с Рьо Нарита бяха страхотна двойка. Заглавието само подсказва и каква е историята - в продължение на 30 години двамата, още от училище, все се разминават в живота, въпреки че е имало привличане. И така година след година животът ту ги е събирал, ту ги е разделял, докато на финал не решиха да продължат заедно.
Чудесно разказа история. Топла, човешка, японска, както само Казухико Юкава умее да ги прави.

Бележка за теб:
Рьо Нарита ще го гледаш още тези дни редом до Сатоми и Кей в Unsung Cinderella. Той е един от фармацевтите. Наблюдавай го под лупа. Това е един от новите японски таланти, които не спира да се развива. За последните три години е заснел над 15-ет филмови заглавия и е един от най-добрите млади японци в момента.
Запомни го, защото ще го видиш и до Хару, в тази чудесна история по Казухико Юкава.

А, да, да не пропусна. Като мамче на героя на Рьо Нарита тук е мамето на Кахоко, хаха. Естествено, накъде без Хитоми Куроки щом става дума за продукция на Юкава?

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:52 от rossonera

# 536
  • MJF
Мда Tuon, туй е положението, големи са привилегиите му. Свободен е. Докато е в рамките на полезрението ни. Обаче. Mr. Green Wink. Ценим всеки намесил се дори за малко в кънките Smiley

Ай завалията HPriest. Ще му мине. Да си пийне халба немска биричка.

Мда, Рос, добре че ме подсети къде съм гледала Масаки Суда. Чак като отворих Jimi ni Sugoi! Koetsu Garu Kono Etsuko. Но пък веднага се сетих какво и що за героя му. То и Норико Егучи помня там Smile
Значи така, Kazuhiko Yukawa с втори филм като режисьор. И то добър. Браво, браво, радвам се че си защитава името, само така. Остава ми да чакам филма.
A Loving Husband не съм го гледала , помня че е в сипсъка на чакащите превод/качване . Сега пак проверих,  в моя ресурс е качен но непреведен. Ще проверя и на други места.
Рьо Нарита като го гледам на горния постер нещо смътно познат ми се вижда. Но като загледах биото му, на малкия екран не е да съм го запомнила, освен в някой филм Thinking . Ще го видя в Unsung Cinderella. Брей голямо снимане прави, от филм във филм. Така, така.

# 537
  • България
Ооо, става доста Джони за гледане. Но тук са ми любими двете лисички и приятелката Heart Eyes Викито е такава умряла скумрия тук, като навсякъде Grin но тук особено много. И е попрезряла за Джони, нищо че не личи Grinning
Не се засягай Моарейн, но тая опропасти хубавия филм.
Не се сърдя Hug, гледам си я с удоволствие, каквото не изпитвам гледайки Раба или Lu Si - тая все я тикат във фентъзитата. Angry
Ам...с Дането сме  стигнали до заключението,че можем да го гледаме дори ако чете китайския телефонен оказател.
За мен е секси,което е просто бонус,защото е много талантлив.
Toва за Джони-то.
Ако не ти хареса,няма да ти се сърдим,споко.Hug
От кога съм ти казал,че си зелена.Дано Амирлин ти прости грешката.
Аз поне съм вярна само на един Stuck Out Tongue Scream Joy
Изтеглих Moonshine and Valentine (2018)и го започвам. Ще видим дали Джони ще получи място в армията ми.
Амирлин не знам, но Джордан да ме набута с оня поостарял мустакатко никак не ми беше ОК.
Е, ти взе най-класния мъж, ама хайде от мен да мине. Hug
Аз ще наваксам с китайските герои. Joy

# 538
  • MJF
МоарейнД, ти все още имаш списък с любимци. "Старите кучета" повечето отдавна сме се отказали да водим такъв. Губим бройката, объркваме се, ставаме разногледи, губим си списъците...... Та така,  само присъединяваме нови и нови. Wink SmileSmiley

# 539
Гледах и аз Last Letter. Нямам много какво да добавя към това, което Рос и Шо вече са писали. Хареса ми, на моменти имах усещането, че гледам семеен филм на Корееда.
След като я коментирахте, обърнах специално внимание на Нана Мори. Не отричам, че е добра, но сякаш имаше в маниера й нещо, което леко ме подразни. Или може би просто съм прекалено пристрастна към Сузу Хиросе, но предпочитам нея.

Общи условия

Активация на акаунт