Магията на изтока - тема 62

• 22 190
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Няма по-хубав от Барон, всички знаем Grinning а в розово  Sparkling Heart
Цупльо е единствен и неповторим. Heart Eyes

# 556
  • България
Няма по-хубав от Барон, всички знаем Grinning а в розово  Sparkling Heart
Ще има революция във френски стил и бароните ще паднат. Smiling Imp
Моарейн, "The Novoland The Castle in the Sky" 1 е. Две не съм го гледала нещо каста не ми харесва.
Даже съм изтеглила няколко от многобройните версии, продължения и странични истории, но точно защото са много не започвам да гледам.
Подборът на актьори ми харесва, обаче как точно се подрежда този списък по хронология:

# 557
Хубав е Барон, но да не забравяме все пак, че има и един по-хубав... Ох, петъчно ми е, а съм на работа, съчувствайте ми, моля!

# 558
  • България
Съчувствам с петъчен Hug

# 559
О, благодаря! Стана ми някак по-леко.

# 560
  • MJF
Рос да ни метне по едно кексче с боровинки и по меденка. Дозировка като уагаши ама все пак по 2 неща де. Wink. После ще мъдрим кое е куки и кое бисквит. След като си похапнем.

Okane no Kireme ga Koi no Hajimari 3 изгледан. Не знам кое кога са сглобявали, преправяли и пр. Първи епизод бе добре, но от втори нещо регрес. Този 3 най-безинтересен от трите до тук. То един остана де. Ясно че хич не му е било лесно на това заглавие . Така че само ще го догледам.

Бел, дерзай Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:22 от Шошулчо

# 561
Хайде, петък е вече!

# 562
  • MJF
Охо, Hanzawa Naoki  10 преведен и качен за мен. Браво.9-и помня че малко ми го позабавиха. Добре че имам готов за после SP, че иначе щях да се позабавя с гледането на последната серия , да си я подслаждам така да се каже Blush

# 563

Okane no Kireme ga Koi no Hajimari 3 изгледан. Не знам кое кога са сглобявали, преправяли и пр. Първи епизод бе добре, но от втори нещо регрес. Този 3 най-безинтересен от трите до тук. То един остана де. Ясно че хич не му е било лесно на това заглавие . Така че само ще го догледам.

Шо, като го изгледаш целия, ще се радвам пак да споделиш мнение. Когато преди време Рос писа за този сериал, смятах да го гледам. После обаче стана нещастният случай и беше ясно, че сериалът ще трябва да претърпи голяма промяна, за да стигне изобщо до излъчване. Та ми е любопитно какво се е получило в крайна сметка и струва ли си гледането.

# 564
  • MJF
То си е гледаемо де , но моето мърморене на епизод 3 е породено че малко "мангесто" стана, в този трети епизод особено. А не почна сериала така. Някак си в трети епизод и двамата главни образа/актьори прекалиха в това отношение. Поне за моя вкус.
Не се съмнявай че ще му друсна финален коментар WinkSmile . Къде без мен?!

Миура съм го гледала последно на малкия екран в The Hours of My Life а след това в A Banana? At This Time of Night?. И двете не са пресни заглавия. Но в Okane no Kireme ga Koi no Hajimari не знам заради знанието на факта или не само, но Харума ми се вижда тук болезнено изпит/слаб и някак си нервен. Ей на, такова усещане ми остава от него от екрана. И в трети епизод с всички тия "манга - мимики/театралност", туй нещо особено ми се наби в очите. Мда.

# 565
А, Бананът го гледах и аз.

Хайде да питам нещо. Аз, която, както знаете, сериали не гледам (ама въобще, особено напоследък)... Обаче ми се гледа познайте кой в нещо, което не съм гледала досега. Та се зачудих за Golden Bowl и God Please Give Me More Time. Потърсих, но много малко мнения намерих в старите теми. Иначе май почти всичко друго с негово участие вече съм гледала.

# 566
  • DE
"Golden Bowl" ми е любим, носи много ретро усещане, гледала съм го няколко пъти. Такеши е тоооолкова млад там, прекрасен и има по много от него Heart Eyes
"God Please Give Me More Time" става за едно гледане. По времето когато е излъчен е бил актуален проблема със СПИН. Да има болест, но и много позитивен финал.

Барон и Меган по времето на "Броманс", фотосесия в Токио, много сладки.

# 567
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Искам пак да снимат заедно. Много са сладки.Барончо откакто снима в Китай няма главни роли.

# 568
  • MJF
Аз нали съм най-неактивна на тай... фронтовете ама що така де що имаше там,  се изнесе да снима в Китай. Като четох Рос за Джери даже го озвучават а не той лично звучи ooooh!. Въобще.....какво добро може да им се случи на китайския фронт? Що за пародия е таз цялата ситуация ? Те си имаха свой чар а не в милярдната китайска маса ooooh!

# 569
  • DE
Много гаден навик имат китайците да дублират собствените си актьори и то вече популярни със собствените си гласове Rolling Eyes
Шоши, те са звезди в Китай и то от първа величина дори да не са в главна роля. И Джери и Джо и Барон и Вик и Уолас и почти всички станали вече популярни в Тайван или Корея. Аз много се радвам на тези които са били масовка в Корея, а в Китай направо се възраждат и блестят с талант.

Много гадни емотикони, ееех старите какви бяха  Heart

Общи условия

Активация на акаунт