Магията на изтока - тема 62

• 22 182
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • MJF
Е да така е  . То кой където може да блесне. Поне имат повече от една опция.

Като каза емотикони. От толкоз хвръчащи и прочие дето гледате поне един емотикон да докараме тук такъв. Че то аз няма вече с какво да се местя от тема в тема. Оня телепортирщия се си го "загубих".
В тоз сегашния набор няма пък един такъв по хвърчащо-телепортиращата се тема. Crossing Arms

# 571
Те и тайландците напират за Китай. Повече възможности - вероятно.
Майки  Анджело покрай скандала за детето споделил в социалните мрежи,че заради Mask няма доходи,защото е трудно за артистите, но още повече за чуждестранните. Да беше си стоял в Тайланд. След My Amazing Boyfriend 2 не е снимал нищо,а в родината си е супер популярен.

# 572
  • България
Като каза емотикони. От толкоз хвръчащи и прочие дето гледате поне един емотикон да докараме тук такъв. Че то аз няма вече с какво да се местя от тема в тема. Оня телепортирщия се си го "загубих".
В тоз сегашния набор няма пък един такъв по хвърчащо-телепортиращата се тема. Crossing Arms

Готово. Ето един летящ.Grinning

# 573
  • MJF
Така, така , добре хвърчи но сега и в емотикон да се трансформира WinkSmiley

Hanzawa Naoki сезон 2 изгледан.
Е , добре завърши. В края на последния епизод май вече бях нон стоп ухилена че и на моменти hahaha . Особено от
включванията на  Овада и Куросаки. Шираи също добре се справи. А как ме накаа творческия екип в 8-и епизод , че рано отсвирихме Шираи и Куросаки. Добре че се оказа че не е така Mr. Green
Скрит текст:
Овада като си подаде оставката даже малко симпатичен ми стана , за първи път, не че от това ми стана приятно обаче Thinking.
Шефа на банката напълно си защити образа, нещо такова и от един момент нататък взех да подозирам  за неговата роля в цялата работа.
Младоците дето наш Ханзава очарова в този сезон с личния си пример също ме развеселиха в последния епизод. Големи фенове  hahaha
Мислех го нашия герой и често го жалех а съм пропуснала да обърна по голямо внимание на този негов начин за разтоварване -  със заниманията му с тоз прът , някакво бойно изкуство, да не ровя сега за името, ясно че всичко бойно хич не ми е тръпка.  

# 574
Наваксах с двата пропуснати епизода на Kiwadoi Futari - K2, бях изгледала само първи епизод.
Забавна крими-комедия. Кей Танака и Рьоске Ямада като братя детективи + неотразимата и неповторима Норико Егучи. Във втори епизод тя ме накара да се смея с глас, със сцената с пенсионерския клуб, когато беше облечена като танцьорка по спортни танци, хаха. Тази жена е хамелеон. А Кей Танака... Той е навсякъде в Япония. Сериал след сериал, филм след филм, е, от време навреме и някое напиване, хехе.
Няма да ти качат скоро сериала и в онлайн-сайтовете, но ето ти страницата, където преводача качва епизодите.
Има уловка - епизодите са защитени с парола. Пояснено е, пише го в описанието горе, но като знам, че изобщо не обръщаш внимание и не четеш, да обясня - паролите за всеки епизод са датата на излъчване в Япония (пише ги срещу името на всеки епизод). Първо се пише годината, след това месеца, а на финал датата. На първи епизод паролата е 20200911.
На останалите, като си сваляш дадения епизод, ще си ги пишеш сама.
Преводачката се движи с излъчването в Япония. Стриктна е.

Рекламата за 5-ти епизод, 9 октомври.

И имам една задача за теб. Кой е главният герой (момчето) във втори епизод, който заловиха? Познаваш го, гледала си го.

И да не забравя - Хаджиме. Това е котаракът на Рьоске Ямада, който има доста екранно време. Голям сладур Един непукист и дебеланко, който обича да си похапва и поспива.

# 575
  • MJF
Ок, горното инфо пак ще прочета и разгледам и разузная като стигна до моите машини другата седмица. Мерси , Hug. Я виж ти Норико как се е засилила , от заглавие в заглавие. Кей Танака за пример Smiley

Брей, то Hanzawa Naoki Iya Kinen - Episodo Zero Episode 1 можело да се гледа като хронология и преди сезон 2. Не че сега не може де. Почнах го снощи но стана късно и тепърва ще го догледам. Но май стигнах близо до половината а Ханзава само го споменаваха под път и над път в 3л. ед.ч. а още въобще не се е показал на екрана.

Хм, имам питане на корейския фронт. Какво аджеба е това ? Прочетох описанието иначе.
My Dear Youth: Coffee Prince

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:59 от Шошулчо

# 576
Шош, актьорите от сериала се срещат след 13 години, разказват за спомените си от времето на снимките, коментират как са се чувствали тогава...  такива неща.

# 577
  • MJF
Ясно 2в1. Може да го пробвам пък да видим до къде ще ми понесе. Зависи как е снимано. Каста все пак бе/е пълен със симпатяги.

Догледах Hanzawa Naoki Iya Kinen - Episodo Zero
Ханзава и авера му Томаки се появиха в последните 3-5 минути. Заглавието си е прелюдия към сезон 2 но може и като съвсем отделен тв филм да се гледа без сезон 1 и 2.
Не всичко от нещата в сюжета разбрах , там по програмирането и банкирането а и малко стерилни ми дойдоха образите, ама хайде те в унисон със сферата. Уж. От мен да мине няма да критикувам.
Отчитам цялата одисея Ханзава Наоки изгледана.
Но Masato Sakai за мен си остава д-р Ринтаро и туй то , а Ханзава Наоки му е първи авер. SatisfiedWink

2в1, кога ще засядаме пред Stranger 2 ?! Май до финала го докараха.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 16:36 от Шошулчо

# 578
Шош, то си е документален филм, не е нещо специално. Аз гледах откъси от първата част. Гонг Ю и Ън Хье се бъзикат за сцената с целвката. Другите и те разказват забавни случки. Във втората част си спомнят и за Lee Eon, който загина при катастрофа година след края на сериала.

Stranger 2 приключва днес. Почвай си го, пък аз, ако успея ще се включа.
Скрит текст:
Все още сме "дядовата ръкавичка" у дома и ще сме така до нова година със сигурност, а може би и след това. Което, автоматично свежда времето ми за гледане на сериали до минимум Simple Smile.

# 579
За скандала свързан с Мулан.
Незнам дали гледате  China Uncensored. Крис (влогарът ) говори свободно мандарин,живял е в Китай и Хонконг.

# 580
  • Разпиляна във въображението
Малко страничен въпрос, но разчитам на вас - как се пише "Да, Ваше величество" на корейски? С девойките гледаме корейските драми и на шега им казах да отговарят на корейски "Да, Ваше Величество" Simple Smile както Нечупливият меч отговаряше на  Краля във Вечния крал. Но преводачът на гугъл не го "изрича" правилно. Аз чувам нещо като "Йе пейа/пеха" в сериала, но той казва друго.

# 581
예 (йе)/네 (не) - "Да". И двете са правилни, но в историческите сериали мисля, че ползват първото.

# 582
  • Разпиляна във въображението
Преводачът по отделно ги казва както го чувам, но като ги напиша заедно и се получава нещо различно Simple Smile

# 583
  • MJF
A Loving Husband започнах снощи но стана късно и тепърва ще си го догледам.
Все пак мрън:
Скрит текст:
загубих сума енергия докато "свалям" та това та онова ooooh! Tired
Обаче от видяното Юки Амами и Хироши Абе голяма забава. Юки на малкия екран последно съм я гледала в поредицата Emergency Interrogation Room. Хироши в He Who Can't Marry. Героя му от тук на моменти доста ми напомня на героя му Шинсуке от този сериал Smiley и пак се е "вглъбил" в готвенето Smiley.
Скрит текст:
Още съм на етап във филма в който главния герой "агонизира" над намерената и запълнена от съпругата му бланка за развод.

# 584
  • MJF
Догледах A Loving Husband .
Търсачката ми даде само това https://www.bg-mamma.com/?topic=983336.msg35515673#msg35515673 за това заглавие назад във времето.
Гледаем филм. Така да го кажа. Каста съвсем на място, симпатични герои изиграха. Но имам забележка към Kazuhiko Yukawa. Двамата ученика- момичето и момчето ми бяха меко казано схематична-стерилна част.
Скрит текст:
И единия и другия вървят и говорят. Без да мислят един вид, дай да гледаме сеира на големите и от този род. От тази порода бяха за мен. Крайно дразнещата ме. Малко по-интуитивни деца да беше сложил като образи Kazuhiko Yukawa нямаше да се оплаквам  Peace . Като такива във филма ми бяха излишни. Какъв учител като типаж е главния герой и по друг начин можеше да се покаже.
Това не ми хареса и намали малко за мен ценността на филма. Всичко останало бе на място. Главния герой Yohei Miyamoto голяма скица а съпругата му симпатяга Smiley . Включването на двете дами от готварския курс и техните истории също Smiley

2в1, ти си с най-добрия сериал- Дядовата ръкавичка. Аз вероятно ще събирам ентусиазъм известно време за Stranger 2.
Смятам да прегледам My Dear Youth: Coffee Prince, да ги видя тамошните скици.
Tuon, как си ? Нещо пак новини мернах.
Въобще всички да внимават!

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 21:23 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт