Магията на изтока - тема 62

• 22 250
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • MJF
Ханзава Наоки 2 започнах. Изгледан първи епизод и половината от втори.
Скрит текст:
Не ми е много ясно  в какъв отдел/компания е сега Ханзава. Нещо в повече заплетено от самото начало. Познатите муцуни ясни но редица от новите са доста неприятни - чак взех да ги редактирам, че направо досадно/инфантилни ми идват Peace Норико още не се е появила на екрана ми.

# 481
  • MJF
Каква стана тя?! Пиша си сама тук Thinking познато ми е от друга тема а не от тук.

Гледах ето това Вселената на Кукай
Художника Hiroshi Senju показа две интересни техники - за водопадите и за скалите/камъните.

# 482
Шо, тук съм. След Contrail не съм гледала още нищо и няма какво да коментирам, затова не пиша.

# 483
Честит празник!

И аз съм тук, но по обясними причини не ми остава време за писане.

На финала съм на Was It Love. Става за едно гледане, ако не тръгвате с голямата кошница с очаквания. Приятен каст, без кой знае какви трагични драми и дразнещи персонажи.

# 484
  • България
Сега съм в една гора и едва ми върви нета, но ще пробвам да дам отчет.
Започнах втори сезон на https://mydramalist.com/32728-ever-night-season-2 .
Сменени са няколко актьора не само главния. Не е ОК така, но ще гледам.

# 485
Художника Hiroshi Senju показа две интересни техники - за водопадите и за скалите/камъните.
Изглежда впечатляващо.

# 486
  • MJF
Мда, крайния ефект ми хареса. Иначе преди това малко се посмях защото,
Скрит текст:
ефекта на скалите/камъните го постига като първоначално намачква хартията. Някога си от хвърлена намачкана  и нацапана  с боя  хартия в кошче забелязал и му дошла идея. Развил я е и сега си я ползва. Че станал и спец по мачкането на хартия Wink, малко показа че ако се мачка така става това, пък онака онова Smile - въобще спец по мачкане, че и само той я мачкаше , не даваше на помошниците та слушах колко уморителен бил труда му.
А иначе водопадите  и те с екшън Smiley. Боядисва се платното/хартията с фона и после се изправя вертикално а нашия се чаква на скеле и отгоре полива с друга избран цвят боя. И така докато му хареса как се е разляла боята надолу. А накрая и с пръскачка под налягане - дисперсер  за ефекта на пръските, особено в долната част.
И така 44 платна в тоз храм трябва да окачат следващия месец - октомври 2020.

Ето значи сте тук. Щото 3 поредни мои поста ме напрегнаха. Пък метеорит да речем не е паднал, не съм единствения оцелял Wink.
Tuon,  ти писа, че и емотикон съвсем ясен пусна  но аз чак от новини "зацепих" за какво се подготвяше предишните дни. Е поне е вече оттренирано един път Hug
То и ние вероятно ще последваме рано или по-късно.

# 487
Showa Genroku Rakugo Shinju
Реших,че няма как да го гледам по епизод на седмица. Върви бавно,но е достатъчно емоционален и си има от всичко - смях,тъга,сълзи.Много японско - добре представени герои,сложни характери и взаимодействие.Никой не е само добър или лош.
Самитe сцени с ракуго или японският комедиен жанр (най-общо казано) се оказаха най-интересни.
Мисля,че не за веднъж да се гледа,защото в един момент идава малко тягосно.

Шош,не сме затвотени както пролетта. Дават да излизаме до 1 км.  от адреса - може в парк ако не сме повече от 20 човека на открито. То е само за празниците,защото повечето хора не са наработа и да не стане струпване на народ,който няма какво да прави.

# 488
  • MJF
Ммм, значи го почна ти Showa Genroku Rakugo Shinju. Аз има дълго да се навивам и чакам подходящата концентрация, но определено ще му дам шанс. Навих се покрай темата му в Спирита.
Ясно за режима ти. Поносим.

Аз напреднах малко с Ханзава Наоки сезон 2 но ми се губи номера на епизода до който стигнах/мързи ме сега да погледна. Но съм  до момента когато разгеле Ханзава го върнаха в централата но разбира се пак му набутаха най-отчайващата задача.
Скрит текст:
Тоз човек след всичко това до тук направо не е нормално да е "на себе си", да е добре със здравето/нервите. Таз афера дето разплете от началото на този втори сезон до епизода дето съм стигнала с всичките тез Isayama, Mikasa, Morota  и сие не крайно отвратителна ами....... не знам. Толкоз отвратителна че на места признавам че редактирах. Булдога - Owada ясно че е тук, къде без него ,  ooooh!. Норико още не ми се е появила на екрана. От старите познайници само Кондо липсва, някакъв друг доверен приятел се появи в този сезон в добавка към Tomari.   

# 489
Момичета, някой има ли представа защо Росонера не пише в темата? Друг път май не е отсъствала толкова. Дано да е добре.

# 490
Рос понякога си дава почивки от темата. Да се надяваме, че е това, а не нещо друго.
Скрит текст:
Преди време спомена, че някой от семейството ѝ има здравословни проблеми и тя се грижеше за него. Дано проблемът не се е завърнал отново.

# 491
  • MJF
Мда, Рос липсва тук и то много .  Нали "ям" в готварския подфорум, та вчера я "видях" там.

Ханзава Наоки сезон 2
Скрит текст:
Значи първите 4 серии съм изгледала и съм почнала 5. Мислех че повече епизоди съм "минала" , явно защото много наситени откъм "екшън/безобразия". Норико Егучи на края на 4-и се появи, такава костюмирана ме Mr. Green . Представям си как ще се развихри Wink

# 492
  • MJF
Пак аз.
Okane no Kireme ga Koi no Hajimari  2
В този епизод ми хареса динамиката. Смях чак не бих казала че имаше.

# 493
Петък Misc Mega
Барон,че Дането каза,че не съм го показвала. Като Hei Yan Jing от Reunion: The Sound of the Providence
Скрит текст:

Гонг Ю за GQ Korea
Скрит текст:

Такешко oт This Is Not What I Expected
Скрит текст:

Нишикидо Рьо,защото гледах  The Scythian Lamb
Скрит текст:

Малката ми мишка,която ще гледам днес и утре  Tv
Скрит текст:

The Scythian Lamb
В ИМДБ го водят трилър,но аз така и не го възприех като такъв. Налудничева черна комедия с психологически нюанси.Въз основата на манга,което обяснява някои особености.Престъпници (освободени по-рано),които трябва да останат 10 години в далечно градче и да работят за благото на рибарските селища.Това може да се случи само в манга или аниме. И точно за това те се оказват не просто дребни престъпници,а
Скрит текст:
убийци
И всички тези 6-ма хора оказват влияние в крехката душевност на  Рьо и градчето.Филмът е бавен,тъмен и на моменти романтичен.Различни характери и японски фестивал.
И звезден каст.

# 494
  • MJF
Брей да не повярваш. Като отворих линка на The Scythian Lamb (2017) първото име което ми попадна е Daihachi Yoshida, просто отгоре надолу и по диагонал Wink и реших , че съм го мяркала скоро. "Отворих го" и гледам пак нещо познато звучащо Rikon na Futari .
Не се сещам дали го коментирах тук това двусерийно заглавие. Малко странно но гледаемо, така да го кажа най-кратко. Сетих се че покрай него разглеждах режисьора Daihachi Yoshida.
Мога да го погледна и аз тоз The Scythian Lamb (2017) като съм на филмова вълна.

Уагаши 7 изгледан. Не знам колко серии ще е този сериал. Прочетох под видеото , че наближава края. Мотаха се в 3 и 4 епизод а сега екшън нон -стоп. Сладките пострадаха от цялата таз работа така да се каже. Тераучи- сан поне се извини на внучката си. Но поредния шах-мат ход от него на края на епизода  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:32 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт