Магията на изтока - тема 62

• 22 247
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Петък Misc Mega

Такешко oт This Is Not What I Expected
Скрит текст:

И Барон е много хубав, обаче Такеши си е Такеши!

# 496
Така си е!

# 497
  • България
Петъчно:

# 498
Марейн,на втората снимка кой е? Пак ли Крис?

I'm Tee, Me Too
Не е БЛ,макар,че всички артисти са минали през жанра.Комедия.Всеки от персонажите има налудничева фобия,която ги кара да изпадат в комични ситуации.Гледала съм двата излезнали епизоди от общо 8. Ако се решите да го гледате - пропуснете трйлъра,защото дава инфо от 1-ви и 2-ри епизод.
Скрит текст:
Две от момчетата може да се окажат братя.
А други две са има едно и също момиче за приятелка.

Днес почна втори сезон на  Friend Zone
Действието е една година след финала на първи сезон.
Пиша,защото имам смътен спомен,че някой го гледа,но може и да греша.
С Lee Thanat,който се оказа,че има доста пикантна фотосесия Scream Blush Innocent
Скрит текст:

# 499
  • България
Tuon, пак е той.
Тъкмо изгледах Ever Night: Season 2 (2020) с негово участие.
Сега се чудя с кой сериал да продължа. Руснаците още не са превели Love and Redemption (2020).
Май ще е The Legend of White Snake (2019).

# 500
Е, не знам какво става тази година. Поредната нелепа смърт сред артистичния свят на далечния изток. Този път на Yuko Takeuchi. Страхотна актриса с много запомнящи се роли. В Pride я видях за пръв път и заради нея стигнах до друга перла на японските драми - Flower Shop Without Roses.
Не мога да си представя какъв стрес преживяват тези хора, за да посегнат сами на живота си. Да оставиш две деца без майка, едното от които май няма и годинка.
Определено 2020 ще остане в историята и няма да бъде запомнена с добро по целия свят.

# 501
Тъжна новина. Жалко.

# 502
  • MJF
Ой. Видях че скоро се е омъжила повторно, ето 2в1 и за деца добавя, снима/работи ....
Гледала съм я в не е едно и две заглавия. Стреса е огромен, да си непрекъснато на показ. То и без това не е малък, пък така хептем.
Много симпатична актриса ми бе. Последно май в A Long Goodbye 2019 съм я гледала. Без да "ровя" много във филмографията ѝ я свързвам с разнообразни роли, не с една. Светла ѝ памет.

Пак аз.
Изгледах първите 8 серии на Hanzawa Naoki . Страшна работа. Ханзава как има глас и сили не знам. Овада вече не мога да го гледам като нещо повече от комедиан. Според мен режисьора отдавна прекалява с тези близки кадри/ селфита направо, в които Огава и някои други час по час са като на някаква голяма комедия. Туй определено не ми е по вкуса и нещо не ми се връзва много много с останалата картина. Забележка имам т.е. към снимачите. Егучи май мина и замина Wink. Куросаки и той май. Тоз герой е от сезон 1 и рано се "простихме" с него според мен.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:06 от Шошулчо

# 503
  • MJF
Eй ме на Wink
Hanzawa Naoki 9 изгледан. Култова сцена в края на този епизод. Речта на Ханзава може да се запише и периодично обезверен човек или такъв който се чуди дали да кривне от правия път, дали да тръгне по течението като тълпата, ...... и пр. периодично да си я пуска. Мда. Даже аз мога да я погледна втори път като се засиля към следващия епизод когато ми го приготвят.
Скрит текст:
Относно шефа на банката имам само малко
съмнение, все пак човек освен в себе си не може за друго да е сигурен Wink.
Голяма помия , голяма кочина но съвсем реалистично.
На Куросаки направо му се зарадвах като се появи като "подкрепление", напразно мърморех след предишния епизод , че рано го "погребаха" този герой. Героинята на Егучи също. Smiley

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 13:14 от Шошулчо

# 504
  • България
Днес ще започна 11ти епизод на The Legend of White Snake (2019).
Тази история за бялата змия ми харесва повече от предишната, която гледах.
Отлично подбрани актьори, включително и във второстепенните роли. Ефектите, декорите, музиката, всичко е точно. Погледнах финала и директно сложих сериала на трето място в списъка ми с любими.

# 505
SuperM - Super One, най-добрият албум на SM Ent. от години.
Шведско-датско-американските продуценти, с които SM Ent. работи, този път са направили нещо наистина добро, както и с албума на Темин преди няколко седмици.
Това е като светъл лъч в мрачния тунел и дупката, в която бяха попаднали SM Ent.
Имам големи надежди и за предстоящия нов албум на NCT, който ще излезе на 12 октомври.

Има само три-четири парчета от албума, които не ми допадат, всичко останало го слушам вече четвърти ден и не ми омръзва. Албум правен точно с цел - американски пазар. Опитват все още.
Темин се е превърнал в едно истинско вокално бижу. Порасна малкият лигав Минчо, да не повярваш. В голяма част от парчетата той е равен на Бекс (главен вокал) и толкова добре се справя, че не можех да повярвам какво чувам.
Другото откритие - Тен. Голяма промяна и в това момче. Превърнал се е в истински главен вокал (отлично представяне и заслужено са му дали много части в албума) и нищо чудно в новия албум на NCT да го видя редом до Дже, Дойонг и Теил. Това искам - изяви, шанс за неопитните. Талант има, но трябва и шанс от компанията.

Любимото ми парче от албума, което е дело на американските продуценти. Темин и Тен, редом до Бекс. Наслада за ушите ми.

Слабички ми идват двете парчета дело на Ким Йон Чонг (Кензи). Освен Дозата през 2014 г., нямам спомени да съм харесала и нещо друго от "творбите му", докато западняците са свършили прекрасна работа, прекрасна.

И съм във възторг от колаборацията между Марвел и SM Ent. - момчетата да се превърнат в комикс-герои, да бъде пусната и линия с образите им, по подобие на култовите Авенджъри. Като дай-хард фен на всичко с марка Марвел нямам търпение да видя всичко, което ще излезе.

Count Your Lucky Stars - КРАЙ

Интересът ми към този сериал се изпари някъде след 12-13 епизод (реално 6-7 епизод, защото са кратки, по 30 минути).
Имах някаква надежда, но не - китайците са същата трагедия, като 99% от всичко корейско. Започна като комедия и потъна в мелодрамата (и тук син, изоставен от баща си; двама братя, които не се познават; една психопатка (повече патка), рак на стомаха и още, и още.. "чудо".). Един Джери не стига, трябва и друго. И много плака. Героят му един ревлив, брех. Джери - мъж скала, а лееше сълзи през епизод-два.
Загледах и трите най-добри/ хитови китайски сериала за миналата година, оценени от зрителски интерес, вот и пр. Уж по-сериозни продукции, не някакви еднодневки, сценариите далеч от поредната романтична бозица, но не. Ако това им е най-доброто - не искам да знам останалото.
Липсва мисъл, оригиналност, само конфекция. Толкова и те да са надалеч от японците, че... Партията не поощрява мисленето, напротив.

Постерът на новия сериал на Ерик и Ю Ин На - The Spies Who Loved Me, който ще стартира на 21 октомври. Фотошопът така е играл, че едва ги познах и двамата.
Събирам сили и нерви, защото ще гледам заради Ерик. Ще е обичайната корейска трагикомедия с лиготиите на Ю Ин На, но докато не започне новия сериал на Намгунг Мин ще се порадвам поне на Ерик.

В петък, 25 септември, най-големият сред големите навърши 38 години (39 корейски години). Да е жив и здрав Супер Бин и да продължава да радва все така.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 07:19 от rossonera

# 506
  • MJF
Оххо, сенсея ми се появи. Рос ,липсваше, много. Hug
Бини като помъдрял с още една година да вземе да се пъхне в нещо "гледам" , по възможност в киното. Абе с претенции съм и туй то.
Погледнах си основния ресурс и що да видя -  https://www3.dramacool.movie/drama-detail/oishii-proposal  . Ей такава номериация на серии още не бях виждала.

# 507
Не ми е било до азиатци - последните две седмици вървеше финала за Купа Стенли. Преди час приключи битката. Тампа Бей Лайтнинг станаха шампиони след шест двубоя в серията и 4-2. Хип-хип-ура! Стивън Стамкос завинаги, въпреки контузията и липсата в последните мачове!

То като гледам и какво върви - мъка голяма. Чакам новия сезон от японците, който ще започне след две седмици.

# 508
  • MJF
Naoki Hanzawa изгледа ли го? Чакам последния епизод да ми "подадат" и следва SP. Добре ми се получи туй заглавие както го подредих, сезон 1, 2 и SP.Smile

Значи кънките си обула и не си събула Wink. Познато. Аз съм с една кънка. Един м/ународен турнир проведоха в Германия и толкоз за сега. Друг път по това време на годината не можех въобще да си събуя кънките, от турнир в турнир.
Чаках да се появиш за да ти предам и поздрав от ukio за твоето помъдряване .

My Husband's Wives го почнах. Минах първите 2 серии.
Скрит текст:
Много въпроси пък отговори няма. И току се присъединяват нови и нови лица на сцената.

# 509
Казах ти - хокей на лед. Не съм гледала нищо японско освен финала на Unsung Cinderella. Ще прехвърля тези дни и Ханзава Наоки. Мисля, че стигнах до 8-ми епизод, не помня. В неделя приключи в Япония и видях, че е поставил отново рекорд по гледаемост.

Я, малко да си размърдаш мозъчните гънки, че губиш тренинг като ме няма.
И тримата ги познаваш добре от екрана. Кои са те?

И отивай да гледаш днес филма Last Letter на Шунджи Ивай. Говорих ти за него на 3-та страница в тази тема, пост 33.
Качен е вече и за теб.

Пропуснах за Юко. Онази вечер (през нощта, към 03:00 ч., когато станах да гледам петия двубой между Далас Старс и Тампа Бей) поглеждам телефона си и тъкмо новината беше гръмнала в Япония.
Не изпитах никакво съжаление към тази майка на две деца, едното от които 8-месечно бебе. Това е майка и каквото и да е била болката ѝ - не се постъпва така.
От месец май насам се самоубиха четирима известни японци, Юске Исея пък тези дни го арестуваха заради употреба на наркотици (ще го съдят), Ямапи си го знаем и него. Абе, изтрещяха. Целият свят масово изтрещя. Вече не знам какво да вярвам и на какво да не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт