Магията на изтока - тема 62

• 22 178
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Tuon, как си ? Нещо пак новини мернах.
Вероятно за протестите си чула.

Лично аз мрънкам,че вече два епизода на Friend Zone 2 и пича ми не се е появил Imp
Мрън.

# 586
  • MJF
Мне, друго мернах. За втори локдаун. Все си е за мрън.

Мне, за съжаление няма да стане това с K2: Dodgy Badge Brothers Рос. Пробвах и така и онака но дава грешка при опит за отваряне. Бая се позанимах но не става.

Akiko's Piano (2020)
Посветен на 75 години от 6 август 1945 Хирошима. Хареса ми как е направен филма. Има игрална част и документална, с отбелязването 2020. Двете части са си почти отделно, няма объркване, напред-назад във времето.
От семейството на Акико и самата нея има запазени фотоалбум и дневник воден от момичето.
Както е и в заглавието на филма , разказа е за едно пиано произведено около 1926, то попада у собственици чиято дъщеря Акико е родена в същата година-1926. Това става в САЩ а след това семейството се мести/връща в Япония и именно в Хирошима, живеят на един от хълмовете. Туй пияно е свидетел на акта от 6 август 1945. Бая ремонтирано е и тази година пак за годишнината се включва в концерт на филхармонията на Хирошима.
Във филма по едно време герой стана и един корен домат, който после се разрасна до мини градинка. Туй с домата, а не с ориза и сие да речем, някак си още повече ме приобщи към филма. Някак си съвсем позната гледка Wink

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 08:09 от Шошулчо

# 587
Първи ОСТ на започващия днес Tale of The Nine-Tailed Fox

# 588
Следобедно Notes

# 589
  • MJF
My Dear Youth: Coffee Prince
Това за каквото е като идея сносно излезе. Но може къде, къде по-интересно ако не е ....... цялата там "звездна конюнктура" Tired. Имаше достатъчно интересни моменти, най -вече тези м/у режисьорката на сериала и накои от поканените актьори. Добре са ги групирали на двойки. Lee Sun-Kyun, Kim Dong-Wook и Gong Yoo бяха най-интересни. Понеже казаха по нещо извън клишетата. Kim Dong-Wook от поканената мъжка част от каста след този сериал съм го виждала най-малко а човека явно сериозен. Пожелавам му повече роли.
Chae Jung-An съм я гледала за първи път в този сериал и после почти не, от тази ретроспекция разбрах че е снимала сравнително не малко, на фона на останалия по-младши каст , преди това.
Като бонус показаха и кадри с бобтейла Smiley , помня го и него

# 590
Какво означава не мога? Не мога и край.
Написах ти паролата за първи епизод, обясних ти подробно как да свалиш и останалите епизоди. Я се върни пак и прочети дума по дума какво съм ти написала в поста си за Kiwadoi Futari - K2, дори съм ти дала паролата за първи епизод.
Септември месец се изписва като 09, не само с 9.
Отивай и сваляй, защото линковете работят перфектно.

Мярнах снощи първи епизод на мъжкото гумихо И Донг Ук. Трагикомично корейско фентъзи, то това вече си е специален жанр. Фентъзи и неговият подраздел - корейско фентъзи.
Онзи, забравих му сричките от BOF (Ким Бом?!), никога не ми е бил приятен. Много мазна физиономия има това момче. Като му видях муцуната и превключих. Поредният абсурден сериал на tvN.

Отказах се от сериала на Ерик. Имах желание да го видя, но тийзърите, които излизат всяка седмица ме отказаха.
За мен корейско вече след 30 ноември с новия сериал на Намгунг Мин.
Е, видях, че на 18 октомври започва и ново риалити предаване с участието на Ким Нам Гил и онази скица, която много харесвам... Не и помня името (не ми се и разцъква сега специално), която игра с Ха Сок Джин, Хоя и Ким Донг Ук в Radiant Office. Този сериал беше много приятен. Помня го единствено с добро.
Та, ще я гледам редом до Ким Нам Гил. Поне нещо корейско за мен през октомври и ноември. Корейските тв предавания са безопасни и приятни.

# 591
  • MJF
Проблема явно е технически. Свалянето не е проблем а отварянето. Видеото свалих по 2 начина, от 2-та линка в блога, но при опит да ги отворя моята машина изписа грешка. И "край". Туй е положението.

Okane no Kireme ga Koi no Hajimari виждам 4 готов за мен. Да видя това осакатено заглавие как са го завършили въобще.

# 592
Трябват ти кодеци.

Снощи гледах Tokyo Tarareba Girls 2020 SP, но не съм очарована.
То не, че преди години бях фен на тази отнесена кифла (героинята на Юрико Йошитака), ама имах друго очакване за допълнителния епизод.

Новата балада на Кю с Ю Йон Сок във видеото.

# 593
  • MJF
Мда, явно.

Okane no Kireme ga Koi no Hajimari изгледан.
Материал с Харума за 3 епизода. В 4-я без него. Могло е да намалят дължината на серията. Но както и да е . Много жалко. За всичко.
Поне разказаха историята на главната героиня. Това беше интересното в този епизод. Защо и как е такава каквато я показаха в епизодите от началото. Нещата се подредиха напълно причинно-следствено. Фразите-явно цитати от мъдреци, които се появяваха чат пат в епизодите и гласа който ги четеше ми бяха интересни. Даже спирах картината за да вникна в тях.

# 594
  • DE
Още не мога да им се начудя на източните звезди, защо създават семейства на толкова късен етап, но то май е световна тенденция та нищо чудно всички да са на тая вълна  Thinking Grinning
Това по повод, че И Филип(Синият дракон Heart от "Четирите бога") ще се жени утре за собственичка на търговски център(браво на него, че не е някоя пепеляшка Grin )той има козметична компания Catalyst та са от една черга така да се каже, да са живи и здрави младите и дано скоро се сдобият с наследници.
Леле, сигурно човек като одъртява и почва да мисли като сватовник Rolling Eyes Confused Satisfied (това за мене си Blush )

Най накрая Вик ще снима в Тайван и няма да е с перука, след 9 години Scream
Скрит текст:

И Бо е паднал на състезание, по скоро го бутнаха, ей какви хора има. Нищо му няма, но слуховете са, че е нарочно.
Човека е добре, но не е завършил състезанието заради повреда на мотора. Онзи ден гледах как човек от отбора му спечели "Улични танци" имаше много яки изпълнения, симпатизирах на всички отбори.

Другия любимец Джаксън

Тая година трима от треньорите са продукт на корейската школа, но и тримата са пълнеж в групите си, а в Китай са топ звезди. Е, как да не се изявяват повече на китайска сцена.

# 595
Ooo на Jackson Wang му е много готина последната песен.Аз съм му фен откакто случайно попаднах на неговата  100 Ways ,но незнам член на коя корейска група е.Ама и не ме вълнува толкова много.

# 596
  • DE
Смешното е че аз го забелязах по предаванията и по специално с едно изпълнение в китайския глас.

Великолепно на слушалки, пускала съм го, но хубаво изпълнение никога не е в  повече.
GOT7 e  групата, но там се губи и ако не знаеш кой е почти няма да му обърнеш внимание. Когато го открих ги попрегледах, но нищо не ме впечатли и си останаха, в седма глуха за мен Grin Известна е неприязънта ми към корейските групички от повече от 5 човека Sweat Smile
Смешното е че и сина ми виден пубер му е фен Smiling Imp

# 597
Знам само една корейска група и ми е напълно достатъчно.
Smile

# 598
  • DE
Най-добрата естествено Innocent

# 599
  • България
Аз започнах The Taoism Grandmaster (2018) .
Петъчният ми няма да е оттам, въпреки многото подходящ материал.Grinning

Слушам китайска музика, но само от сериалите. Групи - не. Корейска само от Лунни любовници.
Има ли известна китайска метал група?

Общи условия

Активация на акаунт