Магията на изтока - тема 62

• 22 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • MJF
E не, аз знам повече от една. Най-добрата ясно, то покрай дането няма как Wink. Но има още няколко във фонотеката ми с някои изпълнения към сериал/филм.
Tuon да почерпи за Вик, ей на , човека ще заприлича на себе си а не на ..... китаец.
Апропо, като пускате напоследък постери на китайски продукции , на моменти като се загледам в каста не виждам поне един фенотипен китаец, че и "дръпнат" поне малко. Явно манията им е по -голяма от съседите им от юг. Thinking

# 601
Най-добрата естествено Innocent
Разбира се.

Шош, докато не го видя със субтитри не черпя.Още страдам по последния му филм,който няма букви,а изглежда много забавна комедия.

Моарейн и на Гоблин-а ОСТ-то беше много добро.
За корейските драми мога да мрънкам,но правят страхотни ОСТ-та.Ама аз почнах да харесвам и тайландските,та...Flushed Blush Relaxed

# 602
  • България
Шо, този прилича ли на типичен китаец:

Tuon, като какво звучеше тайландският? Joy

# 603
  • MJF
МоарейнД, този поне е "дръпнат" фенотипно. На прима виста бих заключила че е от някои от "тай-района" както им казвам аз на китайци, тайванци, тайланци и другите тайци.Smiley
Кой е на снимката?
Добре че се черпя в готварския поне ooooh!

# 604
  • България
Този е любимецът ми Ден Лън  https://doramatv.live/list/person/allen_deng  .
Такива най-харесвам - да не са си пипали очите.
И онзи от предната снимка е така.
Хайде още един, че днес е и дъждовно.

# 605
  • DE
Шоши, Hug Kissing Heart днес явно е ден за признания, някой друг Thinking
Майтапа на страна, аз не съм много по метъла, повече клоня към мелодичен рок и не съм много на ясно.
Може да харесаш нещо от това, аз предимно по музикални предавания откривам разни любимци. Hanggai монголци, но пеят на монголски и мандарин, гледала съм няколко техни участия, харесват ми, но не е моята музика.

Nick Chou тайванец Smiley

А може да пробваш и японските ми любимци, великолепни вокал и инструментали, на живо са изключителни Heart макар, че последните години залитнаха в посока която не харесвам особено Rolling Eyes ONE OK ROCK

Имаше и едни корейци, не точно метал, но бяха най-близо до рока, но така брутално съсипаха групата, а вокалиста им бе един от добрите вокали в кпопа Disappointed Relieved FTISLAND особено добри бяха на японски, жалко много жалко.

Не знам китайци бе Thinking Smile

# 606
Tuon, като какво звучеше тайландският? Joy
Imp

Незнам дали това е метъл Blush един тай артист твърди,че това му е любимата група (ако някой се чуди защо съм запозната)

Scream
Запознай се:
Елвис - Дането;Дането - Елвис
Забележи,че избрах снимки да не му се виждат ушетата.
Знам,че нямаше предвот това Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:32 от Tuon

# 607
  • България

Незнам дали това е метъл Blush един тай артист твърди,че това му е любимата група (ако някой се чуди защо съм запозната)

Еха. Супер!
Ама не е китайски. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Обаче те цитирам, за да си запазя клипа в публикациите.
А в теб ми беше надеждата. Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:54 от МоарейнД

# 608
  • MJF
Thinking  хм, какъв номер ми погоди моя ресурс?!

Вчера забелязах качено ето това заглавие от далечната 2006 - Dr. Koto Shinryojo и като любопитен Шо отворих да го разгледам- прочетох сюжета и го сложих за проба. Не се загледах от мързел за повече подробности- творчески екип, каст а .... и пише че е "Based on the comic "Dr. Koto Shinryojo" by Takatoshi Yamada". Музата за това ми дойде още снощи. "Отварям" и един след друг почнаха да се появяват един след друг все познати муцуни а някои и доста познати напоследък Smile - Masato Sakai- д-р Ринтаро-Ханзава, Nao Omori- Нагиса-сан, Yu Aoi - главната пациентка на д-р Ринтаро. Въобще....
Острова явно не толко закъсал колкото "тръстиковия"- по-пълна здравна служба, повече деца, първокласен път видях-асфалтиран, с 3 платна.
Стигнах някъде до половината на първа серия снощи и го сложих явно за гледане.

Сега отварям да разгледам заглавието и гледам че това е цяла поредица а Dr. Koto Shinryojo 2006 е последната ѝ брънка. Проверих има ли друго качено от поредицита и се оказа че вчера качили и Dr. Koto Shinryojo 2003 - първата брънка.
Отвориха ми работа, ще трябва да дам заден и да почна от началото 2003.
Рос, ще се местя от тръстиковия остров на Shikina . Тепърва ще проверявам къде е като заседна на него Smiley. Така де, не може само из Токио има няма крос да правим.
Рос, нещо да си гледала от тази поредица?

# 609
Започнах Golden Bowl. Симпатичен сериал, смея се с глас на някои моменти.

Според тази статия ще има продължение на Chungking Express:
https://www.darkhorizons.com/chungking-express-sequel-script-completed/

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 20:22 от bell_87

# 610
Самоцитирам се Joy
Лично аз мрънкам,че вече два епизода на Friend Zone 2 и пича ми не се е появил Imp
Мрън.
Появи се в еп.3  и то в цяла една сцена.Аз и без това щях да гледам сериала и той е просто бонус,но ако ще пишат,че е в главна роля очаквам да се мярка повече. Rolling Eyes

# 611
  • MJF
Smile колко серии е това заглавие Tuon? Напомни ми как гледах скоро нулевия епизод на Ханзава Наоки. Гледам, гледам и чак в последната минута ни в клин ни в ръкав се мерна Ханзава на чашка в бар. ooooh!
Mr. Green

Аз тези гърлените песнопения от монголски групи , като ги пусна дането преди време,  ги прослушах но не ми много понесоха на слуха. Някак си прекалено са се впуснали в туй гърлено ръмжене/гъгнене.

Бел зяпа боулинг, пардон Такеши/Къдеси Wink.

Ама че номер. Засилих се снощи към острова първи сезон/2003. Нооооо, качили този сезон със субтитри за втория/2006. Проверих няколко серии хем и не и не. Значи картина от сезон 1 само има но без превод. Даже аз мързела проверих в Subscene и там въобще няма.
Но тъй като вече се бях запътила , изгледах първи епизод на сезон 1 без превод и после се прехвърлих на сезон 2 и неусетно изгледах  от него първите 2 епизода.

# 612
Днешният рожденик:

Скрит текст:

# 613
Любим, много любим! Да е жив и здрав!

# 614
Ах Heart Eyes Такеши Birthday

Шош,12 епизода,но това е сезон 2. Такава опасна зона е,че с такива приятели не ти трябват врагове.

Общи условия

Активация на акаунт