Сватба и първа брачна нощ - как преодоляхте нервността и страха?

• 9 815
  • 223
  •   1
Отговори
# 150
Алкохолът се споменава през един пост още от началото на темата. Той човекът секса има за табу, вие алкохол ще му наливате. Може и с това да е несъвместима религията му и дори да има против жена му да пие.

Аз съм живяла години наред в много религиозни общности, и в държава, в която алкохолът е забранен. Това обаче, което видях от онези силно религиозни хора изобщо не оправда очакванията ми Simple Smile

Силно се надявам, авторката да има късмет. Все пак щом е имала възможността да го опознае толкова дълго време би трябвало да е разбрала до сега ако има нещо гнило. Те гнилите неща си проличават доста бързо.
Аз също съм на мнение да говори със съпруга си да отложат първата брачна нощ за следващ ден, в който тя ще е готова. Ако я уважава и обича ще приеме. Това ще бъде още едно доказателство за тяхната преданост и доверие. Един вид тест от страна на булката към младоженеца Simple Smile Стискали са 3 г без секс, сега +/- 1 седмица, едва ли е от значение, нали?
Никъде не прочетох авторката да потвърждава възраст. Как решихте на колко години е човека?

# 151
  • Сф
Авторке, ще ти кажа къде на мен не ми звучат добре нещата. Не е проблем, че си девствена или че те е страх. Не си изключение. Проблемът, както аз го виждам, е в отношението ти. Нито веднъж не написа, че сте се целували, че сте се прегръщали, че между вас хвърчат искри, че го желаеш, че го виждаш като голямата си любов, че като го видиш ти се подкосяват коленете. Звучиш като уредила брак по сметка. Описваш го като баща закрилник, не като любовник. Клинично, сухо, безстрастно.
Напротив Хай, тя е лапнала, на нея и се подкосяват краката, виж старите теми- от негова страна са условията, изискванията, претенциите към нея, без да е ясно какво предлага за какво става всъщност дума.
Интересно за деца не сте ли говорили?Той няма и не бърза да има като гледам.
Това ми е странно..сетих се за Ицках Финци . Simple Smile

# 152
Пожелавам ти успех.
Защо не седнеш да поговориш с този твой мъж? За сватбата ясно, всички се притесняват, няма какво да се каже, освен да се опиташ да се забавляваш и да не обръщаш внимание на проблемите. Ясно, секс няма да правите преди сватбата, но предполагам, че може да говорите за това. Кажи му, че ти е притеснено, помоли да ти обясни какво, как. Също така ти предлагам да обсъдите сексът да е в деня след сватбата, след като се наспите. Така ще разделиш двата причинителя на стрес и може би ще стане по-добре. А и след сватба по принцип си много отпаднал и вероятно няма да е толкова специално колкото ако се направи следващия ден.

Благодаря!

А има ли нещо, което препоръчвате да не правя в никакъв случай?
В никакъв случай не се опитвай да се разширяваш предварително. Когато започнете не мисли за други неща, съсредоточи се върху докосванията и всички други възбуждащи неща. Колкото повече възбудена си, толкова по-гладко и безболезнено ще мине. Никакво стягане, трябва да си напълно отпусната. Довери му се, той знае какво прави. В никакъв случай не си мисли, че може би правиш нещо грешно. Дори и да правиш, няма значение, взел си е девственица, очаква се да нямаш опит. Остави го да води и се наслаждавай.

Много благодаря за съвета.

# 153
  • у дома...
Уини, не е гаранция. За силно религиозните евреи (и не само евреи) секс се прави с цел възпроизводство. Не и за удоволствие. Тогава, когато има шанс да заченеш. Аз затова попитах дали е минала през изучаването на всички догми и постулати на юдаизма, преди да смени вероизповеданието.

# 154
  • Обран бостан ;)
Не го обичам заради парите, не знаех нищо за него, когато се влюбих в него. Дали ми вярвате или не, не е особено важно. Благодаря на тези, които пишат конструктивни коментари. Радвам се, че някой ме разбира! Simple Smile

Нали ти казах, че тук всяка гледа от нейната си камбанария, т.е. като прочетеш какво е написала и можеш да предположиш какъв и е мирогледа.

Сигурен съм,че ако беше жена на 55 и питаше дали да се омъжиш за лудо влюбен в теб мъж на 25, всички в купом щяха да те съветват да загърбиш хорските приказки и да изживееш звездния си миг. Trollface

Скрит текст:
Апропо - четейки темата си представям картината "Казаци пишат писмо на султана", но в нея казаците са жени, а писмото са коментарите в темата. 

# 155
Ние се чудим просто защо, не, че го е решила.
Не говори за любов, за желание, за емоции, само за страхове. Е, туй ме озадачава мен.

Ма те най - устойчивите бракове не се крепят на едната гола любов, дето изфирясва и без това. Та, може авторката да е преждевременно помъдряла 😁

# 156
Ще пробвам да използвам глицин и ще споделя после. Simple Smile

Не знам за глицин, ама си купете гел, ако искаш първото проникване да е по-лесно безболезнено. Че както ще ви е сефте и на двамата да не се озорите Smile

# 157
  • София
Прочетох първия пост от другата тема. Там пише, че господинът не е бил женен. Темата е от 2017 г.
Кога успя да се ожени, да се разведе, че и нов брак да планира?

Авторке, ти как понесе сватбата му с другата?

# 158
Прочетох първия пост от другата тема. Там пише, че господинът не е бил женен. Темата е от 2017 г.

Женен и разведен е бил преди да се запознае с авторката.

# 159

Да бяхте прочели и другите й коментари в тази тема - тогава, когато е писала предишната тема, просто не е знаела, че преди е бил женен и се е развел.

# 160
Не пропускате да клюкарите,нападате,да се присмивате. Защо бе,хора? Не можете ли поне един просто да отговорите на въпроса,без да давате излишни негативни мнения?

Ако някой попита как да се самоубие според теб трябва ли ясно и точно да му дадем рецептата? Или е хубаво да опитаме да го разубедим?  Тук не става дума чак за самоубийство, ама за нещо близко като последици.

# 161
  • у дома...
Че то това е първото нещо, за което те уведомяват колежките при постъпване на работа Simple Smile

# 162
Ако някой попита как да се самоубие според теб трябва ли ясно и точно да му дадем рецептата? Или е хубаво да опитаме да го разубедим?  Тук не става дума чак за самоубийство, ама за нещо близко като последици.

Много е тъжно, че разсъждавате така. Толкова ли е странно и дори страшно , че някои хора не мислят с гениталиите си и оргазмите не са най-важният им приоритет.

# 163
  • Варна
Пък аз прочетох цялата друга тема. Трагедия.

# 164
Това със смазващия гел е може би най-адекватният практически съвет, който си получила тук. Като те чета не знам доколко ще се възбудиш и колко влажна ще бъдеш, казват че с възрастта хименът загрубява и се разкъсва по-трудно, а и ако той не е достатъчно опитен наистина ще видите зор, сълзи и болка (може и разочарование) докато ти влезе. А с щедра порция гел и по него, и по теб, всичко ще стане като по релси. Но не, това било осиране на темата??? Гелът за какво мислиш е измислен и се произвежда масово, и се продава във всеки супер? Щото е нещо излишно, само за осиране на теми ли?  Ама така става то, като си "хвърля човек бисерите на свинете" (това е цитат от библията, моля да не се трие).

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 17:50 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт