Колко време след раждането посетихте гинеколог

• 1 322
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте на всички , не знам дали темата е за тук просто не можах да намеря раздел за нея . Колко време след раждането посетихте генеколог . Благодаря

# 1
Зависи от състоянието, шевове и други последствия. Можете да посетите и през първия месец след раждането. Поне с ехограф е добре да погледнат. При изписването не казаха ли нещо по въпроса?

# 2
След 10 дни за махане на външни конци. После на около 40-я ден, след като не можех да разбера лохии ли имам още или първи цикъл.

# 3
  • София/Севлиево
Горе-долу около 40-тия ден...

# 4
Зависи от състоянието, шевове и други последствия. Можете да посетите и през първия месец след раждането. Поне с ехограф е добре да погледнат. При изписването не казаха ли нещо по въпроса?
Здравейте , то минаха 7 месеца от раждането ми , още не съм отишла защото сега покрай този вирус не ми се ходи а и съм сега в момента сама с малкия , та затова попитах.

# 5
40-45 дни след раждането

# 6
Значи отдавна е минало времето когато е трябвало да отидете...направете го вече, вируса няма да изчезне скоро.

# 7
Значи отдавна е минало времето когато е трябвало да отидете...направете го вече, вируса няма да изчезне скоро.
Да благодаря за отговора , другата седмица мисля да посетя гинеколожката си .

# 8
На 35 ден от раждането ходих на стандартен преглед с вагинален ехограф и сега ще ходя на 6 месеца от раждането за преглед и цитонамазка - АГ така ми каза още преди да ме изпишат от болницата.

# 9
  • Пловдив
"Стратегията" според мен е горе долу такава.
Ходи се да се махнат шевове, ако има такива някъде максимум седмица след раждането.
На 30 ден след раждането в епикризата за изписване е описано, че имате право на контролен преглед в лечебното заведение, където е било раждането и тогава се вижда дали всичко е наред.
След това прегледите следват графика, както за всички, т.е. минимум един преглед годишно за хора, които нямат някакви специфични проблеми.

# 10
По принцип АГ, която ми направи секциото каза след 40 дни, но не успях да отида. Говорих с АГ, която ми следи бременността и каза, че ако нямам някакви оплаквания мога да изчакам да мине един цикъл и тогава да отида за цитонамазка. Падна се обаче точно празниците в края на годината и отидох след втория цикъл. Нямах проблеми. Също ми каза, че ако се направи твърде рано цитонамазка може да покаже грешни резултати. Тъй като организма може още да не се е възстановил напълно

# 11
Конците ми ги махнаха 2 дни след изписването.след още 40 дни посетих Аг за рутинен преглед и да види как съм след секциото.Прегледа ме,взе ми цитонамазка.Шест месеца след това отново го посетих и така.Задължително на няколко месеца ходя профилактично.

# 12
На ден 7-ми след секциото, за да махнат конците, после след около месец.
Впоследствие на всеки 6 месеца и така и досега.
Гинекологичната грижа е много важна във всяка възраст и не бива да се занемарява.

# 13
Добър ден!

Предварително се извинявам,че въпросът ми не е по темата. Направих си профил преди час и половина само, за да задам този въпрос и нищо не разбирам от сайта. 1час пробвам да създам тема,но не разбирам как става,затова пиша в тази.
Нядавам се,че бихте могли да ми помогнете и се извинявам за узопаторството на темата с моят въпрос.

С приятелят ми не бяхме правили секс от близо два месеца. Нали разбирате покрай карантината доста се изнервихме. Вчера го направихме за първи път от известно време.

Докато го правихме усетих,че той ще свърши. Не беше минало много време откакто бяхме почнали. Затова реших да се отдръпна, защото не исках той да свършва. Та къде беше моят оргазъм ние тъкмо бяхме започнали. Накарах го да легне и се качих отгоре му да си взема моето. Проблемът беше,че той вече беше свършил и започваше да омеква, докато аз го яздех.

Като приключих той ми каза,че спермата в презерватива не е много. Това означава,че най вероятно тя е слезнала надолу. Нахока ме,че така не се прави, и че е възможно да е в мен. Сподели ми също,че между смяната на позите е бил в процес на еякулация и се е домършил с ръка.

В овулация ще съм от 26 до 30-ти като най-голям шанс за забременяване имам на 28-ми.

Бихте ли ми казали има ли възможност да забременея след като се запознахте детайлно с моят случай.

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 14
Не, не мисля.
Все пак е имало презерватив, който дори и при вече нееректирал пенис е запазил еякулатът далеч от Вас.

Общи условия

Активация на акаунт