Нощният сън на 2 годишно дете

• 371
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
Детето ми е на почти 2 години..след седмица става точно на 2.От няколко дни сънят му просто е ужасен ..заспива късно вечер и то трудно ..събужда се в 1после в 3 часа иска да става от леглото си да го гушна и да го сложа при мен на спалнята.След това заспива при мен леко ..събужда се плаче пак иска да става да го гушна и пак иска в неговото легълце..и така няколко пъти до сутринта 🫣незнам какво се случва.По принцип мисля че и зъби и ръстът но това прехвърляне от едното легло на другото нз .Дайте съвет и дали на някой му се е случвало.

# 1
  • Бургас
Има ли някаква промяна в ежедневието, режима? Да е тръгнало на ясла, друго нещо стресово...?

# 2
Възможно е да не се изморява през деня достатъчно детето, както и превъзбуда от късното заспиване. На тази възраст са мнаго енергични, но и бързо се превъзбуждат. 
Моето е на 2 и половина и според мен ако няма някаква причина за тази промяна ще отмине като период или с напасване на режима.

# 3
Да и аз това мисля че не се изморява може би много..но не ..не ходи на ясла все още ..мисля че нищо стресово няма ..просто изведнъж се случи

# 4
И моят син е така в момента. До преди 2 седмици всичко беше наред, като се събуди без драми идва сам при нас или пък успяваше да си заспи в леглото, но сега зъбите тръгнаха пак да никнат и всяко будене е придружено с рев и задължително да го гушкам. Ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт