Мами в Италия - част 20

• 14 124
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
haha, iskat komplimenti te! Wink

давам веднага .. и двете изглеждате великолепно
не разбирам къде ви е драмата. Naughty
догодина живот и здраве Ще видите какво е дебела бременна  Mr. Green
Ще се разхождам , като майка Кораб.

миленка, джулката е уникално сладка на тази снимка.

# 286
Ех,значи не съм само аз дет не виждам 'огромните' кореми  Joy 

Джулката е голяма кокетка ми сембра ...да му мисли майка и  Mr. Green

ПП Я да ви покажа корем в 26-27 седмица!!!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 16:07 от Kaлa(Bella13)

# 287
  • Italia
Ленке,я стига пък ти... Глупости,майка кораб...Дрън дрън Като реШите с Дамянко да действате Ще посмъкнеШ някое килце и готово  Peace
Кали,споко и аз големи тумбаци не видях а само три готини мацки със сладки корем4ета  Hug
Малкото ДиРок4е наистина е голямо кокон4е ама аз такава си я оби4кам  Embarassed Rolling Eyes  Heart Eyes

# 288
Ииии Калче много си убава,пу-пу,страшно тумбе си имала!И аз в момента изглеждам точно като теб,но по снимки и аз ми рендо конто че не си личи...някак си оптически се стеснявам,и слава богу.
Лени не търся комплименти ,но съм си голям слон наистина 18 кила до този момент никак не са малко!!!Вчера дойде една позната да ми донесе малко от бременните си дрехи,които аз съм свидетел носеше момичето в 8-9 месец ,та чак до раждането и не беше от много слабите бременни-ми не флизам в тях и т'ва е...какво да правя,ще стоя гола.То и без това стоя по зял ден с боксерките на Фло,той нали ги мрази и никога не ги употребява,аз им намерих решението.Изглеждам наистина нелепо,но поне са ми удобни и не ми стайгат.
Днес трябваше да си взема изследванията,но бях забравила сконтриното от платения тикет в колата.Ако ви кажа че 30 минути сън чакала като прос. да мине някой мъж че да ми вдигне тежката врата на гаража защото е толкова тежка че ако я вдигна ще изпъцkам бебока.Най- накрая мина един тъпанар,който помолих и ми я вдигна и после нек'ъв намусен.."ми не е тежка изобщо ,бе госпожа".Егати хората!
Ужасно е да си бременна,ставаш егати безпомощното същество и все молиш някого за нещо! Sad

# 289
Джулиа е наистина страшно дяволè!
В последно време си мисля от натрупания житейски опит ,че мъжете са по-смотани в много отношения от жените и в този смисъл, сякаш мъжките майки имат повече шансове да мислят и да се тревожат за  юнаците ,отколкото майките на  оправните девочки.
Като гледам колко е крооотък и заспал сина на моята приятелка Барбара и колко е бясна и оправна щерка и' Shocked ,май все по често си казвам ,че момчето креа по малко конфузионе в живота на родителите си,но и все някой трябва да му диша във врата за да го кара да се размърда и да свърши най накрая нещо ефективно! Crazy

# 290
  • Italia
Ох Владе,не знам....Поживем ( къде е ето с двете то4ки  newsm78 ) увидем  Thinking
Ти 18кг отгоре ?!? На снимките въобЩе не си ли4и  Thinking

Кали много си сладка на тия снимки. Хи4 не ми изглежда голям и твоя корем. Съвсем нормален си е даже. Това оЩе в Малта ли е?

# 291
Е,хайде хайде, Миленче, но съм съгласна за сладките коремчета...усещането е супер  Heart Eyes Ти така и не каза откъде си го 'донесохте' бебчето?Да не би от онзи супер уикенд  :-/:-/:-/

# 292
  • Italia
Ми май горе долу оттам някъде,Кали  Wink

# 293
Здравейте момичета,
Аз вчера нямах много време да пиша повече, така че ще допълня някои от писанията си от вчера.
След като двама италианци (мъжът ми и мъжът на Dessita) обмениха опит в България, как се прави кисело мляко (хи-хи) резултата е страхотен, мъжът ми направи много добро кисело мляко.    chef   Тънкостите не споделям.  hahaha    Десита, благодарности на Walter.
Кaто съм почнала темата за рецептите, Italina, откакто слагаме прясно мляко в тестото за хляб, хлябът ни става нормален и не спада след като бухне.    bouquet

Иначе, от България си накупихме хубави обувки - българско производство, естествена кожа и гьон.
Тук ми писна да гледам обувки с гумена подметка, кой знае къде произведени (Made in Cina) и при това на високи цени.
Вчера дадохме на един наш колега подарък - българска музика и сирене. Момчето беше много доволно, та обещахме да го каним скоро на баница. Той не е бил в България, но е бил често в Гърция и си пада по балканската кухня.

Кала, беше питала каква риба се дава на малки деца, ние давахме от тези на Mellin, а после "orata" варена, но трябваше все да им добавям зелен4уци за да не открият рибата....

Бременните, много добре си изглеждате, не му мислете килограмите, след година пак ще сте си както преди.

Милен4е, и от мен леко бременеене. Джулката ще има да се радва и да помага.

# 294
Божee,сега Кала като каза от оня уикенд и видях че не пише 10 DAYS, а 10 WEEKS,което си е кажи речи цели 2 месеца и половина Shocked!Срашен заплес съм.Аз за това питах бебето дали е българско,защото все си мисля че са някакви си 10 дни.И даже си викам,брeeеиии,какъв е този Тикер,подробния,цък-цък-цък!Значи бебо френски!
Миленче-18kg,сестpо tooth,ни повече, ни по-малко!И ми тежат,ти остави другото cry.
Имам един приятел УНГ тук и като ходих веднъж да се преглеждам му разправям как се мъчим да правим бебо ,а то не ще и не ще.А той ,ми разказва как една коледа завел жена си във Кан,взели някакво шампанско,острике и арагосте и празнували по "интимному"Коледа.След като се върнали,разбрали ,че бебо е налице.Ето как се правят бебетата,алтро ке!Нашето затова толкова се дърпаше и не искаше да става-защото като сме във Франция,никога не сме сами и следователно No PARTY!
 smile3503

# 295
Абе хора, какво сте се заоплаквали от коремите си, ми всичките сте такива сладурани - Клеми, Бимба, Влади, и Кала навремето. Влади, казваш 18 кила, ама сигурно си тръгнала от 40 - кльощава като клечка. Изглеждаш по-слаба от мен на същите седмици бременност, а аз през целите 9 месеца качих 12.
......Acer ли беше? Нещо хич не ги долюбват и специалистите в нашия офис.
Аз одеве излових на Q-то нашия сис-админ и развълнувано споделих как заработват италианските му колеги Wink
Имаш съчувствия, съветът му е ако продължава да те нерви машината наистина да си търсиш нова.
Аз преди време се консултирах точно за лаптоп с него, беше ми хванал окото един модел на Packard Bell, обаче той го оплю отвсякъде - процесорът греел, видеото не било много свят, екранът от старите с малка резолюция Sick и ми препоръча това като най-добро съотношение цена/ качество. ......
Ако ми позволиш един професионален съвет - не съм съгласна с мнението, че Аcer са за пренебрегване. Един от най-продаваните от нас лаптопи е именно Acer Aspire 3000 3003WLMi като отлично съотношение цена-качество. Процесора не е Интел, но е доста по-бърз от модела, който са ти препоръчали, да не говорим за паметта и видео-картата. А цената е дори доста по-ниска. Аз лично имам Аcer Aspire 5652wlmi, не го видях в сайта, но е невероятен.
И Тошиба не са лоши, но май са доста по-скъпи от тук, някой направо ме учудват с цените.

# 296
Мамах3, аз още чакам Дессита да ми обясни как да си заквасвам кисело мляко,но изглежда не съм от привилигированите  Rolling Eyes
Миленче,да в Малта е..последните дни!Ама аз си бях цял 90 килограмов кораб  Rolling Eyes

# 297
  • Italia
Веси,я раздуйте как сте си направили кисело мляко.  Grinning Зна4и така,на уШенце си споделяте рецепти4ки вие с Десита,заговорни4ки такива. Crossing Arms Wink

Влади ,направо ме разсмя с тая французка работа  Joy hahaha Joy

Деси и аз с Джулия ка4их около 12 кг и корема ми беШе доста малък ама сега да видим  newsm78

# 298
Хей,я погледнете тук за малко,не знам дали се вижда ок,ама само тези са ми качени на компа.Само дами,не се стряскайте от размера на обекта към която е насочена стрелката!Татко му гордо каза че нямало и следа от съмнение ,че било негов син,тези мъже....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vladislavarumenova24/detail?.dir=f … 2.jpg&.src=ph

# 299
Уф, Кала, ама че съм, чак сега си спомних, че ме питаше.... Rolling Eyes Ама като съм си заплес. Я ми припомни телефона си, че ми е в челуларето, а докато сляза да си го взема.... И ще ни звънна да ти обясня тънкостите  Laughing Миленче, и на теб, няма проблем!
Влади, много готин младеж ще си имаш скоро!

Общи условия

Активация на акаунт