Любов от пръв поглед

• 3 289
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте има един мъж който ме влече много,но мисля че и аз него несъм сигурна на 100℅.Бихте ли ми дали съвет как да разбера.Той ми помага,когато имам нужда от нещо,както и аз на него.Когато го погледна той вече ме гледа и не отмества поглед.Понякога се държи странно като ме срещне друг път ме поздравява за добро утро друг път не ме.Пита ме,какво правя след работа..та това е общо взето.(Моля за съвет)😁❤

# 1
От това, което описваш, не личи той да е привлечен за сега. В предишното описание беше писала, че ти отворил капачката на буркан, сега пишеш, че те погледнал. Прекалено малко са ви контактите, за да се правят големи изводи.

# 2
Любов от пръв поглед - погледни го втори път.

# 3
От това, което описваш, не личи той да е привлечен за сега. В предишното описание беше писала, че ти отворил капачката на буркан, сега пишеш, че те погледнал. Прекалено малко са ви контактите, за да се правят големи изводи.
Може и така да е

# 4
  • на брега на морето
Ма верно слагат нещо в храните и водата и пръскат във въздуха.

# 5
  • София
Няма такова като любов от пръв поглед. Това е привличане само на физическо ниво. Сексуално, ако щеш.
Любовта е друго нещо.... Ще пораснете, ще разберете.

# 6
Ма верно слагат нещо в храните и водата и пръскат във въздуха.

Абе и аз не вярвах.. Ама напоследък в темите за СО е нещо страшно 😵‍💫 Май май плоскоземците, кемтрейлс и хормоните във водата, ще се окажат реални неща.. 🫣🤣

# 7
  • София
Колеги ли сте, приятели ли сте?

# 8
Колеги ли сте, приятели ли сте?

И двете

# 9
А няма, всеки път като съм се влюбвал е било аи не от пръв поглед, ама съм усещал тръпката и привличането още от първите моменти на общуването. И ако не се получи от началото, после хич и не става.
Ся не е да кажеш, че на 2-рата минута си вече вклюбен, до вечерта така още с няколко други момичета. Малко по различни са нещата, при мен се е случвало само няколко пъти, като единият ме държа много дълго, с години и започна буквално от първия поглед

# 10
  • София

Тогава съветът ми е да се опиташ да преодолееш влечението си към него и да не стават сериали на работното място.

# 11
За по - възрастните/опитни  любов от пръв поглед означава интимен сърбеж. Културно казано - споделете обща постеля, опознайте се пред бога (как се наричаше секса в библията?), споделете едно ложе. Тогава пак си помисли какво, защо и как.

# 12
Не са стигнали до там. Далеч са.

# 13
  • Washington,USA
Няма такова нещо като любов от пръв поглед. Привличане, може би,но любов-не. Животът не е романтичен филм или книга. Трябва да се гледа реално на нещата. Смятам, че ако някой се чуди дали другия го харесва, значи не го. Има изключения, но рядко. Говори с него, то ще си проличи.

# 14
Веднага се разбира дали хората се харесват.
Усеща се едно особено привличане, във въздуха се усеща, в погледа.
Дори и да не са общували много. Ако те харесва ще разбереш. Това са някакви много малки и дребни неща, които описваш като поведение.
Изглежда ми като обикновена любезност.
Много странно ми се видя това веднъж те поздравява друг път не.
Ако един мъж има симпатии към теб ще те поздравява всеки ден, че даже и ще те спира да си говорите, ще гледа да се върти около теб, ще ти се усмихва, ще ти пише.
В един момент и на среща ще те покани.
Любов от пръв поглед няма. Това са някакви сериалски работи, романтика в книгите.
Привличане обаче има. И когато е взаимно се усеща, защото емоцията е много интензивна.
Bundyrose го е казала най-добре.
Щом се чудиш значи е не. И важи и за други неща в живота.
На работа с колегите обикновено се поздравяваме всеки ден. Дори само с усмивка или кимване.
Ако някой не ти отвърне си мислиш, че ти е сърдит.
Не описваш нищо, което да навява на мисли, че има нещо между вас. Освен, че те гледа особено. Трябва повече общуване за да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт