Мами в Италия - част 20

• 14 073
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошла на малката Рая!

Да расте здраво и послушно бебче,за радост на мама и тати!

# 256
А от мен ето първите снимки от нас с мебелите в кухнята!
Направо не можах да повярвам като ги видях!Точно както на проекта са! Peace

на тази още не са монтирали рафтчетата в ляво..

# 257
Деси, веднага Щом се върне Дамиано Ще му кажа тази цена. #2gunfire #2gunfire
това, което ни казаха е, 4е няма  нужда да се преинсталира, не е вирус, а е от кафето ми със захар, и трябва да се разглоби, по4исти и ако е необходимо да се замени с нова клавиатурата.
става в'с за лаптоп и било по сложно.
следваЩия вторник да си го взема, като Ще струва около 100 евра.

# 258
Ето ме пак. Ние изкарахме добре в България, видях се с близки, познати и приятелки които не бях виждала с години, за което съм много доволна. Освен това се срещнах с Dessita i McDirock,  Sunglasses голями са симпатяги, ама това сигурно го знаете вече.
Бяхме около две седмици на Созопол, само че за разлика от миналата година, пак същият период, ми се видя много пълно. Построили нов хотел, естественно без да се замислят дали наоколо има инфраструктура която да поеме всичките тези хора. На плажа (централния) беше кошмар, един от близнаците за малко щеше да се изгуби, защото не може да стигне до нас. Ние бяхме на първи ред 4адъри, а пред нас е "свободен плаж", което в българският вариант значи, да ти се настанят точно под носа.... И всички като сардини един до друг.
Места за паркиране няма, ако има свободно място, са сложили празен бидон от вода или стол, за да не паркираш. Така че, варианта да ходим на хубави плажове на юг отпадна много бързо. Следващият път ще ходим края на август, а може и да пробваме пък северното Черноморие.
Ходихме до старият Несебър, аз не го бях виждала може би 17-18 години, и ми хареса много, личи си че общината има пари и е добре поддържан. Созопол, старият град също е добре поддържан, и ми хареса крайбрежната улица, пълна с заведения. Реставрирали са  южната кула, има и музей, като си спомня как беше...
Близнаците бяха като две жаб4ета, само в морето, едвам ги изкарвахме.
Така че в общи линии, сме доволни от ваканцията ни.

Честито на Denise, да ви носи много радости малката Рая.     bouquet

# 259
Весе, аз Созопол за около час го видях, останах със същите впечатления, просто претъпкан и настроен толкова нагъсто... Даже май ти казах, като се видяхме.
Блазе ти, че си успяла да се видиш с Миленка. Ние с нея се познаваме "виртуално" поне от около 2 години, ама все ни се разминава да се срещнем наживо. И за понтето май прибързано се изказах, Валтер само ме навива да ходим в Букурещ, щото "в Милано няма нищо интересно за гледане"  Cry
Лени, нищо сложно няма да разглобиш един лаптоп, ама си е занимаавка, ма чак пък за сто евро  newsm78

# 260
Деска 4естита ти бебка Рая.Да сте много,много 6тастливи с нея,нека ви радва винаги малкото слън4ице.

Мале ама ти кога успя да роди6,онази ве4ер се 4ухме за малко с теб и няма6е намерение да ражда6  Laughing

Айде 4акаме те да разказва6 как е минало и как е сега с новото попълнение,4е някои от нас скоро ни 4ака съ6тото  Hug

Много,многооооооооооо целувки за теб и за малката принцеса.

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

П.С.Гери кухнята е пове4е от страхотна,желая ви да готвите с много оби4 в нея   chef Hug

# 261
Хахахаха,Лени,голям майтап! Joy
Те така са ,приятелските цени.Преди две години бяхме споделили на един наш познат че ще ходим да гледаме легла футони из мебелните,защото сменихме матрака и ни трябваше по-широко легло,пича см си предложи услугите да ни правел легло по поръчка-нали има фабрика за фаленамерия...каза че ще прати моделите с цените на Фло-под 2000 евро,цена като за" приятел "нямаше,така че стойте надалеко от приятелски услуги и ценоразписи #Crazy.

# 262
Хахахаха,Лени,голям майтап! Joy
Те така са ,приятелските цени.Преди две години бяхме споделили на един наш познат че ще ходим да гледаме легла футони из мебелните,защото сменихме матрака и ни трябваше по-широко легло,пича см си предложи услугите да ни правел легло по поръчка-нали има фабрика за фаленамерия...каза че ще прати моделите с цените на Фло-под 2000 евро,цена като за" приятел "нямаше,така че стойте надалеко от приятелски услуги и ценоразписи #Crazy.

абе неам думи Sick
Ще видим във вторник
освен това ако не ми даде гаранция за по4истването няма да види и 1 цент.
искам го работеЩ и с гаранция за услугата.

ниЩо не правя на приятелски на4ала аз от мн. години, но за лаптопа никой не ме пита, а и аз не знам друго място, освен въпросния магазино сервиз.
преглъЩам, вадя си изводите и така.
няма да се ядосвам

тоя лаптоп е безумен, а дамиано не вдява да купи нов. Ще го търпя оЩе и като по4на работа Ще си купя мой си. Wink

# 263
Лен,трябвало да спозиш Фло,той винаги има готовност за ново пс!Дори в 1 през нощта би се събудил да го поръча,само чака знак в съгласие от моя страна.За мен пък може би е най  ненужната покупка,при положение че вече имаме един...два...три... цели четири!!!

# 264
  • София
Ние се завърнахме!
Честита бебка на Деска!  bouquet Да ти е жива и здрава, чакаме разказ!!! Laughing
Никол беше като морска русалка, не излизаше от водата, голяма жаба.  Mr. Green Хубаво беше, ама малко...догодина повече, сега трябва да захващаме пак ремонта  Crazy.
Забравих да чиститя новото бъдещо бебе на mcdirok!!! Лека и безпроблемна!

# 265
Да е здрава и послу6на малката Рая,а мама да дава мляко Joy Joy Joy
Леко бременеене и на Милен4ето,да я слу6ка корем4ето и о6те пове4е мъжа Laughing

# 266
охоооо,Клеми и ти се завърна Heart Eyes,тъкмо вчера се чудех къде изчезна ,а ти на моренце си била.Как изкарахте?Как е тумбата,расте ли?измислихте ли име?Прати малко снимки дeeee Laughing

# 267
  • България-Швейцария
ооо, Шарън, не си писала напоследък, а компанията ти ми е много приятна  Heart Eyes
Blush Мерси, мерси - подобно  bouquet

Цитат
тоя лаптоп е безумен, а дамиано не вдява да купи нов. Ще го търпя оЩе и като по4на работа Ще си купя мой си. Wink
Acer ли беше? Нещо хич не ги долюбват и специалистите в нашия офис.
Аз одеве излових на Q-то нашия сис-админ и развълнувано споделих как заработват италианските му колеги Wink
Имаш съчувствия, съветът му е ако продължава да те нерви машината наистина да си търсиш нова.
Аз преди време се консултирах точно за лаптоп с него, беше ми хванал окото един модел на Packard Bell, обаче той го оплю отвсякъде - процесорът греел, видеото не било много свят, екранът от старите с малка резолюция Sick и ми препоръча това като най-добро съотношение цена/ качество. Не съм стигнала още да си го купя, излязоха разни други дупки за запушване, но съм склонна да се доверя на преценката му. Разгледай го сайта, има и други, по-хубави модели - естествено и цифрите са различни Money.
За дървото с ремонта не се ядосвай повече, явно затова обущарят ходи бос - и аз така по приятелска линия чакам да ми се ремонтира покривът вече година и половина Crazy Twisted Evil. Ама това е положението, като съм вътрешна - ще чакам, обектите на клиентите били по-важни Whistling.

Честито на mcdirock и denise  bouquet

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 23:32 от CTramell

# 268
  • София
Влади, име имам впредвид, но за сега си трая, да не ми дойде друго на ум, че и без това аз го мисля, не искам да си гърмя патроните. Ще вземе да хареса едно име мъжа, а аз после друго да реша...като се роди бебето, ще знаете със сигурност как се казва.  Laughing
Иначе корема расте, в петък сме на док и ще видим беборан, но май върви едричък, доста високо ритка вече. Ето снимка от преди 2 дни:

# 269
мамма мия, ке пан4ино=)))

бравос Клеми, изглеждаШ великолепно.

Тремел, Ацер та, къв друг.  #2gunfire #2gunfire
центата оЩе не е потвърдена окон4ателно, но Ще платя, каквото ми иска.
после Ще докладвам
не мога да се нервирам за пари.
само дано се оправи.
и ве4е сутрин  кафето над мивката Ще го пия))))

Общи условия

Активация на акаунт