Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 171
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • оттам, откъдето започва България
Бихте ли посочили кое е несравнимото?

# 301
  • София
Оставена гъба с малко препарат - пени се след 3 часа, докато с Медикс - няма такова нещо

# 302
  • Пловдив
Ще го потърся и аз в ДМ щом го има това веро/бяха го спрели/...наистина е мнооого икономично. С една опаковка карах месеци, а нямам миална.

# 303
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали използван от вас ефикасен препарат за почистване на инокс?

# 304
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали използван от вас ефикасен препарат за почистване на инокс?

CIF Acciaio,купувам го от ciao.bg.

# 305
Зависи какъв инокс - за съдове използвам Циф или един много фин абразив, който купувам от Лидл, иноксовата мивка става като нова с Доместос или с прах за пране.

# 306
Зависи какъв инокс - за съдове използвам Циф или един много фин абразив, който купувам от Лидл, иноксовата мивка става като нова с Доместос или с прах за пране.
     За хладилник, също и асансьор

# 307
Ако е за хладилник отвънка, бих ползвала Доместос. Гледам, че има и специални препарати за инокс - купувала съм такъв - чисти ми мивката по-лошо от Доместоса, но за твоя случай може и да са подходящи.  В нас имам мивка и съдове, нямам друг инокс.

# 308
Инокс се почиства идеално с препарат за стъкло. Всички кухненски електроуреди ги почиствам с Frosch и микрофибърна кърпа. Не бих си почистила хладилника с Доместос, струва ми се прекалено агресивен, покритието не е сравнимо с това на мивките.

# 309
Ако е покритие и аз бих внимавала.

# 310
  • оттам, откъдето започва България
Оставена гъба с малко препарат - пени се след 3 часа, докато с Медикс - няма такова нещо

Благодаря ти, че сподели.
Аз проблем с пяната на Медикс нямам, но предпочитам да ми ухае на хубаво, докато мия. (в последно време имам много изострено обоняние)
Обожавам аромата на люляк, който точно Медикс предлагат.
Ако имам нещо, което е много замърсено, примерно тиган, в който съм пържила риба, включвам тежката артилерия - Тест-гел, но накрая задължително приключвам отново с Медикс-люляк. (за разкош на носа ми) Simple Smile

# 311
На Медикс всички неща са пълни боклуци .
Днес се уверих за пореден път .
Преди няколко дни купих препарата за под , с аромат на люляк  /много ми хареса аромата/ .
Сложиш цяла капачка , на 5_6 литра вода . Мопа ми е на Виледа .
Резултата е , че червените плочки изглеждат ужасно замазани и побелели ....
Бутилката от 1500 мл , веднага замина в кофата ..

# 312
  • София
На Медикс всички неща са пълни боклуци .
............
Нищо не купувам на Медикс, подрепям напълно мнението, има толкова хубави препарати, които ухаят на чисто, не на китки, а на чисто някакси.

# 313
Тогава похвалете един за плЬОчки, ламинат.....че и аз купих един на Чисто с аромат на жасмин. Ами никакъв аромат няма. Но иначе изми добре, не ми е замазвал. Ама искам и някакъв аромат да има, лек, не силен, на чисто ли, на китки ли.......на нещо приятно. Simple Smile

# 314
Тогава похвалете един за плЬОчки, ламинат.....че и аз купих един на Чисто с аромат на жасмин. Ами никакъв аромат няма. Но иначе изми добре, не ми е замазвал. Ама искам и някакъв аромат да има, лек, не силен, на чисто ли, на китки ли.......на нещо приятно. Simple Smile
Мистър Пропър

Общи условия

Активация на акаунт