Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 161
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Somewhere far away
аз пък съм доволна от медикс за ламинат. но имам ламинат само в спалнята която е доста малка като квадратура. мирише хубаво.

# 316
Скрит текст:
Тогава похвалете един за плЬОчки, ламинат.....че и аз купих един на Чисто с аромат на жасмин. Ами никакъв аромат няма. Но иначе изми добре, не ми е замазвал. Ама искам и някакъв аромат да има, лек, не силен, на чисто ли, на китки ли.......на нещо приятно. Simple Smile
Мистър Пропър

Кой от всичките? Този, например, или някакъв "океан" има. Много отдавна, може би още в началото, когато започнаха да го рекламират или там някъде съм го купувала, не знам защо жълта опаковка помня, но може и да го бъркам с друг. Сменям, сменям и не попадам на моя.

# 317
  • София
Когато избирам препарат, независимо дали за под, баня, кухня винаги подбирам да е отгоре етикета в синьо или зелено, те ухаят на свежо, чисто, на море и ей такива ми ти работи, не обича да ми мирише на китки, примерно на момини  сълзи, но това съм си аз, не налагам мнението си.

# 318
labrex , океанския ползвам . Вече доста години ползвам , винаги имам бутилка .
Лично на мен аромата му по ми допада от розовия .

# 319
Тогава похвалете един за плЬОчки, ламинат.....че и аз купих един на Чисто с аромат на жасмин. Ами никакъв аромат няма. Но иначе изми добре, не ми е замазвал. Ама искам и някакъв аромат да има, лек, не силен, на чисто ли, на китки ли.......на нещо приятно. Simple Smile

Аз съм много доволна от този : https://befit.bg/frosch-universalen-pochistvasch-preparat-s-rn-neutral-1000-ml - ползваме го в офиса , и в къщи

# 320
blueberrу, г-ца Магнетична, благодаря, момичета! Ще купя и тях, то от доста време само купувам, пробвам, не харесвам и след някое време изхвърлям. А, някои подарявам или ги пробутвам на майка, тя не придиря като мен. Simple Smile

# 321
Е какво пък толкова му гледаш на препарата за под? Аз най-често мия с Доместос, за да се дезинфекцира. Имам и препарати специално за под, миризмата изветрява бързо, какво толкова да я избирам. Грабвам някой Пропър и това е. Марчева ти е писала, че сините и зелените са свежи, аз съм на същото мнение. Някак не ми идва да си купя розов препарат за пода.

# 322
Poni69, доместос съм го отписала отдавна, не понасям и лека миризма на хлор. И него отдавна купувах, сега май са ароматизирани, но не искам да пробвам. А за аромат - знам, че се изпарява, но поне докато мия, искам да ми е приятно поне на носа! Joy

# 323
Е какво пък толкова му гледаш на препарата за под? Аз най-често мия с Доместос, за да се дезинфекцира. Имам и препарати специално за под, миризмата изветрява бързо, какво толкова да я избирам. Грабвам някой Пропър и това е. Марчева ти е писала, че сините и зелените са свежи, аз съм на същото мнение. Някак не ми идва да си купя розов препарат за пода.
Никога не бих мила пода с Доместос . Тази смрад после колко време ще мирише ?? Не разбирам какво толкова им е на розовите препарати за под ??
Предпочитам хиляди пъти такъв , отколкото тази миризлива химия _ Доместос .

# 324
  • Somewhere far away
Доместос се ползва само за тоалетна в моя дом и винаги е било така.

# 325
Poni69, доместос съм го отписала отдавна, не понасям и лека миризма на хлор. И него отдавна купувах, сега май са ароматизирани, но не искам да пробвам. А за аромат - знам, че се изпарява, но поне докато мия, искам да ми е приятно поне на носа! Joy
За под, от поне 5-6 години използвам препарат от тази серия- предпочитам белия със синята капачка. Много хубаво чисти плочки. Хлор не понасям.
https://vnosnipreparati.com/vendor/lysoform

# 326
За под, от поне 5-6 години използвам препарат от тази серия- предпочитам белия със синята капачка. Много хубаво чисти плочки. Хлор не понасям.
https://vnosnipreparati.com/vendor/lysoform

А откъде го купуваш, като че ли не съм ги виждала. Иначе и аз не съм му голям любител на хлора, но чисти добре. Обичам да си купувам препарати - имам препълнен шкаф.

# 327
Poni69, купувам го от магазините за паралелен внос с иаталиански стоки. Не се внася официално.
Слага се малко. Две бутилки ми стигат за цяла година. Много хубаво л;ъска пода и поне у нас не се налага да минавам втори път.
Хлорът го избягвам не за друго, а защото съм алергична към него и малко ми трябва за да ми "плувнат" очите и да кашлям цял ден.

# 328
  • Mediterraneo
Много обичам да мия пода с белина. Не с Доместос, тук има разни ароматизирани, явно е някаква по- разредена. Какъвто и препарат да ползвам, ароматът трае минути, така че обикновено вземам който е на промоция.

# 329
Никога не мия пода с белина , не мога да понасям този аромат . Задушава ме , после от нея кашлям с часове ...

Общи условия

Активация на акаунт