Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • На брега на реката
Само трябва да се има предвид,  че след содата каустик, трябва хубаво да се изплакне, преди да се изсипе киселината! В никакъв случай,  да не се смесват!

# 541
Здравейте,
Трябва да се справя с много замърсена тоалетна, като от филм на ужасите направо.
На дъното има насложен котлен камък и се оказа изключително трудно за чистене.
Пробвах да наръся с Roli и да търкам с гъбичка, но не се получи почити нищо.
Пробвах и с препарати за тоалетна, пак нищо.
Ще помоля за съвет, какъв препарат според вас ще ми помогне?
А аз бих изсипала леко-леко една бутилка оцет вечерта (все ще остане вътре) да се поразмекне наслагването.

# 542
  • Пловдив
Здравейте, може ли съвет как да се премахне миризма от детски дънки закупени нови (от Пепко) , но миришат на китайско, като влага или застояли? И също премахване на миризма от дизел?

# 543
  • София
Аз съм ползвала освежител за тъкани за неща, които не подлежат на често изпиране. https://www.dm.de/denkmit-textilerfrischer-p4010355485717.html
Но ако е за детенце и ще се допира до кожата бих го изпрала отново и отново, дори с препарат за дезинфекция. Продават се като добавки или ги има вложени в самия препарат за пране.

# 544
Момичета, последно ползвах препарата на ДМ за тоалетна Rolling Eyes От кой препарат вие сте доволни ?

# 545
Момичета, последно ползвах препарата на ДМ за тоалетна Rolling Eyes От кой препарат вие сте доволни ?
На DM препаратите общо взето, като всяка марка на магазин, са си много посредствени.
Преди години точно с препарат за тоалетна на тази марка си съсипах гланца на тоалетната дъска и трябваше да кувам нова. Нямаше как да не попадне никакъв препарат по нея-две вадички се бяха стекли и букванлно за няколко минути я съсипаха.
Напоследък използвам това и за тоалетната и нямам никакви забележки- всичко блести. Всичко на марката е добро.
https://vnosnipreparati.com/product/sprey-quasar-bagno-za-pochis … ienizirasht-650ml

Също така, понякога, използвам и:
https://vnosnipreparati.com/product/lysoform-wc-gel-candeggina-p … el-s-belina-750ml
Препаратът им за под също е перфектен:
https://vnosnipreparati.com/product/lysofosm-clasicco-universale … a-zashtita-1250ml

# 546
  • София

Последните 2-3 години редувам Бреф с дм-ските. Сега ползвам тоя на Бреф, не намирам голяма разлика.

# 547
Ползвам в последно време Доместос . Преди това Бреф .
Наскоро бях взела един WcNet - откровен боклук .

# 548
  • София
Ползвам Доместос и съм доволна.

# 549
Аз използвам и за офиса и вкъщи най-обикновен на Медикс ,както и Доместос.
Скрит текст:

# 550
Аз черния доместос ползвам и съм доволна.
Вчера взех и Чисто, на пръв поглед ми допадна ще го използвам.

А тези Лизоформ стават ли за стъклата на душ-кабината?
Ей, тази варовита вода е ужасна и остава само петна и бели наслоявания дори след 1 къпане.

# 551
  • София
Показания медикс скоро и аз го ползвах - чисти си добре, аромата ми е една идея не толкова приятен от брефа, ама препарати, не са парфюми Grinning

# 552
на Дм-ския харесвах не толкова силния аромат, който се маха бързо, за разлика от Доместос. Чисти добре, но не перфектно , под ръба винаги пръсках с Медикс рейзър . Най- доволна бях преди от Перилис, но силната миризма би възкресила и мъртвец. Заради кучетото и детето, търся нещо с не толкова натрапчива миризма, но пък чистещ добре. Ще поръчам за проба Quasar Bagno . Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 553
О, Перилис поддържам непрекъснато у дома.
Харесвам го, чисти добре.
Този в прозрачната бутилка.

# 554
Аз ползвам лидълския и нямам забележки. 2 пъти седмично нанасям и не виждам да има нужда от някакво по-агресивно почистване.

Общи условия

Активация на акаунт