Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, последно ползвах препарата на ДМ за тоалетна Rolling Eyes От кой препарат вие сте доволни ?
Само Доместос. Напоследък си го взимам на 3 лв, че и 2.80 от Елитис, няма по-добър за мен.

# 556
Аз черния доместос ползвам и съм доволна.
Вчера взех и Чисто, на пръв поглед ми допадна ще го използвам.

А тези Лизоформ стават ли за стъклата на душ-кабината?
Ей, тази варовита вода е ужасна и остава само петна и бели наслоявания дори след 1 къпане.

Лизоформ не съм използвала върху стъкло и не знам.

За душ кабини този:
https://vnosnipreparati.com/product/preparat-quasar-doccia-vetri … -i-ogledala-650ml

# 557
Аз черния доместос ползвам и съм доволна.
Вчера взех и Чисто, на пръв поглед ми допадна ще го използвам.

А тези Лизоформ стават ли за стъклата на душ-кабината?
Ей, тази варовита вода е ужасна и остава само петна и бели наслоявания дори след 1 къпане.

За душ кабини този:
https://vnosnipreparati.com/product/preparat-quasar-doccia-vetri … -i-ogledala-650ml
Дали ще се справя добре и при много твърда вода ?

# 558
blueberry, мисля, че да.

# 559
За WC ползвам този https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=fuYMdf … pw=1000&q=ACE+препарати+турция&simid=608034594719952650&form=IRPRST&ck=EBC3AE8985DC55B8515119B294F298C9&selectedindex=1&ajaxhist=0&ajaxserp=0&vt=1&sim=11 турски препарат, доволна съм. С него мия и плочките, но за съжаление не съм намерила перфектният препарат. Непрекъснато купувам и все не ми харесва как чистят. За батериите и плочките също ползвам и Viakal много съм доволна https://th.bing.com/th/id/OIP.39mtvztNP_QxN7gVdzm9QAHaHa?pid=ImgDet, не оставам без него.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:00 от Natt***

# 560
  • оттам, откъдето започва България
И аз ползвам същия АСЕ. Върши работа като Доместос, а цената е по-добра. Ароматът също е по-поносим от този на Доместо.

# 561
ACE е по-скъп от Доместос .
Тъмносин турски Доместос открих наскоро , почти не мирише .

# 562
  • оттам, откъдето започва България
АСЕ последния път го купих на 1,99 лв. от турски магазин. Този вид, който е с лимон:
Скрит текст:

# 563
АСЕ последния път го купих на 1,99 лв. от турски магазин. Този вид, който е с лимон:
Скрит текст:
Кога си го купила ? Защото в момента е над 3 лева .

# 564
За тоалетна ползвам само белия Доместос.
Поливам обилно, оставам да престои възможно най-много време (минимум 2-3 часа), пускам водата и всичко е идеално.

# 565
  • Русе
За тоалетна ползвам само белия Доместос.
Поливам обилно, оставам да престои възможно най-много време (минимум 2-3 часа), пускам водата и всичко е идеално.
Ама, може би живееш в район с мека вода. Ела в Русе да видиш как само с Доместос не става. Трябва си и препарат, който отстранява варовикови отлагания.

# 566
Ама, може би живееш в район с мека вода. Ела в Русе да видиш как само с Доместос не става. Трябва си и препарат, който отстранява варовикови отлагания.
[/quote]
Да, водата ни е мека, но съм го ползвала по същия начин и при по-твърда вода - пак се справяше много добре. Проблем ще е, ако казанчето не спира напълно водата. Тогава ще се появи варовикова линия от теча.

# 567
  • Русе
Да, водата ни е мека, но съм го ползвала по същия начин и при по-твърда вода - пак се справяше много добре. Проблем ще е, ако казанчето не спира напълно водата. Тогава ще се появи варовикова линия от теча.
[/quote]Не, няма теч. Просто от варовика за няколко дена се образува един филм на тоалетната чиния, който чистя с WC препарат, на който пише, че отстранява варовикови отлагания.

# 568
Споделете за препарат, с който да почиствам огледалото в банята от варовиковите натрупвания. С лимонтузу от време на време го правя, но не е като с препарат. Не знам какво би станало с прозрачния Перилис, ако го използвам.

# 569
  • Mediterraneo
При нас водата е много твърда. Но проблеми с Доместоса нямам. Обливам тоалетна, мивка и биде и излизам. След 5-6-7 часа, когато някой от нас се върне, само пуска водата на съответното място и всичко е блестящо бяло, без търкане, без други препарати, без усилия.

Общи условия

Активация на акаунт