Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Бял не бял-все същата работа върши. Само да е истински. Помня преди 40 години, когато не изобилстваше от препарати по магазините, баба ми как първо измиваше прозорците с вода, после си разреждаше най-прост винен оцет, пръскаше прозорците и търкаше със смачкан вестник "Работническо дело" до скърцане и блясък. Просто оцетът трябва да е истински, а не от 50 с'тинки.
В Метро има хубави винени оцети (бели и червени) на МастерШеф, Понти, Вилла Гримели и други.
Аз си купувам на ВиллаГримели в стъклена бутилка.

# 616
  • София
И защо трябва да се хаби скъпия оцет, след като има толкова специализирани препарати за прозорци, че и специални микрофибърни кърпи?...

# 617
И защо трябва да се хаби скъпия оцет, след като има толкова специализирани препарати за прозорци, че и специални микрофибърни кърпи?...
Е аз не чистя с оцет, а само казвам с какъв става, за който държи да използва оцет. Използвам си препарати на Quasar, Felche Azura и една микрофибърна кърпа с две лица на Виледа.

# 618
  • Mediterraneo
Страхотен е оцетът за почистване. Не препарат С оцет. Сега имам да чистя след голям ремонт и ще ползвам точно него.

# 619
  • Русе
В ДМ в Германия има безцветен оцет, ако това се има предвид под бял. Става и за чистене, и за кулинарни цели.
Скрит текст:

# 620
Същата марка бял оцет, показана от Ваичка я има на сайта им и като спрей.
https://gloss-bg.com/product-1-gloss-bial-ocet-gel-aromat-limon
Бриколаж също предлагат.
https://mr-bricolage.bg/otset-za-bitovi-tseli-s-limonen-aromat/p/998421
Не съм ползвала нито една от двете.

# 621
Дами,тези от вас,които са от Пловдив-къде намирате Viakal?

# 622
Има ли нещо, с което мога да почистя мухъл от силиконова фуга? Предполагам, че трябва да се махне силикона и да се сложи нов, но да попитам и тук.

# 623
Има ли нещо, с което мога да почистя мухъл от силиконова фуга? Предполагам, че трябва да се махне силикона и да се сложи нов, но да попитам и тук.
Почистих с този

# 624
  • София
Пробвай да полееш с белина и да преседи. Аз залях с доместос и оставих 10-15мин. Положението значително се подобри.

# 625
Cerasit-ът, който е показала Aneliq11 е много добър. Използвала съм го. Той си е предназначен за мухъл.

# 626
Cerasit-ът, който е показала Aneliq11 е много добър. Използвала съм го. Той си е предназначен за мухъл.
Минусът му е,че адски смърди.С малко бебе съм,напръсках следобед и вечерта не я вкарах в банята за къпане още миришеше.Сшедващия път ще пръскам сутрин,за да се измирише до вечерта,преди това съм ползвала Астонош за мухъл,нямаше толкова добър резултат.

# 627
Е, да. Така е - смърди. Ако е в баня, може да се пусне вентилаторът. То не е нужно много да преседява. На указанието си пише, ако помня, нещо от сорта 10-15 минути.

# 628
  • гр. Пловдив
Пробвай с белина. Аз обикновено ползвам доместос

# 629
Благодаря ви момичета. Пробвах с белина, преди да попитам тук, но не изчаках, а директно разтърках и резултата беше нулев. Ще повторя пак.

Общи условия

Активация на акаунт