Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • Публикувана: 24 юли 2020, 15:50 ч.
 • Последно мнение: 4 авг. 2020, 23:42 ч.

За високите момичета

 • 1 487
 • 38
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 188
Ооо...за шофирането е ужас, години ми отнеха да науча мъжа ми, че като влизам в дупките не го правя нарочно, а просто не я виждам. Някакъв ад е. Сега сме с висока кола и ми е доста по- удобно да шофирам.
За сватбата след обикаляне на 2 града, най- накрая се разревах в един магазин, че нямат моя номер. Накрая си взех най- малкия и сложих едни подложки, за да ми станат.
Най- малките номера свършват най- бързо. Често моделите започват от 37 номер, който дори е уголемен като размер.

# 31
 • Мнения: 456
Жената се тревожи не ако станат нежни манекенки, а 185 - 190 яки жени . Разбирам я , но нищо не може да се направи, да внимават поне с калориите.

# 32
 • Мнения: 33
Мисли глобално. В България може и да са с височина над средния ръст, но в чужбина да са със среден ръст Wink
Какъв е проблемът ако са високи? Дрехи ли няма да си намират, мъже ли? Мисля притесненията ти са неоснователни. Аз също съм висока (175см) и това никога не ми е било проблем. Е, и аз като по-млада исках да ходя на високи токове. Купих си даже едни обувки с 8см ток, поразходих се с тях и благодарих на Бога, че не ми се налага да ги нося  ежедневно.

# 33
 • Мнения: 121
Много интересна тема, ще споделя и моя опит и мнение.
Аз съм 170 см., които достигнах някъде може би в 9-ти клас и след това спрях да раста. Винаги обаче съм искала още 3-5 см. За мен оптималния ръст за жена е 173-175 см. Повечето ми приятелки са между 160-165 см., но на мен лично това ми се вижда нисък ръст. Така ми е втълпено. Баща ми, който е висок 183 см.,  все казваше за майка ми, че е ниска с нейните 165 см. А и по-ниските жени около мен винаги са ми казвали, че ръста ми е предимство. Е, не става въпрос за 180 см.,  но очевидно високите жени /в разумни граници до 180 см./ са по-привлекателни.
По отношение гаджетата, имала съм и по 190 см. и по 175 см. В момента приятеля ми е 177 см. Проблем възниква само като ходим заедно на някакви събития, защото аз винаги съм с обувки с ток мин. 10-12 см. и с някой и друг см. стърча над милото. Това обаче си е негов проблем, да е пораснал повече. Казвам го и защото ми прави впечатление, че като вляза някъде, веднага приковавам  погледите, за разлика от някои миньончета.
Моята дъщеря на 7 г. е 138 см., което е среден ръст за 10 г. момиче. Много се надявам за нея да достигне 175 см.
Така че авторке, радвай се, че децата са ти високи и здрави. По-добре 180 см.,  отколкото 160 см.
Иначе и аз се присъединявам към по-горе оставените мнения, че високите жени трябва повече да внимават с килограмите.

# 34
 • Мнения: 7 877
....но очевидно високите жени /в разумни граници до 180 см./ са по-привлекателни....
Привлекателността, сексапилът, чарът, излъчването и т.н. нямат нищо общо с височината и/или килограмите. Wink

# 35
 • Варна
 • Мнения: 23 332
Чисто физически високите жени се забелязват веднага. Някак имат присъствие. Аз също се радвам, че дъщеря ми върви висока.

# 36
 • Мнения: 121
....но очевидно високите жени /в разумни граници до 180 см./ са по-привлекателни....
Привлекателността, сексапилът, чарът, излъчването и т.н. нямат нищо общо с височината и/или килограмите. Wink
Да, така е, това, което Вие сте изброила, заедно с ръста, са част от критериите. Винаги сравнението е при други равни условия /икономистите знаят какво имам предвид/, иначе ще стигнем до абсурдната ситуация да преценяваме дали крокодилът е толкова дълъг, колкото и зелен. 😉

# 37
 • Мнения: 853
Вие сте луди да мислите да давате хормони на здрави деца!Благодарете на Господ за късмета си.
Възпитавайте у тях самочувствие не само въз основа на външността ,а и на други качества.
Аз съм 170,за моето поколение -висока.Този ръст достигнах 5 клас и бях най-висока от съучениците си-момичета и момчета.
Явно несъзнателно съм почнала да се прегърбвам,винаги ще помня милата си баба,която непрекъснато ме ръчкаше в гърба да се изправя, и свако си който ми каза"...Няма нищо по хубаво от висока жена,който не е пораснал,си е негов проблем"

# 38
 • София
 • Мнения: 12 996
Как ще давате хормони.. Едната ми дъщеря е 176 см, с идеално тегло в  добавка. И не виждам никакъв проблем в това, носи 41 номер обувки, нищо нечувано. И за миг не би ми минало през акъла  с нещо да ограничвам растежа й..Anguished Даже съжалявам лекинко, че другите две не са с този ръст. Не, че  ръст от 171 и 169 см ги прави ниски, но... да са живи и здрави, другото не е важно.

Общи условия

Активация на акаунт