Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За високите момичета

 • 6 082
 • 51
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 93
И самата структура на тялото е от значение. Аз съм висока и с “тежък кокал”. За моите 175см, 65 кг са перфектното тегло. Под 60кг изглеждам като излязла от концентрационен лагер. Повечето модели, които са дори по-високи от мен, са около 55кг и изглеждат нормално. За това е важна общата картина- мускулна маса, излъчване и тнт. Най- важното е човек да се чувства добре в собствената си кожа.

# 46
 • Мнения: 492
Пъпчивата мадама може да е доста богата, те мъжете и те се лепят по парите, така че е относително пак.

# 47
 • Мнения: 1 584
И самата структура на тялото е от значение. Аз съм висока и с “тежък кокал”. За моите 175см, 65 кг са перфектното тегло. Под 60кг изглеждам като излязла от концентрационен лагер. Повечето модели, които са дори по-високи от мен, са около 55кг и изглеждат нормално. За това е важна общата картина- мускулна маса, излъчване и тнт. Най- важното е човек да се чувства добре в собствената си кожа.
Само да спомена. Жените модели, които са около 1,80м са под 55кг. ( 52-53) а тези около 1,73-175м са около 49-50кг.
Не ги давам за пример!!!!
Само споделМ, че повечето от тях имат много дребна костна структура, някак си тясна.
Аз съм с фини кости, но като застана до някоя моделка имам +10см гръб..

# 48
 • Мнения: 11 638
И дъщеря ми след 2-годишна винаги е стърчала над децата - първо беше най-високата в ДГ, после в училище - най-висока сред момичетата и по-висока от повечето момчета. Само че не смятам, че тя е висока, а че другите деца са ниски. Grinning Току-що навърши 12г. и е 1.63, а има момчета в класа, които са ѝ до рамото. Да се притесняват техните родители, аз нищо притеснително не виждам в нейния ръст.

# 49
 • Пловдив
 • Мнения: 7 987
Не знам колко точно кг. са моделките средно, но наистина те са по идея жени с определено телосложение, не просто високи и слаби.
За иконата от нашето време Клаудия Шифер намерих, че била 1,82 и 58 кг. Та не всички са под 55 при нейния ръст, но има и такива сигурно.

А дребните кости често, но не винаги означават също и тесен гръб, таз и пр. Възможно е съчетание на "широко разположени", така да се каже, но иначе дребни кости, и обратно.
Познавам жени с по-едри китки и глезени примерно от мен (по тях се съди за дебелината на костите) и по-малка подгръдна обиколка, т.е. числото в номера на сутиена. Също с тесен таз и широк гръб или обратно. Всякакви съчетания има. При моделките, предполагам, всичко това има значение, а то се отразява и на теглото.

-----
Аз на 13 бях 1,65, това го помня. В крайна сметка така и не достигнах 1,70.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:10 от Магдена

# 50
 • Мнения: 14
Хормони недей да даваш, глупаво е. Но със сигурност децата ще развият комплекси, най вече в училище, знаеш който е различен, става обект на подигравки, децата са жестоки.. Аз израстнах доста, към 1.90 в 8 клас...стърчах над другите и се започна едно, "ей маркуч, ей дълъг, как е времето горе...." Това ме комплексира и се чудех как да се прегърбя, за да стана по нисък... Сега ми е смешно, но тогава не ми беше

# 51
 • София
 • Мнения: 46 992
Здравейте,

Аз и мъжа ми сме доста високи и съответно двете ни дъщери също вървят така..

По-голямата е на 6г и 5м и е със средните размери за момиче на 9г. Разликата спрямо съучениците и́ е огромна. ( Малката е на 3г с размери за 5г)
Притеснява ме дали това ще повлияе на самочувствието им по нататък.. и особено ако минат 1.80м, което е твърде възможно.

Зная че за прекалено напреднало развитие се дават хормони, за да бъде забавено. Чудя се дали трябва да проуча този вариянт или е безрасъдно да тъпча детето си с хормони за такова нещо..
Също не зная до кога мога да изчакам..

Педиатърът ми каза " какво очаваш с толкова високи родители?!".. , но ме е страх височината дв се превърне в комплекс, а да е можело да направя нещо...

Ще им повлияе на самочувствието - в положителна посока. Друго си е човек да е висок, включително жена да е висока - всичко й стои добре, винаги има "поглед отвисоко" в пряк и преносен смисъл. Разбира се, околните се дразнят, леко ги потиска, стараят се всячески да изкарат по-високото дете грозното патенце, но високите деца със сигурност се превръщат в лебеди, когато вкъщи им формират положителната самооценка и ходят изправени и с високо вдигната глава. Не те трябва да се прегърбват и да се снишават, да се навеждат, а другите да се опитат да ги стигнат. В пряк и пресонес смисъл. Височината е предимство, всички красавици са високи, всички модели са високи.

Общи условия

Активация на акаунт