Заедно заради детето или ново начало

• 7 092
  • 142
  •   1
Отговори
# 15
Тя спи при детето (детето му пречи), тя дава инициатива за близост, тя поставя проблемите за решение...
Аз не мисля, че изобщо има какво да спасява. Виждам един напълно индиферентен мъж, което какво би могло да пробуди, освен един шут.

# 16
До колкото разбирам, тя спи с детето, той в хола- айде да не са 100 % , но едно 90 гаранция за разпад на връзка.

Прочетете пак! Той се е изнесъл по СОБСТВЕНО желание в хола, защото принцът не можел да  спи!!!
Та, кой разпада връзката?!?

# 17
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Но какво прави детето в тяхното легло или стая?

И защо трябва всички мнения да са толкова войнствени към този човек ?

# 18
Малкия спи в леглото си от раждането, не спи при мен , аз си спя сама в голямото легло Simple Smile казвала съм му няма ли намерение да спи при жена си , но все нещо си измисля и престанах да го каня вече в спалнята СИ...  пред хората и семейството е най-добрия съпруг на света, но само пред тях...

# 19

Защото като от калъп е изваден, милия.
Ситуацията - и тя.

# 20
Малкия спи в леглото си от раждането, не спи при мен , аз си спя сама в голямото легло Simple Smile казвала съм му няма ли намерение да спи при жена си , но все нещо си измисля и престанах да го каня вече в спалнята СИ...  пред хората и семейството е най-добрия съпруг на света, но само пред тях...

Ааа, ама той при теб ли живее? Ясно защо се е изнесъл само на дивана, а не извън жилището. Да ходи при майка си и там да паразитира. Още сега да заминава, пък родителите му да дойдат след няколко дни, да му вземат парцалите. Маминка много ще се зарадва на провалил се син като баща и търсещ мацки из нета.

# 21

Айде моля, все едно секс може да се прави само в семейната спалня 😂
Явно той се е изнесъл от самото начало и да,  в началото няма нищо странно бебето да спи в същата стая с родителите
На него просто му е станало удобно извинение, да се изниже и отказва близост. Тоя филм е стар като света.
Авторката да не се трови, по-добре без такъв.

# 22
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- тъпо е да настръхнеш и да се обидиш от няма нищо и да се самонавиваш на това. Говори с него, отвори си сърцето, позволи си да бъдеш искрена и ранима... обясни му
Явно имаш нужда от любов и грижа и не я усещаш... Кажи му, че това може да развали семейството ви.
Понякога ние искаме всичко да се случва сега и го искаме от другия човк, сякаш ни е длъжен, а той ври и кипи в друг казан, за който си нямаме и понятие

Разбира се, може и да не съм права, слушай сърцето си, но да избързваш- недей. Имай предвид, че този човек завинаги ще остане част от живота ти, защото имате дете, и дори да го напуснеш, направи така, че да останете прииятели- заради детето

# 23
  • София
Мисля, че отношенията са се поизчерпали. Аз лично не бих била щастлива от ситуацията да се моля на някого за внимание. Ще направя последен опит за разговор, когато не е нажежена обстановката, после ще приключа, ако не вдява.

# 24
Където е имало любов не може да има приятелство.
Запазването на добри отношения е много важно, много.
Най-вече за детето.

# 25
От моя опит..не казвам,че е правилно
С малко дете...Обикновено битовизмите са повече от радостите.Случват се сблъсъци и негативни настроения..
Комуникацията е важна,тази с чуваемост,не кавгите.
Виртуалния флирт е бягство и може би проблем.
Някой се е предал и търси разтоварване,позитивизъм другаде и ако го среща,случващото се между вас става все по-негативно и сиво..Та едва ли ще е склонен на разговори градивни.
Ти си познаваш мъжа..

В крайна сметка опитваш ,докато виждаш смисъл,после вземаш решение и действаш.Не с надежда,че би могъл да оцени какво губи и да се връщаш.
Семейство заради детето,не е услуга нито на вас нито на детето.

-

# 26
Семейство заради детето има много смисъл, но само, ако и двамата го осъзнават и виждат така, и работят по въпроса. А не единия да се гъне, а другия да е диванен съквартирант, че и да изкарва половинката крива. Така просто няма как да стане.
Аз тук виждам старания от едната страна и тулуп насреща.

# 27
Семейство заради детето има много смисъл, но само, ако и двамата го осъзнават и виждат така, и работят по въпроса. А не единия да се гъне, а другия да е диванен съквартирант, че и да изкарва половинката крива. Така просто няма как да стане.
Ами защото чуваме само едната страна тук.
Ако дойде другата какво ли ще каже?

# 28
Дори и заради детето не виждам смисъл. Всеки има право да живее с достойнство и любов.

# 29
Ами защото чуваме само едната страна тук.
Ако дойде другата какво ли ще каже?

И като каже, че тя е от черна по-черна, детето му пречи на съня и не му се прави нищо заедно с авторката, защо xyz, това ще оправдае неговото поведение и незаинтересованост към авторката и детето ИМ? Да, сигурно има достойна причина и да си чати с мацки.

Общи условия

Активация на акаунт