Заедно заради детето или ново начало

• 7 099
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
За какво и е на една жена мъж?
- Да правят секс
- да може да гледа собственото си дете 2-3 часа на ден, а като по голямо и повече
- да помага в домакинството - мина времето когато това е само женска работа
- да издържа семейството
- да предлага психическа подкрепа, когато това е необходимо
същото важи и за жената. С тази разлика, че когато детето е малко, повече ТЯ ще се грижи за него.
Мхм .... моят покрива всички изброени критерии, а накрая се оказахме с любовница, семейна, влюбена и ревнуваща мъжът ми от мен на всичкото отгоре 🤓

# 136
Скрит текст:
За какво и е на една жена мъж?
- Да правят секс
- да може да гледа собственото си дете 2-3 часа на ден, а като по голямо и повече
- да помага в домакинството - мина времето когато това е само женска работа
- да издържа семейството
- да предлага психическа подкрепа, когато това е необходимо
същото важи и за жената. С тази разлика, че когато детето е малко, повече ТЯ ще се грижи за него.
Мхм .... моят покрива всички изброени критерии, а накрая се оказахме с любовница, семейна, влюбена и ревнуваща мъжът ми от мен на всичкото отгоре 🤓
Нова винаги може да се случи. Или пък човека да е с изстинали чувства и какви ли не ситуации. Тук обсъждаме ситуацията на авторката. Говоря за някой основни неща, които да са налични при двамата партньори за да се поддаръжа връзката. Може и другата жена да е видяла, че мъжът и е добър и да го е прикоткала.

# 137
Не го е прикоткала, сам е отишъл. Идеалният по твоите критерии за мъж.
Simple Smile
Ако си мислите, че любовници не се ревнуват, не знам отде падате.

# 138
Падаме от Марс вероятно Simple Smile Аз ако бих се хванала някога с женен мъж, абсурд да го ревнувам от жена му точно. Тя за мен ще е част от стария пейзаж, тоест безопасна и безобидна особа.

# 139
  • Бургас
Луди всякакви.Женен мъж за любовник...че и ревност.Любов необяснима.Не мога такова чудо даже да си го представя.
Имаше виц как жените не харесват ергени,преди тях не са се оженили,значи и за тях няма да се оженят.
Не харесват разведени,жена си са оставили,и тях ще оставят.
Харесват женени мъже,които обичат жена си,значи и тях ще обичат.
Ако някой си търси някаква тръпка извън семейството,ок.Да си тръпне навън.Чак такава любов и ревност ми е смешна,ако дамата е толкова нещастна в семейството си,е за съжаление.
Не мога да си представя любов към женен мъж,който лъготи и любовницата,и жена си.

# 140
Да ревнуваш любовника си от жена му (законната) е некст левъл нахалство 😂😂😂

# 141
  • Бургас
Да ревнуваш любовника си от жена му (законната) е некст левъл нахалство 😂😂😂
JoyJoyJoy
Ами няма друга работа,има нужда от драма...и си я намира.Смешно е.Голяма жена...или е супер влязла във филма,или не е стока ,да кажем нахална...

# 142
В какви филми се вкарват хората ,хак да им е.

Общи условия

Активация на акаунт