Заедно заради детето или ново начало

• 7 101
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
Ясна работата значи.
Тогава да питам кога приключва майчинството? Сега има оправдание - по цял ден си вкъщи и си клатиш краката, пък той изкарва основния доход. Какво ще стане, когато отново заработиш, очакваш ли промяна при него?

# 91
  • София
Е как хем си от 2 г. омъжена, хем си 2ра година майчинство? Т.е. сте направили бебето още преди сватбата ли? От колко време се познавате? Явно май е било от "краката за главата" както има една приказка.

# 92
Айде сега, все едно доста булки не се женят бременни

# 93
Да , бях бременна преди сватбата, но това не е проблема , тогава нямахме никакви разногласия , бебето си го искахме, година и половина бяхме заедно преди това .

# 94
Втора година майчинство, детето често при баба ама мъжа бил мързелив...
Ако не се разделите сега при второто ще се разделите....тогава съвсем нанагорно ще ти дойде.

# 95
А тогава мъжът ти как се държеше, пак ли ти се дразнеше и оставяше всичко на теб?

# 96
  • Бургас
Да , бях бременна преди сватбата, но това не е проблема , тогава нямахме никакви разногласия , бебето си го искахме, година и половина бяхме заедно преди това .
Нормално е да сте искали бебето.Сега постепенничко му намери и на него работа.Иначе ще продължи да се държи по същия  начин,ти ще ходиш на работа,водиш детето на градина,готвиш,переш,чистиш...А той ще продължава да говори,че с едно дете не можеш да се оправиш.В момента имаш две деца,голямото бебе е самият той.

# 97
Не бих вложила грам усилие в тази изчерпана връзка.

# 98
Е, чакайте малко. Тя вади на повърхността фактите. Ама надолу кой знае какво е, че даже и самата тя да не  се усеща. На мен ми направи впечатление как го е попитала - нямал ли намерение да спи при жена си. На така поставен въпрос,  аз бих отговорила едносрично. Ако въобще отговоря, де. Ако тя иска, може да се опита да разбере повече от партньора си.
Някои хора се събират за да си общуват, други се цупят и приключват без думи и опити да разберат другия.

# 99
Е, чакайте малко. Тя вади на повърхността фактите. Ама надолу кой знае какво е, че даже и самата тя да не  се усеща. На мен ми направи впечатление как го е попитала - нямал ли намерение да спи при жена си. На така поставен въпрос,  аз бих отговорила едносрично. Ако въобще отговоря, де. Ако тя иска, може да се опита да разбере повече от партньора си.
Някои хора се събират за да си общуват, други се цупят и приключват без думи и опити да разберат другия.
И аз считам, че това държание е грозно.И ако някой ме попита с този тон бих му отговорила подобаващо. Имам усещането че масово жените като родят едно дете смята, че всички в семейството са им длъжни. Ами до година и половина логично е майката да е най-много време с детето. Към днешна дата у нас ММ е масово ангажиран с развозване,  прибиране и водене.

# 100
Ами до година и половина логично е майката да е най-много време с детето. Към днешна дата у нас ММ е масово ангажиран с развозване,  прибиране и водене.
Не останах с впечатление нейнкят да е ангажиран с каквото и да е, освен да ходи на работа, което почти всички тук правим, а скоро и авторката ще почне. И тогава, ако той не е ангажиран, какво прави тя?
Пак да питам, преди бременността как се държеше този мъж?

# 101
И аз имам въпрос - когато авторката казва, че година и половина са били заедно, какво се има в предвид - живели са заедно под един покрив или са гажделували? Ако през посоченото време са живели заедно, от колко време реално са заедно с живеене + гаджелък.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:15 от miss_chichi

# 102
Сега се върнах да чета.
Тя в майчинство, а той работи от къщи. Тоест, той дори на работа не ходи, обаче на нея й говори каква й била работата. Какви са тия филми? Шута!

# 103
Ами в началото бях доста мила , по принцип съм и спокойна , не се изнервям лесно, започнах с няма ли да спиш тук... /спалнята/ ... малкия е изморен ще спи добре тази вечер ела да спиш в спалнята...не ти ли е неудобно в хола... и след 15 тото приканване ... стигнат до нямаш ли намерение да спиш при жена си / с нормален тон/ след поредното спане в хола реших , че няма смисъл да го викам вече Simple Smile

# 104
  • Бургас
Ами като не иска да дойде,и аз не виждам смисъл да го викаш.
Попитай го направо защо се държи така.Какво не му харесва,какво смята,че може да се промени.Искай смислен отговор.Макар че колкото повече чета,толкова повече ми се струва,че е поредният,който не може да поеме отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт