Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да премахна петно от мастило/химикалка от дънки?
Как мога да възстановя цвета на почерняла преса за чесън от алуминий?
Как мога да премахна петно от химикалка от цветна тениска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да премахна петно от мастило/химикалка от дънки?
За отстраняване на петна от мастило върху дънки, опитайте първо да накиснете петното в прясно мляко или използвайте памучен тампон, напоен със спирт, като го оставите да кисне и сменяте го няколко пъти, докато петното изчезне. От съществено значение е да тествате методите върху незабележима област преди употреба.
-
Как мога да възстановя цвета на почерняла преса за чесън от алуминий?
-
Как мога да премахна петно от химикалка от цветна тениска?
-
Как мога да премахна петно от тенджера?
-
Как мога да премахна мазни петна от дрехите си?
Чаршафите, след сушене на простор, имаха нужда от гладене, и сега имат. Пък аз така или иначе не ги гладя, защото не обичам да ми миришат на ютия и не ме дразни, че имат гънки (след една-две вечри така или иначе са все в един и същи вид, без значение дали съм ги гладила преди да ги сложа, или не съм).
Всъщност малките сушилни се ползват за хавлии ,с които, ако се натъпче сушилнята пак излизат зверски смачкани ,ако се сложи съобразено количество -излизат пухкави и мекички.При дрехите е същото -ако сложим 1/3 от капацитета на сушилнята-всичко е наред ,но ако се натъпче става мазало.Чаршафи обаче памучни никога не могат да бъдат изкарани от малка сушилня в приличен вид ,ако се сушат до край