Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
А бихте ли споделили кои дезодоранти са без алуминии и съответно по-здравословно да се ползват.

# 511
  • Несебър
Пише на флакона, когато са без алуминий. Може би ще трябва да се пробват няколко варианта, понеже не предпазват толкова добре, колкото алуминиевите...Те се водят антиперспиранти. Въпреки че има много добри варианти и без.

# 512
  • софия
Dove, rexona, fa, nivea и някои на ДМ имат без алуминий. Пише, че са без.

# 513
Аз ползвам тези
и съм много доволна.

# 514
Погледнах моята нивея, един стик, екстракт от перли. Оказа се че има тзи съставка. Но пък нямам проблем с подмишниците.
В същото време като тийн използвах ролъни на почти неизвестни марки ( заради аромати и т.н.) и имах потъмняване на тази зона. За около 12 години са се изчистили....

# 515
Дав ползвам аз, повечето марки вече предлагат различни видове без алуминий.

# 516
Има ли някаква хитринки за мокет, изгорен от сешоар?!

# 517
Има ли някаква хитринки за мокет, изгорен от сешоар?!
Има - слагаш мебел върху изгореното петно. 😃

Иначе, сериозно - нищо не става. То е стопено. Няма оправяне.

# 518
Има вариант, ако е запазена част от мокета настрана, да се изреже с макетен нож изгореното и да се залепи ново парче, като почти няма да личи.
Друг вариант е да се купи, ако има наличен същия цвят и да се изреже, залепи и така.

# 519
Има вариант, ако е запазена част от мокета настрана, да се изреже с макетен нож изгореното и да се залепи ново парче, като почти няма да личи
Има запазено парче, но как се лепи, за да не стане като кръпка?

# 520
Реже се изгореното и от новия мокет се отрязва част, която повтаря изрязаното като форма, шарка и прочие. Маха се изгорената част и на нейното място се слага новата, то ако се напасне добре, не личи много. Ако е шарен мокетът, по-малко личи но и по-трудно се наглася. Ако е едноцветен - обратното важи там.

# 521
Има запазено парче, но как се лепи, за да не стане като кръпка?

Изрежете квадрат от мокета. Най-добре сложете една линийка с ръба надолу и режете по нея с макетен нож. Режете от вътрешната страна за да не повредите косъмчетата на мокета, който остава. После изтегляте парчето и по него очертавате кръпка със същия размер, сега пък внимавате да не повредите нейните косъмчета - режете отвън на линията. И след това лепите кръпката в дупката. Ако мокетът е по-космат няма да личи, ако е късмокосмест ще личи повече. Лепилата цапат и затова може да пробвате с двустранно лепяща лепенка.

# 522
Благодаря много

# 523
Момичетата преди мен са Ви обяснили добре.

# 524

Само внимавай, че някои мокети се нищят. Провери първо на резервата как е. И ако е така става по-сложно, трябва да се фиксира ръбът.

Общи условия

Активация на акаунт