Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
С какво почиствате екрана на ТВ?Има ли специални мокри кърпички?

# 496

С мокри кърпи за очила. Ползвам за лаптоп, телевизори, телефони, таблет и пр.

# 497
  • Mediterraneo
И аз с такива. Последно купих някаква голяма кутия, много хубаво влажни са, не оставят петна, бързо съхнат. Покрай ковида всички вкъщи добре свикнахме да си почистваме често устройствата.

# 498
Имам си спрей за почистване на монитори. С него почиствам и телевизора.

# 499
  • София
В ДМ има кърпички за монитори и ТВ

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:16 от Gerretooo

# 500
С кърпички за очила от ДМ

# 501
Благодаря,ще търся кърпичките в ДМ значи за монитори и ТВ.Имам за очила техни,но точно ТВ не е показан,само други устройства и затова не съм пробвала.

# 502
Има и спрей за почистване на очила, май анти-статично действа. Аз с него или със суха микрофибърна кърпа минавам телевизора.

Петната по кожата в интимната зона или подмишници гледах в ютуб, че ги изсветляват със сода и лимон.

# 503
  • София
Благодаря,ще търся кърпичките в ДМ значи за монитори и ТВ.Имам за очила техни,но точно ТВ не е показан,само други устройства и затова не съм пробвала.
Тези ползвам аз

# 504
  • Пловдив
Относно питането за козметичния проблем...с петната под мишницата... и аз имах същия проблем. Оказа се, че е от алуминия в дезодорантите против изпотяване. От както ползвам такива без алуминий, проблем нямам.

# 505
Тези ползвам аз

Много,много благодаря!

# 506
Тези, които са показани, на мен не ми харесват, защото много бързо изсъхват и трябва да ползвам 2 големи, за да почистя телевизора. Отделно останалите в пакетчето, прилежно затворени, бяха абсолютно сухи за 6 дни. Повече не съм повтаряла покупката.

# 507
  • София
Тези, които са показани, на мен не ми харесват, защото много бързо изсъхват и трябва да ползвам 2 големи, за да почистя телевизора. Отделно останалите в пакетчето, прилежно затворени, бяха абсолютно сухи за 6 дни. Повече не съм повтаряла покупката.
Не помня кога съм ги купувала, но току що проверих - не са изсъхнали. Нормални са си, както към момента на покупката.

# 508
Има и много хубав спрей-пяна (Пронто е в България) за устройства - телефони, телевизори, таблети, лаптопс и пр.
Той също чисти идеално, тогава ползвам микрофибърна кърпичка.

# 509
Относно питането за козметичния проблем...с петната под мишницата... и аз имах същия проблем. Оказа се, че е от алуминия в дезодорантите против изпотяване. От както ползвам такива без алуминий, проблем нямам.

Благодаря😇

Общи условия

Активация на акаунт