Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
По-скоро са някакви наслагвания от самия прах за пране, и като не мога да ги изчистя добре, водата не събира хубаво праха и се натрупва още повече. Иначе на хайтман препарата ползвам редовно. Възможно е и котлен камък да е, ще тествам варианти

# 661
Освен Калгон има и други омекотяващи водата препарати. Аз живея във Варна, тук водата си е доста твърда. В стария ни квартал беше ужас, тога използвах на Лидл едни таблетки за омекотяване - така се пести и от препарата за пране, защото дозираш за мека вода.
Но за мен всичко си е въпрос на профилактика.
А сега какво ползвате против варовик?

# 662
  • Пловдив
Момичета, моля дайте съвет как да почистим фулмастер от еко кожа?

# 663
С тампон за уши и Аче. Вижте все пак дали няма да увреди кожата някъде на скрито място. Действа 100% и без търкане. Другите варианти (с малко търкане) са мицеларна вода и спирт.

# 664
Лакочистител безацетонов също става, но първо наистина пробвайте някъде на подгъвите дали ще остави петна.

# 665
Лакочистител безацетонов също става, но първо наистина пробвайте някъде на подгъвите дали ще остави петна.

Колкото и да е безацетонов рискува да и разяде изкуствената кожа.

# 666
  • Пловдив
Пробвахме това което написахте, но не даде резултат Sad

# 667
  • На брега на реката
Опитайте със тампон със спирт!

# 668
  • Пловдив
Фризьорката ми почиства огнено червена боя от кожата ми с лавандулов спирт, може да опитате...

# 669
Не може белина да не изчисти флумастер. Колко сме фалшифицирали ски картите на Спас по тази технология преди 30-40 години... Почакай малко, белината действа дълго.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:11 от Черна станция

# 670
Ако е перманентен маркер няма начин, когато купувам флумастери, първото което чета е дали са водоразтворими. Но като гледам поражението, едва ли е от перманентен. Остави да подейства по-дълго време просто.

# 671
  • Пловдив
Перманентен маркер се чисти със спирт, не знам обаче, дали няма да разяде кожата Rolling Eyes

# 672
  • На брега на реката
Armira, успяхте ли да премахните надрасканото и ако - да, с какво?
Би било полезно и за други потребители!

# 673
  • Пловдив
Още не сме, остана само белината, днес ще взема е ще пробваме. Ще пиша дали сме успели.

# 674
Още не сме, остана само белината, днес ще взема е ще пробваме. Ще пиша дали сме успели.

Все пак не вземай обикновена белина, в Аче слагат нещо там и е с по-меко действие.

Общи условия

Активация на акаунт