Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Опитай с паста за зъби или пяна за бръснене.

# 676
Пробвай и с мокра кърпичка Бочко.

# 677
  • На брега на реката
Другото за което се сещам, е тампон с мицеларна вода или от онези кърпички, които ползват фризьорите за да почистята лицето от боята за коса?!

# 678

Не знам вижда ли се добре петното. С неизвестен произход е. Моето предположение е от някоя супа/манджа в градината. Треетирах със Спот, ефект 0.
Ако някой се сеща за друг вариант за третиране ще съм благодарна.

# 679
  • Свети Влас
Пробвайте с вениш или обезмаслител . Прилича ми на мазно петно.

# 680
Ако е мазно - Тест гел. Действа безотказно!

# 681
Тест гел го бях забравила. Ще купя, а междувременно ще пробвам с обезмаслител.

# 682
  • оттам, откъдето започва България
Тест гел и мен ме спасява в мазните случаи. Simple Smile

# 683
Ще пробвам и със сапун за петна на Хайтман.
Лоштоо е, че е изпран веднъж без да забележа и не съм особено обнадеждена за чудо.
Ще пиша да кажа ако нещо проработи.

# 684
  • Благоевград
Как третирате мазните петна с Тест гел? На сухо или на мокро?

Химикал върху тениска ще излезе ли със Спот?

# 685
Намазвам и разтривам теста със съвсем малко вода отгоре, колко да се разпени малко, оставям за няколко часа и пера направо в пералнята. Премахва и други петна, не само мазни. Моя съседка има химическо чистене и тя ми е казвала, че захабяване по яки и ръкави на дрехите третират с тест. Аз си махнах засъхнали петна от латекс по дамаската на дивана. Обаче стана различен цвят и накрая омазах всичко, за да го изравня (сваля се като калъфки с цип, много е удобно за поддържане).

# 686
Аз действам на сухо. Мажа обилно с Тест гел, престоява една нощ и после пера в пералнята. И яките на ризите - по същия начин. Светват! Simple Smile

# 687
Близо до нас има индустриална пералня. Много често виждам девойката, която работи там, да купува Тест гел от кварталния магазин. Явно има ефект.

# 688
Най- после си купих разредител и успях да изчистя петната от коректора.
Доволна съм, че стана - доста дрехи беше омазал.
След като потърках петната с разредителя, ги напоих със Спот и пуснах в пералнята.
👌🌺

Здравейте,
някой знае ли как се махат петна от ученически течен коректор върху дрехи? Flushed
Синът ми си е опласкал най-хубавия панталон с няколко петна от течен коректор.
Пробвах с Perilis, Клири 1, Клири 2, обезмаслител, лакочистител... - петната изобщо не мръдват Anguished
Значи не е на водна основа. Опитай с разредител. АМВ примерно

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 20:14 от Blue@

# 689
Купих си няколко кутии тест гел. Назад споменавате, че много добре читтят яки на ризи.
Аз имам следния проблем - бебешки дрешки - изпрани и вакумирани в чували, но ня по-светлите (бели, бели с шарки) са се появили някакви жълти петна на разнообразни места Frowning1
Чудя се сега как да ги третирам и въобще от какво са се получили така. Дрешките бяха абсолютно чисти като ги прибирах.

Общи условия

Активация на акаунт