Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 13

• 67 583
  • 791
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
За Кримската война има във филм за Флоранс Найтингейл. Малко е стар, но пък има за войната и нейното участие.
https://filmi7.com/filmi/19250-florence-nightingale-florns-naytingeyl-1985.html
Иначе има доста руски филми за тези войни.

# 586
  • Варна
Някой питаше за "The Buccaneers", търсих го да си го изгледам пак и го има в Замунда, оставям линк:
https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=307454&hit=1&t=movie

Не се отваря линка

# 587
  • Бургас
Форума трие линковете от Замунда. Идете направо в сайта и го потърсете с търсачката.

# 588
  • Варна
Форума трие линковете от Замунда. Идете направо в сайта и го потърсете с търсачката.
Благодаря, Irene Adler Hug Сега остава и някой да даде сийд Simple Smile

# 589
  • Бургас
И аз много трудно го дръпнах. Ако някой не може да го изтегли, мога другата седмица да му пусна сийд, че е на другия компютър или да го кача някъде в някой облак. Само ми напомнете.

# 590
  • След завоя в дясно
Новият  сезон на Другоземец започна. Първата серия я има в Замунда.

# 591
Няма субтитри за 7 ми епизод на The Gilded Age, а вече е Четвъртък.

# 592
Епизодът е качен във filmisub със субтитри.

# 593
Епизодът е качен във filmisub със субтитри.

Благодаря 🙂До последно проверявах снощи и го нямаше.

# 594
Ако някой слуша подкасти, изключително интересен е подкастът на  HBO - ‎The Official Gilded Age Podcast. Излиза след всеки епизод - обсъждат историческия контекст, дават информация за заснемането на сериала, споделят се интересни подробности, свързани със снимките, реквизита и костюмите, има интервюта с актьорите и други лица от екипа. Препоръчвам с две ръце.

# 595
Ако някой слуша подкасти, изключително интересен е подкастът на  HBO - ‎The Official Gilded Age Podcast. Излиза след всеки епизод - обсъждат историческия контекст, дават информация за заснемането на сериала, споделят се интересни подробности, свързани със снимките, реквизита и костюмите, има интервюта с актьорите и други лица от екипа. Препоръчвам с две ръце.

Много е хубав, и аз го прегледах.
Има и клипчета в инстаграм на сериала, от самите актьори, за къщата на Ръсел обясняваха. И е много добре заснето.
За съжаление моят английски не е чак така добър за да разбирам всичко, което говорят. Със сигурност този период е бил много интересен.
Във фен страницата се обсъжда, че са се вдъхновили от семейство Вандербилт, Aстор и още няколко такива известни фамилии от Ню Йорк. Даже имаше снимки на жените и тоалетите им.

# 596
  • Бургас
По Foxcrime започват отново да дават Кръга Блечли, ако някой харесва такъв тип сериали.

# 597
  • София
Изгледахте ли някъде 8 епизод на The gilded age без да се разминават субтитрите?

# 598
  • Бургас
Втори сезон на Джентълменът Джак от 22 април по HBO max

# 599
Изгледахте ли някъде 8 епизод на The gilded age без да се разминават субтитрите?

На мен не ми се разминават, но ми излизат йероглифи някакви, това изтеглените уж бг субс. И не мога да го изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт