Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 13

• 66 597
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз нямам проблем със субтитрите от Явка.

# 601
  • на изток от рая
Irene Adler, много харесвам актрисата в главната роля, но не съм сигурна, че ще ми хареса сериала. Защо така, нямам обяснение.
Я ме надъхай! Simple Smile

# 602
  • Бургас
Laughing
Честно да ти кажа аз доста време отлагах гледането на първи сезон, точно защото мислих, че няма да ми хареса. Не съм хомофоб, но в последно време не ми допада как започнаха да натрапват подобни неща. Противно на очакванията ми сериала много ми хареса. Някакси не са го направили толкова фрапиращо и вулгарно и натъртващо това. Има нотка на хумор типично по британски. Сценария е добре и остроумно написан и актрисата много добре си играе образа.

# 603
  • Пловдив
Току що го изгледах във filmisub, няма никакви проблеми.

# 604
Да, и аз идвах това да кажа. Сега го пускам от filmisub.

# 605
  • Бургас
.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:13 от lady Koup

# 606
  • Бургас
Е, изчакайте малко. Той едва снощи е тръгнал по телевизиите, отнема време докато се качи по торентите. Още дори по чуждите торенти не се е появил. По бг телевизиите едва ли ще тръгне. Сериалите на iTV не ги дават по бг каналите. (което е много много жалко)

По "Изгубени илюзии" на Балзак. Още го няма в БГ торентите.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 11:11 от Irene Adler

# 607
  • Бургас
.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:15 от lady Koup

# 608
  • Пловдив
Не знам доколко "е повече от ясно", защото аз като прочетох си помислих, че е минала поне седмица Grinning

# 609
Короната изгледах и сега се чудя какво да подхващам. Толкова много ми хареса, че  ме е яд, че свърши, а 5 сезон е обявен чак за ноември.
Дайте идеи какво да гледам, не мога нищо да си харесам.
Междудругото Короната е много добре направвн сериал. Толкова хубаво са го измислили, така са ги пипнали, направо приликата е поразителна с действителните личности, особено Фърги е едно към едно.
На Кралицата даже походката са й оцелили. Страхотен каст, сюжет, заснемане. Аз понеже не знам достатъчно за кралското семейство ми беше много интересно.
Неслучайно е толкова награждаван, а аз чак сега да се наканя да го изгледам.
Толкова бързо и с кеф скоро не бях гледала сериал. Много е добър!

# 610
Много добър финален епизод на The Gilded Age.

Скрит текст:
Радвам се, че сватбата между Мериан и Рейкс се провали, въобще не го харесвах - мазен и лицемерен ми беше през цялото време. С Лари много си подхождат, надявам се във втори сезон да има развитие в отношенията им.

# 611
  • Свети Влас
Върнах си да гледам " Кралицата на Шотландия " по БТВ Синема. Много интересен филм.
https://www.youtube.com/watch?v=ops07Kas9X8&list=PLJxWbzPOjm … -2ay3ggzGuIMd-EjY

# 612
Това щял да е последния епизод от 1 ви сезон на The Gilded Age.
Аз съм разочарована. Няма никаква интрига, завършва нелогично сезона. Това обсъждахме и в групата.
Епизодите бяха някакви по-скоро въвеждащи, а не наситени със събития, драма, нещо, което да е интересно.
Не бях проверила, че ще е само толкова епизода 1 ви сезон и остнах изненадана, когато на фен страницата прочетох, че това ще е финален епизод.
Не съм доволна. Не се разви сериалът както очаквах. Но продължава много да ми харесва. Просто не намирам грам логика в малкото епизоди и така да свърши посред нищото.
Предстои довечера да гледам, щом казвате, че поне ще е хубав епизода.
Бях се настроила, че ще се гледа, а сега кой знае колко ще има да се чака за 2 ри сезон.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 19:07 от Caroline_Bingley

# 613
  • София
Харесвам филмите на Джулиън Фелоус, но много разводнява. Имението Даунтън ми беше интересно до време.Нямаше нужда от 6 сезона. Тук ще стане същото.

# 614
Харесвам филмите на Джулиън Фелоус, но много разводнява. Имението Даунтън ми беше интересно до време.Нямаше нужда от 6 сезона. Тук ще стане същото.

Не го догледах Имението и аз. Някъде до 2 ри или 3ти и до там. Беше много популярен, много фенове има. Но го зарязах, стана скучен.

Общи условия

Активация на акаунт