Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 13

• 66 564
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
Е, Короната е по-скъп и от Троновете, но определено продукцията е разкошна. Най-добрият Чърчил, и то изигран от американец!

# 661
Е, Короната е по-скъп и от Троновете, но определено продукцията е разкошна. Най-добрият Чърчил, и то изигран от американец!

Да, и мен това много ме впечатли.
Всички образи са изиграни великолепно. Филип също.

# 662
Не съм гледала "Короната", тъкмо се чудех какво ново да подхвана Simple Smile В Даунтън точно смъртта на главния герой ме потресе и след това нищо повече не беше същото.

# 663
  • Бургас
Да, бяха принудени да го убият, защото актьора започна да се снима във филми и се отказа от сериала.

# 664
Здравейте, къде можем да гледаме всички серии на сезон 2 на Бриджъртън? Във Филми7 има само една серия. Снощи пуснах Последното кралство 5 сезон.

# 665
  • на малък остров в океана
Целият сезон го има в Нетфликс.

# 666
Не съм гледала в Нетфликс. Какви са условията - абонамент?

# 667
Не съм гледала "Короната", тъкмо се чудех какво ново да подхвана Simple Smile В Даунтън точно смъртта на главния герой ме потресе и след това нищо повече не беше същото.

Гледай Короната. Сигурна съм, че ще ти хареса. Ще чакам да споделиш после впечатления за сериала.
Не знаех, че е по - скъп от Троновете, интересно инфо, много е добър сериала. И много интересен.

# 668
  • Бургас
Здравейте, къде можем да гледаме всички серии на сезон 2 на Бриджъртън? Във Филми7 има само една серия.

Ще качат и другите епизоди, като им направят субтитрите. Не става за един ден. Все пак отнема време превеждането. Ако ще го гледате без субтитри го има по чуждите торенти за теглене.

# 669
  • Варна
Докато намеря време да го гледам са свалили The Gilded Age от филмисуб. Дали го има някъде още със субтитри? Много съжалявам, че не можах да го гледам.

# 670
Не е свален - току-що проверих.

# 671
  • Варна
Anguished
Не е свален - току-що проверих.
Много благодаря. Какво съм гледала, не го намерих. Flushed

# 672
И аз да се добавя към феновете на Бриджъртън.
Първият сезон ме заинтригува, но вторият направо ме "зариби" да прочета поне първите две книги. С четенето хич не ми потръгна, затова се прехвърлих на аудиокниги(докато се придвижвам до и обратно на работа).
Книгите са добра основа за сценарий, но като четиво само ме карат да се усмихвам и се радвам, че филмопродуцентите са доразвили историята, че са добавили всякакви нации и най-вече ме радва закачливата ирония на сериала. 
Химията между Антъни и Кейт е страхотна! Напомни ми за един друг мой любим сериал, Север и юг, по книгата на Елизабет Гаскел, където влюбените имаха други имена, но химията между тях беше подобна.

Маргарет и мистър Торнтън:
https://www.youtube.com/watch?v=eXZrYgrwAoM

# 673
Антъни е гей, нали знаеш?

И аз се изкушавам за аудио книгите на Бриджъртън. Пенелопи и Колин ми е интересно дали ще се сгаджосат или не.

Екранизациярта обаче е феноменална. И костюмите, и музиката и играта на актьорите.

# 674
  • Бургас

И аз се изкушавам за аудио книгите на Бриджъртън. Пенелопи и Колин ми е интересно дали ще се сгаджосат или не.
Да, книга 4.
Харесвам сериала, но съм фен на Джулия Куин и за мен, книгите са по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт