На море в България 2020 г.! - 6

• 45 709
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Относно хотел Рейна Дел Мар в Обзор да кажа, че басейните не се отопляват, анимацията се провежда в Мирамар. Около детските басейни специално имаше места целодневно. Но, е адски шумно в хотела. Стените са толкова тънки, че чак понякога когато деца тичат вибрира стаята. Постоянно се чува тропане. Другото кофти е миризмата от канала в банята.
Храната става, десертите им са хубави. Има фреш портокал на закуска.
 Спокойно и тихо е около басейните през деня и вечер, данданията от музика е в Мирамар.

# 241
  • Русе
mrowcp, благодаря за подробната информация. Значи, в такъв случай може би Равда не е много добра идея. Просто ми трябва нещо бюджетно в региона. Някой с препоръки за места за настаняване в Несебър или Влас?

# 242
Относно хотел Рейна Дел Мар в Обзор да кажа, че басейните не се отопляват, анимацията се провежда в Мирамар. Около детските басейни специално имаше места целодневно. Но, е адски шумно в хотела. Стените са толкова тънки, че чак понякога когато деца тичат вибрира стаята. Постоянно се чува тропане. Другото кофти е миризмата от канала в банята.
Храната става, десертите им са хубави. Има фреш портокал на закуска.
 Спокойно и тихо е около басейните през деня и вечер, данданията от музика е в Мирамар.

Здравейте,

От утре ще сме там за 7 дни. Може ли да споделите мнение за плажа ?

# 243
  • София
Актуални впечатления от Мирамар, Обзор дали някой има?

# 244
  • Точно където трябва
Е, стига де, две страници преди твоят пост се коментираше.

# 245
Ariella, плажът е широк, има може би 7-8 реда чадъри. Общ е с Мирамар, пълни се, но си има тук там места и в по - късен час.
Имаше си вълни, вчера беше по - спокойно морето, следобед си духа.

# 246
  • София
Е, стига де, две страници преди твоят пост се коментираше.

Щом задавам въпрос значи наистина се интересувам. Имам мнения от 2019, но не интересува 2020. Прочела съм мненията в темата и питам за актуални Simple Smile Интересувам се от заетостта на хотела, спазват ли се Ковид мерките, имали ограничения в използването на ресторанти и други съоръжения.

Ако ми посочиш къде това се коментира ще ти бъда благодарна.

# 247
Има точно коментари за тазгодишната ситуация в Мирамар, но може и да са в предната тема.

# 248
Просто ми трябва нещо бюджетно в региона. Някой с препоръки за места за настаняване в Несебър или Влас?

Колегите от х-л Джулия, Свети Влас пуснаха бюджетна оферта скоро, можете да я видите: https://hoteli.boiana-mg.bg/more/sv-vlas/dzhuliya
Хотелът се намира на входа на Свети Влас, на 300 м. от центъра

# 249
mrowcp, благодаря за подробната информация. Значи, в такъв случай може би Равда не е много добра идея. Просто ми трябва нещо бюджетно в региона. Някой с препоръки за места за настаняване в Несебър или Влас?
За Равда - Несебър комплекс Аполон. Мналого хубави апартаменти, басейнии т.н. Близо е до Аурелията. Не бих повторила на море в Равда точно заради плажа. А там пък с този ръгдасял кораб е ужасно. Жабурняк и стърчащи ламарини. В никакав случай на плаж там. Другата част на плажа е тясна.
Провери за апартаменти в Сл. бляг. 100 пъти по-добре като цени, като плаж и условия за почивка. Има прекрасни комплекси с басейни и зеленина. За да е по-тихо може да търсиш от вътрешният път Несебър - Св. Влас на запад, въпреки че сега едва ли е така пълно с туристи като предходните години. Виж Афродита, Гербер, Роял сън. Ако ни ти е далече от плажа то може да разгледаш комплекс Кантилена. Предлагат и настаняване с храна. Там има и места за паркиране.
Св. Влас ако не си на първа линия, те чакат баири след плаж.

# 250
Здравейте,
знаете някое местенце квартира или къща за гости която да предлага за август месец двойна стая за двама до 30лв, споделете...Тази година сме с ограничени възможности за съжаление Sad
Искаме само плажа да е чист Simple Smile
Благодаря ви!
Желая ви едно хубаво лято и незабравими моменти! Simple Smileя

# 251
Здравейте,
знаете някое местенце квартира или къща за гости която да предлага за август месец двойна стая за двама до 30лв, споделете...Тази година сме с ограничени възможности за съжаление Sad
Искаме само плажа да е чист Simple Smile
Благодаря ви!
Желая ви едно хубаво лято и незабравими моменти! Simple Smileя
Не сте уточнили дестинацията. Ако няма значение, в Приморско със сигурност може да се намери в градската част, след като в хотелската намирам за 40 лв.

# 252
  • Somewhere far away
Току що са добавили квартира в Кранево, в букинг е може да хвърлите един поглед. другото което мога да предложа, но е за 50лв нощувка - хотел Централ пак там. Аз съм била в хотела миналата година и съм много доволна. Единствения недостатък обаче е че са далеч от морето /особено квартирата, която е по -евтина/ и ходенето пеша в най-големите жеги не е приятно изживяване.

# 253
  • There I was on a July morning
Няма комари около Уейв, но тъй като сме ходили и в Мирамар - определено плажът на Мирамар е по-добър.
........................................
Аз също разглеждах оферти за Уейв ризорт и затова се интересувам - какво му е лошото на плажа, дълбок ли е входът към морето и има ли много хора? А басейните как са - дали са чисти и топли?
Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 19:18 от Скубиду

# 254
Нашата почивка от за началото на август се отлага за края му. Дано дотогава нещата с вируса не се усложнят. Стискам и палци и показалци. Има ли някой на Свети Влас в момента?Близки се прибраха от Шкорпиловци  казаха,че е много спокойно и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт