На море в България 2020 г.! - 6

• 45 256
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Да,да благодаря.Хубаво е да има отзиви.Просто не ми е по джоба.Много скъпо ми се вижда.Аз намерих на Созопол за 100 лв на плажа.

# 646
Русалка, това е в Кранево, а не Каварна. Потвърждавам - комплекса е много близо до плажа.А плажа е разкошен за малки деца.

И комплекса се казва.........?

# 647
Здравейте чудя се между Мирамар и Уейв. С дете на 3 г сме анимация не ме интересува важно е морето да е плитко и храната даже хубава. Нещо друго подобно може ли да препоръчате?

# 648
Renidimova, защо не погледнеш Кранево? В букинг излизат поне няколко хотела за 3-ма възрастни, ако броим детето на 13 за възрастен, и 3 деца на цена под 1000 лв. за 7 нощувки от 24.08. Всички са с рейтинг над 8,т.е. би трябвало да не са лоши. Кранево е съвсем не лош избор, между другото. Плажът е хубав.
Ние много често пътуваме компания 6 семейства, понякога и 7-8, с деца и съм станала почти професионалист в избора на хотели по всякакви дестинации.
Тази година бяхме само 5 човека - ние тримата и сестра ми с племенника и намирането на хотели беше лесно.
Прекараме 4 вечери в комплекс Аполон Созопол - голям удобен апартамент с 2 спални, 2 бани, 2 дневни и кухня. Чисто и приятно, заведение за хранене и магазин наблизо. Плаж - с кола. Цената беше 186 лв. на вечер миналата седмица.
3 вечери бяхме в хотел Яница на Крапец - заради приятели. Цена - 225 лв. Не ми хареса. Недостатъчно чист, миризма на влага в стаите, лястовички по прозорците, след които изобщо не се опитваха да чистят, нашествие от гадните житни бегачи - черни буболечки като хлебарки, срещу които не пръскаха, занемарени градинки, паяжини по лампите в ресторанта,.... дълбок и неподходящ за деца плаж, бурен вятър,....
Бяхме и в хотел Магнолия в Балчик. Там плащаме 140 лв., без изглед море можеше и по-малко. Много чисто, семпло, но практично обзаведен, на добро място - в началото на крайбрежната улица със заведенията и близо до градския плаж. Самият градски плаж е малък и пренаселен. Ходехме в Албена.
Олинклузивите спряхме преди няколко години, когато децата поотраснаха.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 21:34 от Light Beam

# 649
Русалка, това е в Кранево, а не Каварна. Потвърждавам - комплекса е много близо до плажа.А плажа е разкошен за малки деца.

И комплекса се казва.........?
Sunshine and love мисля, че беше. Повечето собственици май са руснаци. На партера има медицински център, аптека. Доста близо до плажа, но лично не съм посещавала.

# 650
  • София
renidimova , абсурдно е 600 лв. Ако си склонна на такава цена по-добре провери и от Уейв Ризорт какво ще ти датат.
Изобщо не съм склонна,аз точно за Уейв не мога да се прежаля с 400+лв,камо ли 600😀. Продължавам да търся ...
Reni, провери в други хотели. Чети какво предлагат за децата. Бебето със сигурност е безплатно, едното от двете малките също. За второто се доплаща 50%, а за най-голямото или 70 или 80%. По мои спомени Поморие Сън и Глобус дават 50% за младежи, демек от 13 до 17год. Провери там. И аз съм с дъщеря на 13, водеща се вече възрастен, но поне сме с две деца и брат й е все още безплатен. Но Мирамар Обзор по принцип си е скъп хотел, защото и аз съм го гледала преди. А Уейв Ризорт като им видях цените и бях дотам. Някой ден.. но пък дали толкова си заслужава е друг въпрос.

# 651
Моля за някаква насока за хотел с много хубава анимация за дете на 6 годинки. Това ми е най-важно, другото ще го преглътна и да не е Белла Виста....

# 652
Здравейте, искам да попитам дали някой има инфо от тази година какви са възможностите за паркиране в Слънчев бряг,има ли общински паркинги и какви са цените.Хотела , в който ще отседнем е на първа линия и предлага платен паркинг 12 лв /ден ,но до изчерпване на местата.Иска ми се да съм подготвена с вариант, ако това се случи.

# 653
Здравейте, и аз имам въпрос. Би ли имало някакви последствия за нас при следния случай: Резервирали сме 7 нощувки, платили сме капаро в размер на 2 нощувки. Обмисляме да си тръгнем след втората нощувка или още след първата, не искам да ми връщат нищо, а просто да си тръгнем. Меко казано сме разочаровани и условията не отговарят на цената. Благодаря предварително

# 654
Аз също съм платила 50% предплата и си държа тази опция отворена. Случвало ми се е наколко пъти в Европа и не е имало проблеми.

# 655
  • Sofia
Няма проблем да си тръгнете. Просто им кажете, че няма да оставате, Вие решете дали ще си искате парите за 2-та нощувка. Ако сте в хотел, говорете с Управителя. Къде сте настанени, толкова ли е зле положението?

# 656
Здравейте, искам да попитам дали някой има инфо от тази година какви са възможностите за паркиране в Слънчев бряг,има ли общински паркинги и какви са цените.Хотела , в който ще отседнем е на първа линия и предлага платен паркинг 12 лв /ден ,но до изчерпване на местата.Иска ми се да съм подготвена с вариант, ако това се случи.
Ако прочетеш темата назад ще разбереш как стои въпросът с паркирането в комплекса.

# 657
Платени паркинги има навсякъде с цени 10 - 15 лв. за денонощие.  Както и преди писах има  много затворени хотели, където бихте могли да паркирате безплатно. Просто се разходете и разгледайте.
.

# 658
Моля за някаква насока за хотел с много хубава анимация за дете на 6 годинки. Това ми е най-важно, другото ще го преглътна и да не е Белла Виста....
Риу Хелиос Обзор и анимацията е хубава и хотела също.

# 659
  • Варна
Би ли имало някакви последствия за нас при следния случай: Резервирали сме 7 нощувки, платили сме капаро в размер на 2 нощувки. Обмисляме да си тръгнем след втората нощувка или още след първата, не искам да ми връщат нищо, а просто да си тръгнем.

Ми кво ще ви направят ??? Е най - много да ви набият  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт