На море в България 2020 г.! - 6

• 45 262
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Почти оф топик - било по-лесно с две деца. Дрънки. Ужасно е трудно. Аххахах
Впрочем ние сме и с куче. При все че го навряхме на рецепцията в къмпинга, не ни взеха депозита, за който пише (300 лв). Ама и той е една душичка и нищо не прави.

# 631
Съвсем оф топик - по-трудно е, а с 3, 4 и отгоре - съвсем. Но някак с колкото повеч си, толкова по-малко се оплакваш, но това са лични наблюдения, може да не е така. Ние също сме с подобно куче - никъде не са ни взимали депозит и не сме плащали въпреки обявената цена, но може би защото и той е душичка, и той не е от пускащите косми.

# 632
  • София
600лв на вечер? Уауууу! Scream
Апропо ТОП хотели 5* на Слънчев бряг на първа линия, които с две ръце препоръчвам са
Hotel Riu Helios Paradise
Hotel Helena - Sands + Helena VIP Villas and Suites
От близо 2 месеца прекарани в Сл. Бряг мога с 2 ръце да заявя, че това, което виждам там, напълно покрива моите представи за хотел 5*.
Риу в центъра на Сл Бряг е затворен тази година.
Говоря за Риу в посока Влас на първа линия. Лувъра пред него пасти да яде, се шегуваме тука.Satisfied
Районът е известен като вилна зона Зора, или Балнеологията. Заради съчетанието планина и море. Тук свършва/започва Стара Планина.

# 633
  • В.Търново
renidimova , абсурдно е 600 лв. Ако си склонна на такава цена по-добре провери и от Уейв Ризорт какво ще ти датат.
Изобщо не съм склонна,аз точно за Уейв не мога да се прежаля с 400+лв,камо ли 600😀. Продължавам да търся ...
Тука пусна ли оферта? Серена Резиденс.
не е много окей, но не е съвсем неизвестен хотела. Пусни запитване, че отстъпката важи до 10 август.За след 7 септември има добра цена.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-serena-rezidens-kavacite-22932/

В офертата напиши, че пускаш запитване за :
- Апартамент с една спалня стандарт плюс от 47 до 52 кв.м /2 редовни и 3 допълнителни легла/;

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 17:13 от Русалка_1

# 634
Не съм пускала.Търся около Варна.
Скрит текст:
Представям си как съм се опънала на пясъка,пия си коктейлчето и се наслаждавам на морето,а децата си играят кротко край мен.Само че действителността е съвсем различна😂
Миналата година бяхме на море 20 дена преди термина ми,тогава с 12 г,3 +г, 1+г,но аз без децата не ходя никъде.И не ми е трудно, защото така съм свикнала у не си представям почивката без децата с нас.
А търся ок.Варна, защото сме от Русенския край и колата ни е 5 местна,аз не искам да карам,за да тръгнем с 2 коли и съответно,аз с големия син ще пътуваме с автобус до Варна.

# 635
Рени Димова,защо не пробвате Топола скайс? Не мен това ми беше втората опция,като цената беше значително по-ниска от уейв за 2 възрастни и 2 деца.

# 636
Рени Димова,защо не пробвате Топола скайс? Не мен това ми беше втората опция,като цената беше значително по-ниска от уейв за 2 възрастни и 2 деца.
Благодаря,сещам се,че изглеждаше доста добре,само май плаж нямаше.Ще разгледам.

# 637
Скрит текст:
Представям си как съм се опънала на пясъка,пия си коктейлчето и се наслаждавам на морето,а децата си играят кротко край мен.Само че действителността е съвсем различна😂
Миналата година бяхме на море 20 дена преди термина ми,тогава с 12 г,3 +г, 1+г,но аз без децата не ходя никъде.И не ми е трудно, защото така съм свикнала у не си представям почивката без децата с нас.
А търся ок.Варна, защото сме от Русенския край и колата ни е 5 местна,аз не искам да карам,за да тръгнем с 2 коли и съответно,аз с големия син ще пътуваме с автобус до Варна.
На нас в Грифид ни е 560 на ден за  2 стаи 5 възрастни, защо не опиташ там, Мареа също са смъкнали цените, има и аквапарк в Болеро, който ползват всички хотели от веригата.

# 638
  • В.Търново
Скрит текст:
Моя приятелка в момента е в Каварна в някакъв комплекс, апартаменти под наем, с басейн. Апартамента им е 50лв на вечер без значение броя на гостите. Намирал се много близо до плажа.

# 639
Русалка, това е в Кранево, а не Каварна. Потвърждавам - комплекса е много близо до плажа.А плажа е разкошен за малки деца.

# 640
  • В.Търново
оф, да,, грешка на езика.Да, Кранево е.

# 641
🙂да,със сигурност е по-лесно и евтино.Въпреки че според моите разбирания 300+лв на вечер за двама възрастни с малко дете пак си е много.
Аз просто не съм наясно със себе си.В момента представата ми за хубава почивка с деца е нещо на брега на морето,бунгала като в Градина,да има баничарници,дюнери,пици и разни ресторантчета и капанчета за обедно хапване.А вечер в бунгалата да си правим нещо или да си купуваме готово.Ама ММ иска и басейн заради децата и.... много ми е сложно От храната ОИ досега не съм очарована,а въпреки многото деца,анимация не сме ползвали.
Но до три седмици трябва да го измисля, благодаря на всички в тази тема,че споделят  и + ,и - на дадено място, много сте ми полезни.С нетърпение чакам всеки следващ коментар 🙂
Аз няколко пъти ти препоръчах Казабланка, защото там 3 от децата ви щяха да са безплатни, но ти нещо не го хареса. Две студиа и сте топ. Обаче за септември вече почти няма свободни дати. Прецени си каква сума можеш да заделиш и тогава, който от хотелите ти влиза в бюжета избирай. Това с бунгалата на Градина няма да ти излезе по-евтино, а да не говорим, че в тази мърлявщина в къмпинга, за която споделиха,  не бих завела деца, нито аз бих отишла там.  Ако пък държиш вечер вие да си приготвате нещо наеми апартамент. За септември двустаен апартамент ще ти излезе около 100 - 120 лв. на вечер. Ако държиш да си на плаж Градина, то може да си избереш нещо от апартаментите комплекси там. Само имай придвид, че и на пици и дюнери да го карате няма да ви излезе под 30 - 40 лв.  на едно ядене. На плажа заведенията са с най-високи цени.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 19:14 от fatalina

# 642
  • Sofia
Да се оплача.Решихме да отидем до морето в понеделник за 3 дни.Понеже го даватмного вятър се отказах от Поморие.Звънях на хотел Славини Китен искат 190лв на вечер за апартамент.Направо ми се зави свят.Още сме в размисъл дали въобще да не се откажем.
Колежка беше през юли и остана доволна. По думите й хотелът не е лукс, банята била много добре, чистотата също е била на ниво. Беше очарована от храната на готвача. 😀

# 643
За мен 190 лв само за спане са много.Не давам толкова в никакъв случай.Иначе мястото ме устройва.

# 644
  • Sofia
За мен 190 лв само за спане са много.Не давам толкова в никакъв случай.Иначе мястото ме устройва.
Парите и решението са си Ваши. За съжаление цените този сезон не са, каквито уж трябваше да са. Simple Smile Аз споделих, какви отзиви съм чула за хотела (почивката е била миналата седмица).

Общи условия

Активация на акаунт