На море в България 2020 г.! - 6

• 45 269
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!
Нашата морска почивка приключи. Тази година отново посетихме българското Черноморие. Детето ни е на 3.2г. Почивка избрахме и запазихме още през месец януари преди появата на Ковид-19.
Вече трета година почиваме с детето на бг курорт.
Две поредни години почивахме на Смокина в Грийн Лайф, но решихме малко да сменим... Та... насочихме се към Сарафово.
Сарафово е квартал на Бургас (вече) и е много тихо и спокойно. Предвид ситуацията с вируса се радвам, че бяхме избрали точно това място. Има няколко плажа. Малка главна уличка без лунапарк и тем подобни. Заведения има достатъчно и са доста добри като качество на храната. Ние плажувахме на последния плаж Атлантис. Беше скокоен и чист. Водата не е кристална, но не е мръсна! Имаше малко водорасли, което за нас не е проблем. Част от пясъка е черен, но това е ,защото в близост има лечебна луга и кал. Платената зона е 3.50 лв. за чадър и 3.50 лв. за шезлонг тази година 2020. Свободната зона е супер! Хората не са един върху друг. Много съм доволна от спокойствието на плажа. Успяхме да обиколим Поморие, Бъграс, Равда, Слънчев бряг и Св. Влас - е плажовете бяха пълни. Единствено на Слънчака беше празно. Специално в Поморие и Бургас пълна лудница и по плажовете и вечер! Sad
В Сарафото отседнахме в апартамент с една спалня. Бяхме в комплекс Бургас Бийч Ризорт. Комплекса е малък, изключително чист и поддържан. Много зелен с най-чистия басейн, който съм виждала до момента. Апартаментите са изключително чисти, а персонала любезен. Ресторанта не работеше, но за сметка на това на 20 метра от оградата имаше добър ресторант. Комплекса е с безплатен паркинг където винаги имаше места. на 100м. имаше магазин за хранителни стоки и плод и зеленчук. Плаж Атлантис е на 200 м. Може да се слиза и с детска количка на по пътя на комплекса, който е с контролиран достъп. Чудесно място със всичко необходимо. Апартаментите са с тераси, климатици, кухня, телевизори, интернет. Оставям линк за всички, които се интересуват. Бихме отишли пак! Чувствахме се спокойни там! Simple Smile

https://burgasbeachresort.com/kompleks/

Дано съм била полезна. Хубаво лято на всички! Бъдете здрави! Simple Smile
#BurgasBeachResort, #sea2020

Полезен коментар, благодаря!
Може ли да споделиш каква цена е нощувката и ако качиш снимки от плажа пред Атлантис също ще съм много благодарна.
Нощувала съм в Атлантис, но до плажа така и не стигнах. Много пъти сме отсядали в Сарафово (имам приятелка оттам), не е нашето място. Споделеният от теб комплекс ме грабна, ако и цената е прилична бих му дала шанс

# 616
Аз продължавам да пращам запитвания за хотели на Съни турс.Тук или в темата за Обзор имаше много добър отзив за Мирамар.Реших да видя как ще ни калкулират нас,че то на 13 г.дете,бебе на 1 г,други на 2 и 4 и сама трудно успявам да сметна.Ами получих следната оферта: 3 нощувки,от 7.09. в апартамент,УОИ -1760 лв.Това е по ок.600 лв на ден.Съжалявам,че ще прозвучи като мрънкане,но те луди ли са.Чак толкова ли е супер хотела и всичко?Аз се надявах тази година заради ситуацията да смъкнати цените,а то...Имам лошото предчувствие,че септември също ще е фраш по морето и цените няма да са много надолу.Направо незнам какъв тип настаняване да избера,как се решавате толкова бързо да резервирате?Търсите ли много преди това?

# 617
  • София
reni, 600 лева на ден за от 7 септември? Тия луди ли са? Дори бебетата да "удрят" по един коктейл на ден, пак няма как да докарате 600 лева Grinning
reni, освен да е включена целодневна бавачка за децата ти? и масажист за теб... всеки ден...Grinning

# 618
  • Пловдив
Момичета,
Моля за едно рамо в избора между Авлига и Глобус в Слънчев Бряг, за двама възрастни без деца.

# 619
reni, 600 лева на ден за от 7 септември? Тия луди ли са? Дори бебетата да "удрят" по един коктейл на ден, пак няма как да докарате 600 лева Grinning
reni, освен да е включена целодневна бавачка за децата ти? и масажист за теб... всеки ден...Grinning
😂😂 абсолютно.значи не съм само аз да ми изглежда нереално скъпо.
А този Бургас Бийч резорт,пратих запитване,но видях някаква майска промоция и от нея си правя извода,че апартамент за 6 човека е 120 лв на вечер,което е супер,но това е май месец,сега сигурно е повече.

# 620
renidimova , абсурдно е 600 лв. Ако си склонна на такава цена по-добре провери и от Уейв Ризорт какво ще ти датат.

# 621
Видях , че Уейв ризорт е само с положителни отзиви? Има ли нещо притеснително там, плажът му е описан добре,  нали на Поморие уж е лечебно? Или е малко пунта мара плажът?
Офертата е 386 лв за нощ в премиум стая море за 2ма с дете.

Аз бях писала и то,мисля, в настоящата тема. Плажът е в непосредствена близост до солниците. Да, поморийската луга е лечебна (ама това няма връзка с хубав ли е плажа). Плажът е със сив пясък и има малко камъчета при влизане. Аз го определих като средна работа плаж.

# 622
renidimova , абсурдно е 600 лв. Ако си склонна на такава цена по-добре провери и от Уейв Ризорт какво ще ти датат.
Изобщо не съм склонна,аз точно за Уейв не мога да се прежаля с 400+лв,камо ли 600😀. Продължавам да търся ...

# 623
На нас от Съни Турс (Визит) за Мирамар ни дадоха оферта по 303 лв. на ден двама възрастни с дете от 29 август. - офертата я изпратиха тази сутрин.

# 624
На ранни записвания ни дадоха 320 на ден за 2+1 от 23 август...сега гледам, че нещата не са много надолу. Но за 3ма възрастни (защото дете над 13 го водят възрастен) плюс 3 деца, директно си дават апартамент и от там нещата скачат много нагоре. Аз бързо избирам и гледам да не се лутам много, защото само се обърквам, но за двама възрастни и дете на 2 г. си е много по-лесно и по-евтино.

# 625
🙂да,със сигурност е по-лесно и евтино.Въпреки че според моите разбирания 300+лв на вечер за двама възрастни с малко дете пак си е много.
Аз просто не съм наясно със себе си.В момента представата ми за хубава почивка с деца е нещо на брега на морето,бунгала като в Градина,да има баничарници,дюнери,пици и разни ресторантчета и капанчета за обедно хапване.А вечер в бунгалата да си правим нещо или да си купуваме готово.Ама ММ иска и басейн заради децата и.... много ми е сложно От храната ОИ досега не съм очарована,а въпреки многото деца,анимация не сме ползвали.
Но до три седмици трябва да го измисля, благодаря на всички в тази тема,че споделят  и + ,и - на дадено място, много сте ми полезни.С нетърпение чакам всеки следващ коментар 🙂

# 626
Момичета,
Моля за едно рамо в избора между Авлига и Глобус в Слънчев Бряг, за двама възрастни без деца.

Авлига беше по-чисто, по-малка база и по-уютно, с по-малко туристи /тоест по-спокойно и повече внимание ти обръщат в общите части - бар, ресторант, басейн, камериерско обслужване/. Но Авлига е мнооого шумно вечер заради анимацията от съседния хотел. Храната в Глобус е по-кофти, но повече видове. Повече видове, но по-кофти Wink))
Та аз давам глас за Авлига.
Отзивът ми е от миналата година Авлига и по-миналата Глобус. Тази година нямам никаква представа. Авлига няма ли нов собственик, така ни бяха казали тогава?

# 627
  • Пловдив
Благодаря за мнението още един път за Уейв ризорт. Аз сега се сетих, че съм го чела. Но нали не исках на такава почивка и се драх да сме "изолирани" на бунгала. Да бе. Иди си в хубав хотел и не питай за бунгала повече. Хаха. Ама кой да ми каже.
Значи този полудневен ОИ не е нищо странно за ходещите по такива хотели! Освен за външни лица, този полудневен ОИ е и за лица , напускащи хотела в деня. Предлагат им срещу определена сума да останат за деня - до 15ч или до 18ч или до 21ч дори.

# 628
И в Уейв има дневен ОИ,на цена от 80 лв на ден (това за възрастен, за деца не знам колко е)

# 629
Renidimitrova, ако намерите такова място да споделите 😆. Във фейсбук има едн група с доста информация - С деца на море/планина. Има голяма активност и може и там да пробвате. P.S. направо ви се възхищавам за желанието и това колко сте оправна - аз с един брой дете се уморявам като си помисля, че ще ходим на почивка (но май хората с по 1 сме най-големи мрънкалници...мрънкането рязко намалява с увеличаване на броя деца).

Общи условия

Активация на акаунт