На море в България 2020 г.! - 6

• 45 245
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Влизам с отзив за хотел Риу Хелиос Бей-Обзор.
Резервацията направих след дълго четене и буквално в последния момент, като нямах особени очаквания от българския ОИ след всичко изчетено.
Хотела е изключително чист. Персонала на рецепция, в ресторанта и на баровете са млади и много отзивчиви хора. Още с настаняване ни направиха страхотно впечатление.
В двойна стая сме с гледка към морето и с огромна тераса, тъй като сме на 6 тия етаж в крайна стая, другите стаи имат по-малки тераси, но пак са добре като размер. Леглото е кинг сайз, а матрака е най-удобния на който съм спала, търся още етикета да видя марката, понеже ми предстои закупуване на матрак.
Храната е вкусна и разнообразна, като има и азиатски и европейски ресторант, още не сме ги посещавали, но явно в азиатския предлагат и суши, та май тази вечер ще се пробва. Храната си слагаме сами, което много ме зарадва, понеже мислех че ще е зад прегради и ще ни слагат. Когато си слагаш храна си задължително с маска и ръкавици. Няма кой знае какви опашки в ресторанта, а когато нещо се изчерпи веднага се допълва. Алкохола е добър, а кафето е еспресо. С мъжа ми сме от малко по -изискващите откъм храна и напитки, но и двамата сме доволни от това което се предлага.
Има анимация, но ние не сме по тази част и не мога да кажа как е.
На плажа пред хотела има чадъри и шезлонги, те са платени, но не знам цени, тъй като морето е доста бурно и седим предимно на басейна. Но пък плажната ивица е дълга и широка и определено е доста спокойно, няма струпвания на хора нито на плажа нито в самия хотел.
Гостите тук са предимно чужденци -румънци, поляци, германци и руснаци и естествено българи. Повечето млади семейства с малки деца.
Дано съм била полезна!
Поздрави Simple Smile

# 691
Здравейте,препоръчайте хотелче много близо до плажа в Несебър.Питах в темата за Несебър,н оникой не отговори...ще съм благодарна да споделите.
Плажа в Несебър е нищожно малък и позиционирането ви в хотел до него, не ви гарантира места на него.
Несебър отдавна няма плажна ивица и е град само за вечерно излизане и разходки, но не и за отсядане. Лично мое мнение. Повечето настанени в Несебър ходят на плаж или в Сл. бряг или в посока Равда.
Силни думи. Хубавото е, че са лично мнение. Аз пък познавам семейство, което само там почива.

# 692
Здравейте,препоръчайте хотелче много близо до плажа в Несебър.Питах в темата за Несебър,н оникой не отговори...ще съм благодарна да споделите.

Хотелчета в близост до плажа в Несебър няма. Има големи хотели - Виго, Мираж, Арсена, бившия Биляна Бийч, сега е с други име. Това до Южния плаж. До северния е хотел Панорама.

# 693
  • В.Търново
РениДимова, в Казабланка от 9.09. има места и в апратамент ти излиза 178 лв. на ден за всички ви на биза ОИ и забравяш за всичко. Дори да трябва да заплатиш за втора кошара, пак няма да надхвърлиш 200 лв. на ден. Ако пък искаш по-рано, то свобдни места има от 30.08 до 04.09. включително, когато цената на ден ти се връзва по 232 лв. Не мисля, че на друго място ще намериш такава цена за настанявене в апратамент на ОИ.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
Чудесна оферта.

# 694
  • София

Хотелчета в близост до плажа в Несебър няма. Има големи хотели - Виго, Мираж, Арсена, бившия Биляна Бийч, сега е с други име. Това до Южния плаж. До северния е хотел Панорама.

Афродита и Перун също така на Южния плаж, малко по-назад Естрея и Арсенал, още по-назад Каменец .

# 695
Знам, че въпросът ми не е съвсем за тук, но не открих подходяща тема, в която да го задам. Резервирах почивката си през Booking, която вече приключи и преди 2 дни се прибрахме. Много бих искала да оставя отзив в Booking, но не откривам къде. Това ми е втора резервация през сайта, първият път нямах никакъв проблем с оставяне на отзив. Не знам дали има значение, но офертата беше с плащане в мястото на настаняване. Писах на Booking преди 2 дни, но още нямам отговор.

# 696
  • Русе, София
Здравейте , търся за другата седмица 10.08-14.08 добър all inclusive и водни пързалки на басейна, без значение колко близо е до морето. През букинг ми дава невероятно високи цени - няма ли някакви оферти, или 250лв за двама човека и две деца , едното бебе - е най-ниската , която видях?
https://aquaparadiseresort.bg/?lang=bg Препоръчвам Ви комплекса, защото в момента съм тук. Качеството е безкомпромисно като хранене, настаняване и атракции!
кой е най-близкият плаж и как е той като чистота, има ли много хора  и могат ли да се намерят свободно чадър и шезлонги или трябва да се запазват от предния ден?

# 697
mimoza@b, би трябвало от букинг да Ви изпратят имейл, в който да искат да оцените мястото за настаняване. Сигурна съм, че скоро ще получите такъв имейл.

# 698
Включвам се с един въпрос-имам резервация през Съни турс за 16.08, която вече е платена на 100%.Ако искам да променя хотела за същите дати/пратих им запитване имат свободни стаи/, дали ще се съгласят при условие, че платената резервация ми е почти двойно  по-скъпа от тази, която искам да направя, т.е. ще трябва да ми върнат определена сума? Писах им сутринта, но най-вероятно в събота не работят и нямам никакъв отговор за сега.
Ако някой е имал подобен казус , нека сподели какво мога да очаквам.

# 699
Hellenn , благодаря!

# 700
  • Пловдив
Да. Понякога рейтинга и оценяването се бавят, поради това, че трябва да се прибере и маркира плащането..още е рано един вид. Аз отдавам в букинг и забелязвам , че букинг ми изплаща паричките 2 седмици по-късно (след като вече са си тръгнали от 2 седмици туристите) и получавам отзивите им също със закъснение! Нищо, че сте платила там, може би има техническо време от седмица да се отвори за коментари полето.

# 701
Момичета, благодаря на всички,че ми изтърпяхте мрънкането и чуденето и че ми помагате с предложения.Прави сте,че за 3 дена всякак ще изкараме.А само нощувка има евтини,в Обзор съм си намерила на брега на морето за 70 лв на вечер.Алтеа,ако някой го интересува.Ще видим,сега спирам да търся и като си дойде съпругът ми началото на септември тогава ще реша.
Fatalina,този Казабланка отдавна го хвалиш ти,може и да ги пробваме тази година.Дано да стане да имаме дотогава голяма кола и ще вървим на юг.
Наистина,още веднъж благодаря на всички,че не ми направихте нито веднъж забележка за неинформативните ми постове.
Само да отбележа, че не е нещо уау хотела, но както и друг път съм писала като цена-качество е много добър. Препоръчвам ти го най-вече защото хотелът е семейно ориенигиран и две деца се настанавят безплатно, което в твоя случай мисля, че е важно. Съща така, че и третият възрастен плаща 50% от основната цена. Само дано да може да ви настанят един апартамент. Ако не става, може да наемете две студиа. Може да звъннеш и в хотела и да питаш дали имат свободни големи апартаменти и на каква цена може да ти ги предложат. За съжаление Съни турс не ги предлагат.

# 702
.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 19:37 от fatalina

# 703
Някой резервирал ли е през vipoferta.bg или travelcard.bg? Намерих добра оферта, но не съм ги ползвала и не смея да ресзервирам....

# 704
  • София
Някой резервирал ли е през vipoferta.bg или travelcard.bg? Намерих добра оферта, но не съм ги ползвала и не смея да ресзервирам....
Аз, да през vipoferta този юни за Златни пясъци. Но, може да направите сверка със Съни Турс. Някои хотели ги предлагат дори на малко по-добра цена от vipoferta.

Общи условия

Активация на акаунт