На море в България 2020 г.! - 6

• 45 618
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
На кой плаж? На всички в Лозенец ли?

Централен и Мечата дупка; на Хасиенда не съм ходила..

Аз не знам всички плажове в Лозенец. От години не съм ходила там и нямам идея къде какви плажове има. Сега тази година заради короната, бих отишла, но не искам хотели, а нещо отделно като бунгало или каравана (каквато нямам).

Освен по-горните - Корал (еко плаж, не е на концесия и каквото си занесеш..)
Мидени- 2бр - също не са на концесия;
Оазис - там някой спомена че са платени, но не помня по колко.

# 76
Благодаря за новата тема !

Фаталина имам някакъв спомен , че синът ти има резервация за Феста Виа Понтика . Ще чакам отзиви , ако отиде .

За нощен живот Слънчев бряг , Китен , Приморско
Да, има резервация от 22 август. Беше за налото на юли, но му казаха, че хотелът няма да отвори и преместиха за по-късни дати.
И аз като Айва този укенд съм малко на планина на вила при мои близки.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 18:15 от fatalina

# 77
Нева имаше прилични отзиви по принцип. А и в последния момент решихме да е нещо по-евтино, че за 1-2 месеца похарчихме няколко хилядарки покрай бала на големия, кандудатстването му в университета, и ремонта вкъщи. Като цяло не ме е яд за парите, вечерята що годе прилична беше, но можеше повече. Реновираните стаи са чисти, банята също, но някои неща са амортизирани. Новото е, че хотел Дъбака го няма вече, минал е към хотел Нева.
Колко души сте и колко плащате на вечер? П.П. Fatalina, дали е удобно да попитате вашите приятели от какво дърво е декинга около басейна и всяка година ли го омасляват?

# 78
Някой питаше за Варвара:
Две години съм почивала там и ми хареса, но зависи какво се търси. Спокойно е, красиво, диво и..скучно, приятно скучно Simple Smile в смисъл, че там дори няма алея, по която да се разходиш вечер. Село в истинския смисъл на думата, а не курорт. Плажът е малък, с камъни и водорасли,но когато морето е спокойно, е хубав и има своето очарование. Аз лично го предпочитах пред ахтополския. Заливът е много красив сам по себе си, само че миналата година имаше проблем с концесията и не знам дали се поддържа. Иначе има няколко прилично семейни хотелчета -аз съм била в хотел Варвара, но има к още един Фантазия, който е на пътеката за морето и почти няма реклама, а е по-евтин. Ако някой иска, мога да дам на лични и телефони за настаняване в къща за гости, която не е толкова близо до плажа, но е много добре направена, с хубави стаи и прилични цени.
Наблизо е плажът на къмпинг Делфин, ок. 2 км само и никак не е лош.
Във Варвара има и 2-3 много хубави заведения, които всъщност са и единствените май:)
Прекрасно място, но не за всеки.

# 79
Нева имаше прилични отзиви по принцип. А и в последния момент решихме да е нещо по-евтино, че за 1-2 месеца похарчихме няколко хилядарки покрай бала на големия, кандудатстването му в университета, и ремонта вкъщи. Като цяло не ме е яд за парите, вечерята що годе прилична беше, но можеше повече. Реновираните стаи са чисти, банята също, но някои неща са амортизирани. Новото е, че хотел Дъбака го няма вече, минал е към хотел Нева.
Колко души сте и колко плащате на вечер? П.П. Fatalina, дали е удобно да попитате вашите приятели от какво дърво е декинга около басейна и всяка година ли го омасляват?
От тиково дърво е. Всяка пролет го омасляват. Тази поради ИП са пропуснали и сега есента ще го мажат отново. Така са им казали само пролетно или есенно време се омаслява.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 18:16 от fatalina

# 80
Ние бяхме в Нева миналото лято и миналия ден като минавахме с колата покрай него с носталгия го гледахме.
Да, определено следобедната закуска куца, ние сме си взимали само сладолед и плодове. В сравнение с Престиж Сити в Приморско, която бие Нева-та.
На закуска пък нито веднъж не видях мекици, пържени филии или палачинки.
Но пък за обяда и вечерята нямах забележки - скара постоянно, вкусни салати. Имаше една разядка "Тиро", постоянно от нея ядяхме.
Бяхме в стаичка долу в ниската сграда, минаваха хора пред терасата. Като цяло беше много хубава почивка, като имаш предвид и скоро проходилото дете.
Кеф ти център на 1 крачка, кеф ти плаж, кеф ти голям двор, напитките бяха от бара на басейна, маси най-различни и удобни извън ресторанта... Flushed

# 81
  • София
Моите впечатления са същите за Нева. Само че бяхме на трети етаж мисля и не гледаше стаята към улицата. Тишина, спокойствие. Бедна, но вкусна храна. Всяка вечер имаше хубава скара и салати.

# 82
  • В.Търново
За 3 нощувки 2+1 платихме 389лв с отстъпка. Т. е. по 65лв на човек на ден без детето. Другата стая за големия ми син с приятелката му платиха 403лв за 3 нощувки. Днес на обяд нямаше нито домати, нито краставици, а някакво зеле, зелена салата, моркови. Трябваше да чакам 15мин за диня към 13:30, мисля, че нямаха намерение да вадят повече. Много е бедно менюто им. Бих казала, че Ариана се справят много по-добре, въпреки че хотела им е по-малък. Много няма да мрънкам, защото цената не е много висока и хотела в 2*, но можеше да се постараят повече. В един студентски стол предлагат повече разнообразие. Днес за обяд някаква кавърма и рибени панирани филенца, друго месо нямаше. Много безна храна. Вчера варените им картофи бяха сухи и безвкусни. А обещаните ръкавици, за еднократно ползване от клиентите ги няма, персонала дори не знаеше за какво става въпрос като ги попитах. Иначе поздравяват момичетата. Който е бил на по-добър ол инклузив няма да му хареса храната, както някой ме предупреди по-рано. Май трябваше да изберем Парайзо бийч в Обзор. Нищо. Simple Smile Там пък нали е по-дълбоко морето. На Атлиман в 9:30ч нямаше нито един свободен шезлонг. Всичко хвърлено с кърпи и платено от 8ч. Искате ли да ви снимам хладилника от стаята... 😁

А това е стаята.

Сладокеда е само следобед от 16-17ч., който не знае. Иначе е много хубав, на Чичо Чарли е. Куца им исновно храната. Няма нищо общо с тази по снимките им, да предупредя.
В Китен има много хора, пълно е.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 15:40 от Русалка_1

# 83
Аз се включвам с отзив от " Сол Несебър палас", 6-ти ден вече сме тук и мога да опиша престоя ни като "истинска почивка". Много чисто навсякъде, спокойно, с достатъчно забавления за детето. За спокойствието явно допринася факта, че "Сол Несебър бей" не работи, а "Маре" работи с половин капацитет, та в момента комплекса е много приятно място за почивка, защото сме били преди години, когато работеха и 3-те хотела и си беше лудница. Храната в основния ресторант не ми допада, липсва разнообразието, което имаше преди години, напитките са добре, сладолед пакетиран от 11 до 17 часа, в сладкарницата хубави торти и бисквити. Няма нищо на самообслужване и масите се дезинфекцират след всеки, еднократни подложки за хранене, опаковани прибори, дезинфектанти навсякъде, персонала е с маски, ръкавици и шлемове през цялото време. Аквапарка работи в определени часове, детските пързалки целодневно. Плажна ивица пред хотела, както знаете почти няма, иначе морската вода е много топла и без щипалки.
Като цяло, предвид обстановката тази година, сме много доволни от почивката.

# 84
  • Стара Загора
Включване от Аркутино . Ние сме над бара апартамент и наистина се съобразяват, няма вечерни фиести . Ходим само на плаж за сега, има шезлонги свободни през целия ден. Басейна моите момчета още не са го опитали. Чист и голям е апартамента. Почистват. Храната е вкусна, поне на нас. Има разнообразие но не свръх. Ние по рано вечеряме, към 19ч и няма навалица. Чиниите са малки наистина

# 85
Еее, Русалка, благодарско, че ме подсети за сладоледите на Чичо Чарли! Бях ги забравила..(все взимам от лидълските..не че са лоши)

# 86
За 3 нощувки 2+1 платихме 389лв с отстъпка. Т. е. по 65лв на човек на ден без детето. Другата стая за големия ми син с приятелката му платиха 403лв за 3 нощувки. Днес на обяд нямаше нито домати, нито краставици, а някакво зеле, зелена салата, моркови. Трябваше да чакам 15мин за диня към 13:30, мисля, че нямаха намерение да вадят повече. Много е бедно менюто им. Бих казала, че Ариана се справят много по-добре, въпреки че хотела им е по-малък. Много няма да мрънкам, защото цената не е много висока и хотела в 2*, но можеше да се постараят повече. В един студентски стол предлагат повече разнообразие. Днес за обяд някаква кавърма и рибени панирани филенца, друго месо нямаше. Много безна храна. Вчера варените им картофи бяха сухи и безвкусни. А обещаните ръкавици, за еднократно ползване от клиентите ги няма, персонала дори не знаеше за какво става въпрос като ги попитах. Иначе поздравяват момичетата. Който е бил на по-добър ол инклузив няма да му хареса храната, както някой ме предупреди по-рано. Май трябваше да изберем Парайзо бийч в Обзор. Нищо. Simple Smile Там пък нали е по-дълбоко морето. На Атлиман в 9:30ч нямаше нито един свободен шезлонг. Всичко хвърлено с кърпи и платено от 8ч. Искате ли да ви снимам хладилника от стаята... 😁

А това е стаята.

Сладокеда е само следобед от 16-17ч., който не знае. Иначе е много хубав, на Чичо Чарли е. Куца им исновно храната. Няма нищо общо с тази по снимките им, да предупредя.
В Китен има много хора, пълно е.
За 130 лева спите в приятна не малка стая с хубав балкон и се храните целодневно двама плюс дете. За тези пари в пик сезон няма как да се очакват чудеса. Не мисля, че това е лоша оферта.

# 87
Здравейте, може ли да ми препоръчате  хотел ол инклузив на Златни пясъци, благодаря!

# 88
Ако сте с малки деца, не ви препоръчвам там. Плажът поне за мен не става. Много натрошени миди, камъни във водата тук-таме. Става дълбоко доста близо от влизането. За хотел не мога да препоръчам. Като цяло доста запустял ми се стори курорта тази година.Ако изберете хотел на трета линия има и изкачване на баир. Паркирането е платено при повечето хотели.

# 89
Ако сте с малки деца, не ви препоръчвам там. Плажът поне за мен не става. Много натрошени миди, камъни във водата тук-таме. Става дълбоко доста близо от влизането. За хотел не мога да препоръчам. Като цяло доста запустял ми се стори курорта тази година.Ако изберете хотел на трета линия има и изкачване на баир. Паркирането е платено при повечето хотели.
Плажа е много дълъг. Навсякъде ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт