На море в България 2020 г.! - 6

• 45 712
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Axxxelll, ето тук си абсолютно прав!

# 121
PureLove, благодаря! Никой друг ли няма скорошни впечатления от Слънчака, бе хора? Laughing Как е по плажовете, започна ли да се пълни като навсякъде на юг? Много ще се радвам да споделите отзиви за хотелите, в които сте отседнали - плюсове и минуси Hands Pray
Huliganka, преди малко се прибрахме от плажа в Слънчев бряг, пред хотел Еврика.
Пълно е! Отидохме към 8.30, към 10 часа имаше места на последните редове. В 12.30 изобщо нямаше и там и на чадърите на съседните хотели. Свободните зони са претъпкани...
Не знам какви са тези лъжи в пресата, че нямало хора. Да, може би няма чак толкова пияни чужденци като други години, защото миналата година в 10 часа имаше свободни места на първа линия, идваха по обяд като изтрезнеят Simple Smile
Цената е 12 лв. за 2 шезлонга и чадър. Два сладоледа струваха 8.40. Обяд с две порции сафрид, две бири шуменско, пържени картофи и салата беше 52 лв.
Парашут за един човек е 90 лв., за двама е 130 лв.
Т. е. цените на шезлонгите са по-ниски, другото е като миналата година.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 14:37 от bubkab

# 122
  • Sofia
axxxelll, аз не ти разбрах тезата. Най-вероятно хората, търсещи качествена храна в AI, се хранят с подобна и вкъщи.
А дори и да не го правят - всеки разбира почивката по различен начин. Аз например искам, като отида да си почивам, да се размажа от спокойствие и кеф, да се наслаждавам на терасата, гледката, вечерята...Вид психотерапия след ежедневния стрес. Готова съм да броя колкото трябва пари за това. Всякакви простотии, които ми развалят кефа, много ме дразнят, например да няма паркинг, да няма плаж и т.н. Затова имам претенции. По-важно ми е да си направя тази психотерапия, отколкото да си купя най-новия телефон, например. Ама хората са различни и затова търсят различно. Някой се чувства психически добре, ако има спокойствието, че е минал тънко за почивката си. Хора всякакви и няма защо да си гледаме в канчетата.
(имам си едно място в планината, цифромания, ама всичко е топ по моите критерии за релакс, домашна и качествена храна и т.н., измива ми стреса като душ, ама всеки път като влизам в техния фейсбук е пълно с критики за цената и какво пък толкова плащаш, не го разбирам това).

# 123
  • Beyond the stars
bubkab понеже бях от хората, които казаха, че на Слънчев бряг няма хора, леко не ни хареса дефиницията "лъжа" Bowtie Ситуацията тази година е твърде динамична и към 08.07 хора нямаше (че и снимки мога да приложа Smile). Та "лъжите" преди две-три седмици си бяха чистата истина. За това темата е полезна, за да се дава инфо към днешна дата, тъй като този сезон хич не може да се прогнозира.

# 124
bubkab понеже бях от хората, които казаха, че на Слънчев бряг няма хора, леко не ни хареса дефиницията "лъжа" Bowtie Ситуацията тази година е твърде динамична и към 08.07 хора нямаше (че и снимки мога да приложа Smile). Та "лъжите" преди две-три седмици си бяха чистата истина. За това темата е полезна, за да се дава инфо към днешна дата, тъй като този сезон хич не може да се прогнозира.
Вълшебство, визирах пресата в момента...
Не бих си и помислила за някой от форума, извинявай ако съм те засегнала неволно!
Права си, че ситуацията е динамична и странна - преди месец почивахме в Албена и първите 4-5 дни нямаше с кого да се разминем, сега пишат в темата, че е пълно.

# 125
  • Beyond the stars
Вълшебство, визирах пресата в момента...
Не бих си и помислила за някой от форума, извинявай ако съм те засегнала неволно!
Права си, че ситуацията е динамична и странна - преди месец почивахме в Албена и първите 4-5 дни нямаше с кого да се разминем, сега пишат в темата, че е пълно.

Да, май навсякъде вече си има стабилно хора. Може би само най-север си остава опция за по-малко хора (Шабла, Крапец,Езерец).

# 126
  • Пловдив
М да...а уж никой  никъде нямаше да ходи и сезона щеше да погине Stuck Out Tongue

# 127
Аз се включвам с отзив от " Сол Несебър палас", 6-ти ден вече сме тук и мога да опиша престоя ни като "истинска почивка". Много чисто навсякъде, спокойно, с достатъчно забавления за детето. За спокойствието явно допринася факта, че "Сол Несебър бей" не работи, а "Маре" работи с половин капацитет, та в момента комплекса е много приятно място за почивка, защото сме били преди години, когато работеха и 3-те хотела и си беше лудница. Храната в основния ресторант не ми допада, липсва разнообразието, което имаше преди години, напитките са добре, сладолед пакетиран от 11 до 17 часа, в сладкарницата хубави торти и бисквити. Няма нищо на самообслужване и масите се дезинфекцират след всеки, еднократни подложки за хранене, опаковани прибори, дезинфектанти навсякъде, персонала е с маски, ръкавици и шлемове през цялото време. Аквапарка работи в определени часове, детските пързалки целодневно. Плажна ивица пред хотела, както знаете почти няма, иначе морската вода е много топла и без щипалки.
Като цяло, предвид обстановката тази година, сме много доволни от почивката.
Здравей. Може ли малко повече информация за работното време на пързалките и храната, че плануваме да ходим другия месец няколко семейства с децата в "Маре". Благодаря

# 128

Повече няма да пиша, ако някой има, каквито и да е въпроси, иска някакви конкретни снимки или каквото и да е друго ще му отговоря, то и в мрежата има достатъчно информация вече.

Adventurer, как така повече няма да пишеш, на мен ми е много полезен този пост Relaxed.
Имам въпрос (ако е удобно да питаш). Оказа се,че май ще бъда с две деца, едното от които е на 4. Интересува ме има ли водни атракции за толкова малко дете. Също така искам да знам има ли анимация в хотела и с какво забавляват децата. Много благодаря Simple Smile

Скрит текст:
Здравейте, разписвам се с отзив от Уейв ризорт. В действително хотелът беше пълен, аз лично не видях тераса, на която да няма принадлежности, но комплексът е голям и не е блъсканица. В тази връзка - много вкусна и разнообразна храна, която не свършваше и до последната минута се приготвяше нова. Предостатъчно свободни чадъри и шезлонги пред басейните и на плажа, но в търсените зони се резервират от вечерта, въпреки, че от хотела молят любезно да не се прави чрез различни табелки и т.н. Не е абсолютно забранено явно и не се прави забележка, но това принуди и нас да го правим, а до този момент винаги съм била против тези неща. Просто ако искаш шатра дори в 6 да станеш - такава свободна няма да намериш. Плажът - нито "уау", нито ужасен, както бяха писали. При нас камъчета нямаше освен при влизане в морето, но много малка част, плажната ивица е пясъчна, както и морското дъно. Има много мидички, бели и големи, които не бях виждала от дълго време. Пясъкът е черен, но плажът беше чист. Ивицата е тясна, но достатъчна за всички гости и свободни места винаги имаше. Аз лично нямам забележка към нищо, персоналът беше изключително любезен, за разлика от опита ми в други хотели в България, дори от такъв клас. Питайте, ако имате въпроси, ще следя темата.

Ambrosia, Към теб също имам въпроси, въпреки че този уикенд ще посетя хотела и ще си отговоря на част от тях. Има ли проблеми с местата по плажа? Или зора е само за басейна? В менюто има ли разнообразие от чисто месо и риба? Как се осъществява храненето, има менюта или? Зеленчуците в салатите вкусни ли са?
Интересува ме също добра ли е анимацията.  Smile

# 129
Да ви попитам някой резервирал ли е през Съни турс с ваучер за отменена почивка? Ние имахме запазена почивка, която отменихме и избрахме ваучер, който да използваме по-късно.

# 130
  • Велинград
Някой има ли информация за хотели с анимация  на BVS по черноморието. Зная само за Бела Виста. Благодаря предварително!

# 131
Някой има ли информация за хотели с анимация  на BVS по черноморието. Зная само за Бела Виста. Благодаря предварително!

А,това също се каних да питам уикенда. Явно сте навътре в нещата, аз не съм ги чувала тези BVS. С какво са по-добри от останалите и къде мога д анамеря с кои хотели работят? Влязох в сайта им,но там нямаше информация Simple Smile

# 132
  • München, Deutschland
И за мен малко остава необясним факта, че ще имаш финансовите възможности да си купуваш качествена храна и няма да имаш кулинарната грамотност да знаеш какво да си купиш. За това съдя по големия наплив за скъпите ОИ хотели с уж многото и разнообразна и вкусна храна.
Не разбирам тези умения (от първото изречение) какво общо имат с ол инклузива... Ол инкл може да се избере по много причини.

Лично аз съм избирала ол инкл в арабска страна, в която не е добре много-много да излизаш извън хотела и нямам желание да обикалям тамошните заведения, дори и да могат да предложат по-добра храна.

Избрах го и защото исках да има тенис игрища, защото исках да видя какво е да играеш тенис (не бях играла дотогава, а имаше кой да ме учи). Ако в Германия искам да наема за до 6ч на ден (толкова беше възможно там, където бяхме) корт, топки и ракети (не притежавам собствени), ако искам и всеки ден, трябваше да платя сума, която възлиза на около 3-4 пъти стойността на цялата почивка. Само за да видя какво е да играеш тенис, сори, ама не ми е много ок.

Избрах ол инкл съсщо, защото пакетът с евтините полети до тази страна вървеше с ол инклузив. Беше отдавна и не помня имаше ли опции за друг вид изхранване, но и да имаше, връщам се на причина 1.

Също така исках да има басейни, защото ги предпочитам пред морето. Хотелите с няколко басейна обикновено са с ол инкл (невинаги, но често).

Иначе съм ценител на добрата храна, макар моите предпочитания да са различни от това, което ти си описал. Също така, на почивка търся други неща, примерно да седя по цял с цаца и бира на плажа, за което не ми трябва ол инкл, заради което и в България не предпочитам такова изхранване.

Но какво общо има умението да цениш храната с това какъв вид почивка избираш??
Изредох ти причини съвсем различни от храната, поради които съм почивала целенасочено на ол инклузив, макар за мен да беше инцидентно.

# 133
  • София
Да ви попитам някой резервирал ли е през Съни турс с ваучер за отменена почивка? Ние имахме запазена почивка, която отменихме и избрахме ваучер, който да използваме по-късно.

Да, аз. Резервираме СПА хотели и ни издадоха директно нови ваучери. Вече ги оползотворихме.

# 134

Да, аз. Резервираме СПА хотели и ни издадоха директно нови ваучери. Вече ги оползотворихме.
Ще пиша на лично, за да не спамя темата.

Общи условия

Активация на акаунт