На море в България 2020 г.! - 6

• 45 716
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Какви са цените на чадърите и шезлонгите тази година на Златните?

# 136
5 лв за 2 шезлонга и чадър

# 137
  • There I was on a July morning
Какви са цените на чадърите и шезлонгите тази година на Златните?
При нас беше всичко по 2 лв. /чадър, шезлонг, шалте/ - преди 10-тина дни.

Някой има ли информация за хотели с анимация  на BVS по черноморието. Зная само за Бела Виста. Благодаря предварително!
А,това също се каних да питам уикенда. Явно сте навътре в нещата, аз не съм ги чувала тези BVS. С какво са по-добри от останалите и къде мога да намеря с кои хотели работят? Влязох в сайта им,но там нямаше информация Simple Smile
Много са по-добри от всички аниматори, на които съм попадала досега. В момента знам със сигурност само за Белла Виста. В сайта им са изброени няколко хотела, но вероятно не е съвсем актуална информацията. Например - в Серенити вече не я водят.

# 138
Подкрепям за "Риу хелиос" в Обзор, храната там ми беше много вкусна, обслужването и отношението на персонала страхотно. Даже планираме да го посетим пак тази година.
В  Дюни за мен си заслужава парите "Палас" /била съм в "Белвил" и "Палас"/. Само в "Палас" е по-спокойно на храненията, храната и алкохола по-добри, уж същите, ама по-добри😄. Един път след вечеря влязохме в ресторанта на "Марина Бийч" и взех от същото, което бяхме вечеряли, да пробваме......ами имаше разлика определено.

Днес съм с много въпроси Simple Smile

Wintle, в букинг намирам 3 Дюни (Duni Marine palace, Duni Belleville hote, Duni Holiday Village). Може ли да ми обясниш разликата между тях? Duni holiday Village определено е много по-евтин от Белвил.
Имам и питанка за Риу Хелиус Бей в Обзор. Разбрах,че минус е липсата на паркинг. Заглеждам го в букинг и не ми дава вид на хотел, насочен към децата, може би защото напоследък все търся аквапарк и свикнах да гледам всякакви шарении Smile Има ли анимация и добра ли е?
Голям зор виждам да избера подходящия хотел, най-ми допада Топола Скайс, но ме тревожи дали няма да е по-хладно на север No Mouth

# 139
Tincheto,  закуската е от 07:30 до 10ч, обяд 12.30-14.30, вечеря 18- 21. Има понички от 10 до 12, пица 13-16ч, хот дог 10-17ч и много хубави бургери от 12 до 17ч.. Сладкарницата работи от 11 до 17ч с прилични тортички и бисквити, има и италиански сандвичи на бара до плажа от 11 до 15ч.. В билярд клуба до основният ресторант има сандвичи, плодове и бисквити до 24 часа. Има и  обявен суши бар от 20 до 22 часа, в който вчера отидохме в 21.50 и имаше омлет, панирани патладжани и някакви хапки, не знам преди това дали е имало суши. Общо взето има храна непрекъснато до 24 часа.
Детските пързалки работят от 10 до 18 часа непрекъснато, а аквапарка тази година е намалено работно време, защото май спасителите са по-малко. В 10часа отварят 2-3 пързалки, след 1час ги затварят и отварят други 2 и така ги редуват до 16 часа. От 20.30 има детска дискотека, от 21.30 вечерно шоу. Има зала с игри - всякакви, вкл боулинг и билярд, но всичко се плаща отделно, картинг писта също.
Стаята се почиства ежедневно, кърпите също се сменят всеки ден.

# 140
  • София
Знам, че BVS работят и с хотели в Слънчев бряг и Влас, но не знам кои. Добри са. В сайта им има телефон, може да се обадите. Имат и фейсбук страница.

# 141

Повече няма да пиша, ако някой има, каквито и да е въпроси, иска някакви конкретни снимки или каквото и да е друго ще му отговоря, то и в мрежата има достатъчно информация вече.

Adventurer, как така повече няма да пишеш, на мен ми е много полезен този пост Relaxed.
Имам въпрос (ако е удобно да питаш). Оказа се,че май ще бъда с две деца, едното от които е на 4. Интересува ме има ли водни атракции за толкова малко дете. Също така искам да знам има ли анимация в хотела и с какво забавляват децата. Много благодаря Simple Smile

Скрит текст:
Здравейте, разписвам се с отзив от Уейв ризорт. В действително хотелът беше пълен, аз лично не видях тераса, на която да няма принадлежности, но комплексът е голям и не е блъсканица. В тази връзка - много вкусна и разнообразна храна, която не свършваше и до последната минута се приготвяше нова. Предостатъчно свободни чадъри и шезлонги пред басейните и на плажа, но в търсените зони се резервират от вечерта, въпреки, че от хотела молят любезно да не се прави чрез различни табелки и т.н. Не е абсолютно забранено явно и не се прави забележка, но това принуди и нас да го правим, а до този момент винаги съм била против тези неща. Просто ако искаш шатра дори в 6 да станеш - такава свободна няма да намериш. Плажът - нито "уау", нито ужасен, както бяха писали. При нас камъчета нямаше освен при влизане в морето, но много малка част, плажната ивица е пясъчна, както и морското дъно. Има много мидички, бели и големи, които не бях виждала от дълго време. Пясъкът е черен, но плажът беше чист. Ивицата е тясна, но достатъчна за всички гости и свободни места винаги имаше. Аз лично нямам забележка към нищо, персоналът беше изключително любезен, за разлика от опита ми в други хотели в България, дори от такъв клас. Питайте, ако имате въпроси, ще следя темата.

Ambrosia, Към теб също имам въпроси, въпреки че този уикенд ще посетя хотела и ще си отговоря на част от тях. Има ли проблеми с местата по плажа? Или зора е само за басейна? В менюто има ли разнообразие от чисто месо и риба? Как се осъществява храненето, има менюта или? Зеленчуците в салатите вкусни ли са?
Интересува ме също добра ли е анимацията.  Smile

Няма проблем с местата по плажа, то и с местата около басейна няма, има проблем единствено с шатрите / кабаните. Менюто е изключително разнообразно, всеки ден имаше чисто агнешко, телешко, свинско, пилешко, пуешко, различна риба, морски дарове. Отделно от това вече има различни ястия. За мен всичко беше много вкусно. Храната е пред теб, но е отделена със стъклена преграда - избираш си и ти сипват. За анимацията - ние не ползваме такава и не съм сигурна доколко ще бъде адекватен коментарът ми, но на мен ми се стори добра.

# 142
  • München, Deutschland
При мен също се решиха нещата с лятната почивка. Ще почивам тази година във Варна, че така ми е най-удобно откъм полети.

Ще споделите ли кои фирми варненски таксита препоръчвате (ако може и тел за поръчка) и евентуално от тези фирми обслужва ли някоя варненското летище или там са само копърки?

# 143
Goldeva,
Ако наистина ти харесва Топола Скайс, нека времето не те тревожи.Разлика от 1-2 градус в сравнение с Южното черноморие не се усеща, а и последните години климата се промени и уеднакви.Миналият септември си направихме много топла и приятна почивка точно на Топола Simple Smile

# 144
Някой има ли информация за хотели с анимация  на BVS по черноморието. Зная само за Бела Виста. Благодаря предварително!

А,това също се каних да питам уикенда. Явно сте навътре в нещата, аз не съм ги чувала тези BVS. С какво са по-добри от останалите и къде мога д анамеря с кои хотели работят? Влязох в сайта им,но там нямаше информация Simple Smile
Давам списък с хотелите с анимация на BVS - най-готините са. Синеморец - Белла Виста, Поморие - Сънсет Ризорт, Слънчев бряг - Империал ризорт, Lti Нептун бийч, Зорница  резиденс, Свети Влас - RIU Парадайз, RUI Палас( този хотел не е семеен, води се adults only ), Primasol Синева бийч, Обзор - RIU Хелиос Бей, Златни пясъци - Lti Долче Вита и Сънрайз.

# 145
Goldeva, в Риу Обзор има само една детска площадка и една водна пързалка в детския басейн,  който между другото е отопляем. Няма аквапарк. Имаше някакъв детски клуб през деня, моето дете отиде веднъж за 10 минути и повече не повтори, ходехме вечер на детска дискотека, но анимацията определено не им е силна страна. В Риу Парадайс анимацията беше една идея по-добра, има и аква парк, и повече басейни, ако искаш погледни го.
В Дюни бих предпочела пак Палас заради това, че е на първа линия, но е малко встрани от лудницата, но пък е по-далеч от аквапарка. За храната вече казах.
Холидей Вилидж са самостоятелни къщички, някои отдалечени, някои близо до аквапарка. Ползват един и същ ресторант с Белвил и едни и същи услуги, та не знам Белвил дали си заслужава разликата в цената.
В "Топола скай" и "Уейв ризорт" не съм била, но са ми в плановете за догодина евентуално, та много се радвам на всяко споделено мнение за тях.

# 146
Някой може ли да даде  отзив за Хотел  Континентал- Златни пясъци

# 147
  • София
Ще споделите ли кои фирми варненски таксита препоръчвате (ако може и тел за поръчка) и евентуално от тези фирми обслужва ли някоя варненското летище или там са само копърки?
Триумф Такси са такситата, които препоръчвам. Те самите имат договор с летище Варна и имат стоянка отпред, точно като излезе човек от терминала. Това е телефонът им 052 644 444

# 148
  • Варна
При мен също се решиха нещата с лятната почивка. Ще почивам тази година във Варна, че така ми е най-удобно откъм полети.

Триумф такси. Ние ползваме основно тях. Имат и сайт, можеш да поръчаш онлайн. Не съм ги ползвала до летището, но предполагам, че имат договор - все пак са доста голяма компания. А ако нямате много багаж и пристигате през деня, можете да използвате и градски транспорт - 409 минава през целия град и стига до комплексите. Началната му спирка е точно пред сградата на летището.

# 149
Здравейте. Влизам с питане и препоръки за къща за гости в Крапец? В букинг няма налични места, в други сайтове излизат хубави къщи за гости. Някой от вас ходил ли е там?

Общи условия

Активация на акаунт