На море в България 2020 г.! - 6

• 45 693
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Някой да има тазгодишни отзиви от Хермес-Царево? С изключение на калпавия плаж, всичко друго беше много добре преди 4-5 години, но нямам скорошни отзиви, а ми се иска да отидем там в началото на септември, още повече, че има и аквапарк вече.
Ще имаш пресни от 30.7. - тогава се настаняваме.

# 196
[/url][/spoiler][/quote]
Тази оферта смърди отвсякъде - не е три, а две звезди, не е на 150 метра от плажа, а на много повече, паркинга е на улицата (ако има място), декларирали 20 стаи с 40 легла, а аз броя поне 30 стаи, да не говорим за голямата вана наречена гръмко басейн. Как да повярвам на останалото.
[/quote] Нали се сещаш, че навсякъде в морските курорти на Европа за 15 евро на човек, на вечер  в пик сезон не може да се спи дори в еднозвезден хотел с външна тоалетна. А тук се мръщим на прилично място за буквално никакви пари. Опциите с хранене са съвсем безумно евтини и тях даже не смея да ги коментирам.[/quote]

За Европата сигурно си прав, но нашия туристически сектор не е стигнал до там. Сравни изискванията на hotelstars.eu с нашите и ще видиш, че ние сме не само 100 години назад, но и 50 встрани. Отделно, че Приморско е треторазрядна Бг морска туристическа дестинация. Що се касае до цените, има хотели в Приморско, които са много-по близо до плажа и наистина със собствено място за паркиране за по 20 лв. на креват в силния сезон (без храна). Опциите за хранене са наистина толкова безумно евтини, че само безумец може да си помисли, че ще получи прилична храна. Какъв е този обяд за 5 лв. и вечеря за 10. Неща като двузвездния АИ, който Русалка описа ли?
[/quote]
Добре бе хора, разбрахме че повечето от вас са свикнали на супер хотели в чужбина! Защо тогава си губите времето и си тормозите пръстите по клавиатурата да пишете тук?!
Нали стана ясно, че една част от нас, които отдавна сме в тази тема, обичаме мръсното българско море, лошата и отровна българска храна, не сме гурме почитатели, обичаме да се мъчим в хотели ОИ и на лоши малки хотелчета, които не покриват европейскитие и световни стандарти. Посредсвени сме, плебс ме, харесваме треторазрядни курорти и населени места  и т.н. Не е нужно през 1 страница някой от вас да ни ръси акъл какво и как да изберем за нашите почивки. Ние отдавна сме направили нашият си избор и докато вие се почудите още къде да отдите и да ни се подигравате, ние добре си почиваме и вече по няколко пъти посетихме гадното Черноморие.
Вие като сте по-претнциозни си търсете другаде мечтаната почивка в супер хотели със супер храни и напитки. Ние не се интересуваме от това. За нас като нормални средностатистически българи тези условия ни устройват.

# 197
Цитат на: Ая ако няма безплатен паркинг,
цената е 10 лв за 24 ч. link=topic=1239228.msg41137037#msg41137037 date=1595949138
Има ли къде да се паркира в близост до Грифид Арабела в Златни пясъци, някой знае ли какви са цените за паркиране?

# 198
  • Sofia
Хотелът за който се води спорът е хотел Малина в Приморско. Наши познати бяха там, в събота се прибраха. Трябва са ви кажа, че за 40 лв на ден на човек с включена закуска и вечеря са повече от доволни. И да, имало е парко места, хотелът е бил пълен с поляци, чехи и българи. Само за сравнение за вечеря са избирали от 4-5 вида салати и още толкова основни ястия. Нашият ОИ в хотел Лагуна бийч в Созопол включваше 3 вида салати и 3 вида основни, едното беше задължителните кюфтета, които и местната котка не искаше да яде. Да ви казвам ли разликата в цените - двойна, че и отгоре, и то на човек! Не е важно колко си платил, важно е съотношението цена/качество! Така, че нека не отричаме с лека ръка евтините хотели, сред тях има и много добри попадения. 😀

# 199
  • There I was on a July morning
Има ли къде да се паркира в близост до Грифид Арабела в Златни пясъци, някой знае ли какви са цените за паркиране?
20 лв. на ден са на Грифид хотелите. Имат някакви места, ако не достигат - пренасочват към друг паркинг,  така ми обясниха. Доколкото съм запозната с цените за паркиране на Златните - вървят 15-20 лв. към хотелите. Ако ви се занимава да търсите - предполагам, че може да намерите и някой по-евтин в покрайнините/или неохраняем/.

# 200
1. Когато поствате оферта за хотел нека да е след Ваш персонален тазгодишен престой. Не ЕЖК, че всичко е ОК. На нея може и да е харесало, но дали на мен ще хареса? Точно затова писах преди (май в темата за Приморско), че препоръки за хотел не давам. Мога да споделя лично мнение.
2. Акъл безплатно не давам.
3. От доста години посещавам ежегодно Приморско за по седмица (и тази се очертава да изсипя пак там от 10-ти август) и да третостепенна дестинация си е.
4. Неам идея що е то гурме - аз обичам както си му е реда, а на сутринта ще видим, кафе ли ще е, чай ли ще е или зелева чорба.
5. Не разбрах що скачате, като цената на креват във въпросния хотел е завишена и тези, които не ползват пълен пансион плащат храната на останалите. Аз с моите домашни животни не закусваме, а на обяд и вечеря сме в ресторантите на Приморско. Помислете и за ресторантьорите, бре патриоти!
Laughing

# 201
20 лв. на ден са на Грифид хотелите. Имат някакви места, ако не достигат - пренасочват към друг паркинг,  така ми обясниха. Доколкото съм запозната с цените за паркиране на Златните - вървят 15-20 лв. към хотелите. Ако ви се занимава да търсите - предполагам, че може да намерите и някой по-евтин в покрайнините/или неохраняем/.
Днес се прибирам от Златните. Пред хотел Роял паркинга е 10 лв

# 202
Ще имаш пресни от 30.7. - тогава се настаняваме.
Ще чакам 😉

# 203
  • Sofia
1. Когато поствате оферта за хотел нека да е след Ваш персонален тазгодишен престой. Не ЕЖК, че всичко е ОК. На нея може и да е харесало, но дали на мен ще хареса? Точно затова писах преди (май в темата за Приморско), че препоръки за хотел не давам. Мога да споделя лично мнение.
2. Акъл безплатно не давам.
Скрит текст:
3. От доста години посещавам ежегодно Приморско за по седмица (и тази се очертава да изсипя пак там от 10-ти август) и да третостепенна дестинация си е.
4. Неам идея що е то гурме - аз обичам както си му е реда, а на сутринта ще видим, кафе ли ще е, чай ли ще е или зелева чорба.
5. Не разбрах що скачате, като цената на креват във въпросния хотел е завишена и тези, които не ползват пълен пансион плащат храната на останалите. Аз с моите домашни животни не закусваме, а на обяд и вечеря сме в ресторантите на Приморско. Помислете и за ресторантьорите, бре патриоти!
Laughing

Не, че съм длъжна да се обяснявам, но за проткола:
Точно с тези хора сме почивали в доста хотели, както у нас, така и в чужбина. Хотели, които лично аз съм избирала. Прекрасно знам, какво харесват, какъв вкус имат и на какво държат. В резултат, спокойно мога да коментирам, все едно аз съм била там. Предполагам, че всеки сам си изкарва парите и всеки има право да си ги харчи, както намери за добре! Аз поне така правя! Относно даването на акъл, не е важно дали го продаваш или безплатно го даваш, важното дали някой ти го иска, а още по-важното е, дали има какво да дадеш. 😀
Приятни почивки на всички и нека всеки намери най-доброто за себе си!

# 204
  • Somewhere far away
Аз не искам да бързам с добрите отзиви и изобщо не бързам да се радвам, но писах мейл на хотела, който резервирах /Sports&Hotel Aqua Life Tower/ и ми направиха добро впечатление. Отговориха почти веднага на въпросите,  както и казаха, че ще уважат желанието ми да не бъде на последен или предпоследен етаж /мразя асансьори/.

# 205
  • София
Моля, някой с мнение за Пасифик 1 в Слънчев Бряг, намира срещу хотел Рива и до хотел Палма.
Не става ясно хотел ли е, апарт комплекс ли е, като че ли нямат басейн, но предлагат закуска.
Всякаква информация ще е от полза, Благодарности !

# 206
  • Пловдив
Позитивно мнение от мен за Сол Луна Бей Обзор. Бяхме там 1 седмица с ММ, свекървата и детето (1г 3м).
- Чудесен плаж с чист пясък и кристална вода. Малко стръмно влиза в морето, но за нас е ок. В 3 от 7-те дни имаше червен флаг, явно не сме уцелили периода. Шезлонзи и чадъри има в излишък.
- Басейните почти се сливат с плажа, което си е удобство ако се прехвърляш с бебето от едното място на другото.
- Аквапаркът има добри пързалки. Едната си беше адреналин на макс. ☺️
- Маски в хотела не са задължителни, ни персоналът е с шлемове. Чисти се нон-стоп.
- Храната в Италианския ресторант беше топ. 3 пъти седмично и с резервация е, иначе другия ресторант е с ок основни, отлични десерти и супи, но малко слаби по наш вкус салати. Имаше риби, но не и морски дарове.
- Аниматорите са уникални като същевременно не се натрапват.
Това е накратко, бихме повторили. ☺️

# 207
Тази оферта смърди отвсякъде - не е три, а две звезди, не е на 150 метра от плажа, а на много повече, паркинга е на улицата (ако има място), декларирали 20 стаи с 40 легла, а аз броя поне 30 стаи, да не говорим за голямата вана наречена гръмко басейн. Как да повярвам на останалото.
Нали се сещаш, че навсякъде в морските курорти на Европа за 15 евро на човек, на вечер  в пик сезон не може да се спи дори в еднозвезден хотел с външна тоалетна. А тук се мръщим на прилично място за буквално никакви пари. Опциите с хранене са съвсем безумно евтини и тях даже не смея да ги коментирам.

За Европата сигурно си прав, но нашия туристически сектор не е стигнал до там. Сравни изискванията на hotelstars.eu с нашите и ще видиш, че ние сме не само 100 години назад, но и 50 встрани. Отделно, че Приморско е треторазрядна Бг морска туристическа дестинация. Що се касае до цените, има хотели в Приморско, които са много-по близо до плажа и наистина със собствено място за паркиране за по 20 лв. на креват в силния сезон (без храна). Опциите за хранене са наистина толкова безумно евтини, че само безумец може да си помисли, че ще получи прилична храна. Какъв е този обяд за 5 лв. и вечеря за 10. Неща като двузвездния АИ, който Русалка описа ли?
Честно казано доста време съм прекарал/прекарвам извън България и смея да твърдя, че трудно може някой да бие нашите хотели откъм съотношение цена качество.

# 208
Моля, някой с мнение за Пасифик 1 в Слънчев Бряг, намира срещу хотел Рива и до хотел Палма.
Не става ясно хотел ли е, апарт комплекс ли е, като че ли нямат басейн, но предлагат закуска.
Всякаква информация ще е от полза, Благодарности !
В нета излиза информиция, че са апартаменти и то с много лоши отзиви. Плажът също е далеч.

# 209
  • Варна
ами то май няма нещо на този свят за което двама души са на едно мнение Sad
Много си говорим за бетонизация , гъчканици и т.н. ама мноооого ни е бедна фантазията какво значи гъчканица с знакови места като Хонг Конг , Сантос , Хаваи и още хиляди места по света където буквално МИЛИОНИ хора живеят, почиват  и/или  работят буквално върху плажа в 20 - 30 - 50 етажни стоманенобетонни мастодонти Sad
Да не говорим арабите що за чудесии нАаправиха със ски пързалка на 45 - 50 градусови температури.С очите си съм виждал живака на термометъра на 54 градуса на слънце и пак правят 50 етажни комплекси Sad

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 08:36 от peterky2002

Общи условия

Активация на акаунт