На море в България 2020 г.! - 6

• 45 696
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Няма комари около Уейв, но тъй като сме ходили и в Мирамар - определено плажът на Мирамар е по-добър.
........................................
Аз също разглеждах оферти за Уейв ризорт и затова се интересувам - какво му е лошото на плажа и дали има много хора? А басейните как са - чисти ли са, топли ли са, дълбочини и т.н.?
Предварително благодаря!

Wave и аз го проучвах. За храната мненията за положителни. Близо е до солниците и няма хубав плаж. Каменист бил.

# 256
Здравейте,
знаете някое местенце квартира или къща за гости която да предлага за август месец двойна стая за двама до 30лв, споделете...Тази година сме с ограничени възможности за съжаление Sad
Искаме само плажа да е чист Simple Smile
Благодаря ви!
Желая ви едно хубаво лято и незабравими моменти! Simple Smileя
В края на август обикновено цените падат. Можете да погледнете и ведомствените почивни бази, някои настаняват и външни посетители на доста добри цени. Горе са предложили Приморско и Кранево, разгледайте и другите курорти за простосмъртни - Поморие, Китен, Царево, Ахтопол, Бяла.

# 257
  • Някъде по Дунава
Здравейте,
знаете някое местенце квартира или къща за гости която да предлага за август месец двойна стая за двама до 30лв, споделете...Тази година сме с ограничени възможности за съжаление Sad
Благодаря ви!
Предлагам Черноморец. Ако сте с кола, най- близкият хубав плаж е Градина и може да намерите безплатно място за паркиране.
https://mob.pochivka.bg/semeen-hotel-yanakiev-o10258
Тук са били многократно наши приятели и са доволни.

# 258
Здравейте,
Благодаря ви!
В края на август обикновено цените падат. Можете да погледнете и ведомствените почивни бази, някои настаняват и външни посетители на доста добри цени. Горе са предложили Приморско и Кранево, разгледайте и другите курорти за простосмъртни - Поморие, Китен, Царево, Ахтопол, Бяла.
Добавям Сарафово https://mob.pochivka.bg/kvartiri-sarafovo-t306
Обзор https://mob.pochivka.bg/kvartiri-obzor-t45
Крайморие https://mob.pochivka.bg/kvartiri-kraymorie-t395
Задала съм филтър само с цени до 30 лв.

# 259
В Черноморец също има евтини и прилични квартири. Вижте и вилна зона Червенка, тя е по към къмпинг Градина, но понеже е извън Черноморец е по-евтино.

# 260
Четох малко по диагонал последната тема Blush , затова се извинявам ако е коментиран въпроса ми:
Чудя се кое да избера между Терма Вилидж (Кранево) и Лунна пътека (Св. Влас).
Искаме спокойствиe, би било чудесно да не е пълен хотела, на плажа да няма много хора. Били сме и в двата хотела преди, но бих се радвала на актуални мнения за ситуацията в хотела, качеството на храната, на плажа дали има много хора.
Благодаря предварително bouquet

# 261
Здравейте!
Благодаря за съветите!
Ще се радвам на още препоръки от вас Simple Smile
В почивка.бг, цените са малко подвеждащи. Когато се обадя по телефона, винаги ми казват различни цени от обявените.
Тоест ако пише 30лв по телефона за двама е 60лв,което няма логика една квартира най-обикновена да бъде толкова колкото в хотел. Без да обиждам хората разбира се...
До миналата година ходехме в Китен, Приморско,Ахтопол с цени до 40,45,50лв. Силен сезон в хотел. Сега в квартира, къща за гости под 45лв не намирам.
Толкова колкото и в хотелите са. Останала съм с впечатлението, че квартирите са си вдигнали цените.
Друго което забелязвам е че апартамент намирам по 60лв,а на друго място подобно на същото по 52лв.
Говорех с една хазяйка, много мила жена която спомена че в Китен няма хора и за това цената на  двойната стаята и станала 50лв.Не знам до колко е така...
Та това са ми коментарите за цените, именно за това се консултирам с вас, ако случайно някъде съм пропуснала нещо, или пък вие сте видяли някоя оферта или обява за по 30лв.

# 262
Да се включа и аз с една молба за съвет. Ще ни се  след 2-3 седмици да отидем с ММ, сами,  без детето някъде на юг, като сме си харесали плажа на Арапя. Просто там попаднахме миналата година и много ни хареса. Нямаме никакви изисквания и претенции за мястото за настаняване - искаме само да си починем , да има хубав плаж и да можем да се разхождаме  вечер. На Арапя вечер ще ни е много скучно, затова остават като варианти да спим в Лозенец или Царево. Миналата година бяхме в Лозенец, но какво мислите за Царево? Има ли хубав плаж там- мненията са много противоречиви. И какво да търсим- близо до центъра или до плажа, че от букинг оставам с впечатление, че не са близо?

# 263
Да се включа и аз с една молба за съвет. Ще ни се  след 2-3 седмици да отидем с ММ, сами,  без детето някъде на юг, като сме си харесали плажа на Арапя. Просто там попаднахме миналата година и много ни хареса. Нямаме никакви изисквания и претенции за мястото за настаняване - искаме само да си починем , да има хубав плаж и да можем да се разхождаме  вечер. На Арапя вечер ще ни е много скучно, затова остават като варианти да спим в Лозенец или Царево. Миналата година бяхме в Лозенец, но какво мислите за Царево? Има ли хубав плаж там- мненията са много противоречиви. И какво да търсим- близо до центъра или до плажа, че от букинг оставам с впечатление, че не са близо?
Централният плаж на Царево е зле, да не кажа много зле, май не съм виждала по-кофти плаж. За разходка има алея край морето към кв. Василико има и приятна Морска градина, но има риск да ви се стори скучно.

# 264
В Царево хубав плаж няма. Щом ви е харесало на Арапя търсете си място там. Не си заслужава пътуването от Царево до плажа на Арапя всеки ден, колкото ще ви е скучно на Арапя, толкова и в Царево. Без да съм била в Лозенец, бих избрала него.

# 265
Плажът в самия град Царево изобщо не е хубав. По-добър е Нестинарка. От центъра миналата година пътуваше автобусче и е много удобно. Ако се настаните близо до Нестинарка, в квартал Василико или в някой от хотелите до плажа, там пък вечер съвсем няма какво да се прави и пак ще трябва да ходите до града. Аз лично бих избрала настаняване в Царево и плаж на Нестинарка. За хранене мога да препоръчам "Тайм аут" на главната пешеходна зона. Отзивът ми обаче е от миналата година. Приятна почивка.

# 266
Гледах, че има хотели във Василико, на пешеходно разстояние до плаж Нестинарка. Та може там евентуално и да се разхождаме до града. Или пак в Лозенец Simple Smile благодаря Simple Smile важното е да починем малко, защото сме с дете на Почти 2 г. и след едноседмичната ‘почивка’ в Албена сме направо смазани Simple Smile Сега ни ол инклузив, ни анимация ни изкушават, а спокойствие..Simple Smile

# 267
Здравейте,
Благодаря ви!

Скрит текст:

Това ми попадна във ФБ, една позната беше почивала там. Нямам представа какви са условията обаче.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 01:40 от Tiana

# 268
Не е каменист плажа на Уейв, каменист е плажа на Елените и двата нямат нищо общо, имам база за сравнение. Наистина през един от дните имаше камъчета на влизане, но след това морето беше бурно и в следващите дни беше изцяло пясъчно. Просто е тясна ивицата, пясъкът е черен, което не е неприятно, просто аз лично предпочитам златист пясък. При нас дори водорасли нямаше, но в 3/5 дни морето беше толкова бурно (червен флаг), че не ставаше за къпане. На мен лично водата в басейните ми беше супер, никой от хората, с които бяхме не се оплака, че е студена, а тук чета такива мнения. За мен не е нормално на 30-40 градусова жега да се отоплява басейн лятото, така че всички мнения си зависят от конкретния човек, има разнородни в темата.

# 269
  • Sofia
Може да погледнеш и това място за по-евтина почивка:
https://www.rooms.bg/kashti-chernomorec-semeen-hotel-vila-maistorovi.html

Общи условия

Активация на акаунт