На море в България 2020 г.! - 6

• 45 674
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Аз мисля, че ако се отиде на място има голям шанс да се намери нещо евтино в последната минута. Предполагам и цената може да се договори на място.

# 271
  • Велико Търново
Ние миналата година бяхме в Царево, по- точно във Василико. Ние по принцип обикаляме по ненаселени плажове, затова не търся да е близо до плаж, а да има гледка към морето. В тази връзка само веднъж ходихме на Нестинарка, не е лош плажът. Иначе ходихме на плаж на Корал, там ни хареса. Относно Царево и Василико, на нас много ни хареса градчето, но ние и друг път сме били там за разходка де. Има си ресторанти дори и във Василико, и то хич не лоши, има магазини, закуски и всичко останало. От Василико до града се върви покрай брега, има осветена алея и е много приятно за разходка. Имат хубава морска градина в града, има къде да се разходи човек. Ходихме и на Синеморец на плаж, във Варвара, общо взето съм с много добри впечатления от Царево. Не мисля, че е по скучно от някои други градчета, но вече е въпрос кой какво търси🙂

# 272
На нас Царево също ни беше приятно за разходка, но едва ли ще се понрави на хора, които търсят купон.

# 273
Не е каменист плажа на Уейв, каменист е плажа на Елените и двата нямат нищо общо, имам база за сравнение. Наистина през един от дните имаше камъчета на влизане, но след това морето беше бурно и в следващите дни беше изцяло пясъчно. Просто е тясна ивицата, пясъкът е черен, което не е неприятно, просто аз лично предпочитам златист пясък. При нас дори водорасли нямаше, но в 3/5 дни морето беше толкова бурно (червен флаг), че не ставаше за къпане. На мен лично водата в басейните ми беше супер, никой от хората, с които бяхме не се оплака, че е студена, а тук чета такива мнения. За мен не е нормално на 30-40 градусова жега да се отоплява басейн лятото, така че всички мнения си зависят от конкретния човек, има разнородни в темата.
Ambrosia, имаш ли снимки от плажа? Много искам да придобия реална представа.

А пясъкът е с черно-златист цвят, поради непосредствената близост на солниците и находището на лечебна луга са ми казвали от хотела както и ,че температурата на водата във външните басейни зависи от слънцето, т.к. не се отопляват. Много са отчивчиви , отговарят на всички въпроси

# 274
Не е каменист плажа на Уейв, каменист е плажа на Елените и двата нямат нищо общо, имам база за сравнение. Наистина през един от дните имаше камъчета на влизане, но след това морето беше бурно и в следващите дни беше изцяло пясъчно. Просто е тясна ивицата, пясъкът е черен, което не е неприятно, просто аз лично предпочитам златист пясък. При нас дори водорасли нямаше, но в 3/5 дни морето беше толкова бурно (червен флаг), че не ставаше за къпане. На мен лично водата в басейните ми беше супер, никой от хората, с които бяхме не се оплака, че е студена, а тук чета такива мнения. За мен не е нормално на 30-40 градусова жега да се отоплява басейн лятото, така че всички мнения си зависят от конкретния човек, има разнородни в темата.
Ambrosia, имаш ли снимки от плажа? Много искам да придобия реална представа.

А пясъкът е с черно-златист цвят, поради непосредствената близост на солниците и находището на лечебна луга са ми казвали от хотела както и ,че температурата на водата във външните басейни зависи от слънцето, т.к. не се отопляват. Много са отчивчиви , отговарят на всички въпроси

Ние не прекарахме много време на него, но намерих една и изрязах частта от плажа. Явно е до късмет и зависи какво ще "изкара" морето, но в сравнение с каменния плаж на Елените, където краката ме боляха докато влизах, този си е пясъчен Grinning

# 275
  • Русе
mrowcp, благодаря за подробната информация. Значи, в такъв случай може би Равда не е много добра идея. Просто ми трябва нещо бюджетно в региона. Някой с препоръки за места за настаняване в Несебър или Влас?
За Равда - Несебър комплекс Аполон. Мналого хубави апартаменти, басейнии т.н. Близо е до Аурелията. Не бих повторила на море в Равда точно заради плажа. А там пък с този ръгдасял кораб е ужасно. Жабурняк и стърчащи ламарини. В никакав случай на плаж там. Другата част на плажа е тясна.
Провери за апартаменти в Сл. бляг. 100 пъти по-добре като цени, като плаж и условия за почивка. Има прекрасни комплекси с басейни и зеленина. За да е по-тихо може да търсиш от вътрешният път Несебър - Св. Влас на запад, въпреки че сега едва ли е така пълно с туристи като предходните години. Виж Афродита, Гербер, Роял сън. Ако ни ти е далече от плажа то може да разгледаш комплекс Кантилена. Предлагат и настаняване с храна. Там има и места за паркиране.
Св. Влас ако не си на първа линия, те чакат баири след плаж.
Да, знам ги баирите, за това гледам места близо до плажа Simple Smile Иначе офертата в Джулия е повече от добра. Просто идва далеч от плажа.
Видях, че има доста апартаменти в Слънчака, но там не знам дали няма да ни излезе скъпо по заведенията за хранене. А на ОИ този път не искам. Благодаря за включването.

# 276
Аз мисля, че ако се отиде на място ...
За бюджетните места за настаняване това е задължително. Може и предварително по телефона, но само ако сте сигурни, че телефона е наистина на собственика. Използванито на сайтове за резервация е допустимо само ако сте сигурни, че хотела работи с този сайт, защото са възможни два сценария:
1. Хотелиера наистина е публикувал инфо за хотела, но това е било някога и това инфо вече не е актуално.
и
2. Хотелиера и идея си няма, че някой сайт е публикувал инфо за неговия хотел. Явно сайтовете го правят за да покажат колко много оферти имат.
По сайтовете има и много невярна информация.
Например, Апартаменти Стамополу в Приморско. Някъде се среща и като хотел Стамополу. Е, такъв хотел просто не съществува. Сградата на снимката е Стамополу-4 (една от няколкото сгради с това име) и стаите са на няколко собственика, като не всички се отдават под наем. В четири (студия, не апартаменти по думите на собственика) от тези, които се отдават под наем съм пребивавал и само в едното студио имаше нещо като кухненски ъгъл. Плувен или какъвто и да било басейн към тази сграда няма. Има някакъв басейн до съседната сграда, но не може да се ползва, защото сградите не образуват общ комплекс. Това:
Цитат
В близките улици има безплатен обществен паркинг
да чете така:
Цитат
Ако намерите свободно място на съседните улици и то не е платен абонамент, може и да можете да паркирате
. Паркинг на място няма, най много няколко паркоместа. Затова внимавайте!

# 277
Здравейте,
ще помоля ако някое е почивал скоро на Балчик да сподели мнение за хотел/апартамет/къща за гости близо до плажа и има ли заведения за хранене?

# 278
Аз на свой ред моля за отзиви за Интернационал, Златни Пясъци. Все пак се решихме да отскочим за няколко дни и държа да е без храна, така че вариантите Грифид отпадат. Моля, ако някой е ходил тази година, нека сподели как е положението, без деца ще сме.

# 279
Приятелка края на юни е ходила семейно в Приморско Дел сол.Много е доволна,били са ултра ОИ,тя офертата още е валидна.Всеки ден телешко,риби имало-сьомгова пъстърва,заек, много плодове.А са били ок.20 човека в хотела.Дали след като за толкова малко хора има разнообразие,сега във високия сезон ще е пак така (по пътя на моята логика би трябвало).Имам спомен,че по едно време не бяха много добри отзивите за там,ама не помня в таз годишната или миналогодишната тема .Това е първият хотел ,в който и 4-те ми деца са безплатни и ОИ на ден излиза 90 лв,направо е смешна сума,затова нещо се съмняваме колко е читав, въпреки отзивите на приятелката ми.

# 280
  • Перник
Лично на нас Балчик не ни допадна. Не бих повторила пак.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 15:01 от aemi

# 281
Приятелка края на юни е ходила семейно в Приморско Дел сол.Много е доволна,били са ултра ОИ,тя офертата още е валидна.Всеки ден телешко,риби имало-сьомгова пъстърва,заек, много плодове.А са били ок.20 човека в хотела.Дали след като за толкова малко хора има разнообразие,сега във високия сезон ще е пак така (по пътя на моята логика би трябвало).Имам спомен,че по едно време не бяха много добри отзивите за там,ама не помня в таз годишната или миналогодишната тема .Това е първият хотел ,в който и 4-те ми деца са безплатни и ОИ на ден излиза 90 лв,направо е смешна сума,затова нещо се съмняваме колко е читав, въпреки отзивите на приятелката ми.
Синът и снахата ходиха преди 2 години и бяха доволни. Не е нещо уау, но бяха останали доволни от всичко.  За тези пари си е направо екстра. До колкото знам в хотелската част е по-добре от апартаментната, но вие сигурно с толкова деца ще сте в апартамент. Мисля, че Кристал беше ходила миналата година и също беше доволна.

# 282
На нас Царево също ни беше приятно за разходка, но едва ли ще се понрави на хора, които търсят купон.
Тази година е отворило Театро. Предполагам, че ще има поне още един клуб, а вероятно и някое, и друго барче, така че вече става за купон.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 20:09 от Анонимен

# 283
Някой да е ходил тази година в Еврика бийч-Слънчев бряг? Резервирах за август, отзивите от предишни години са добри, но не знам този "специален" сезон 2020 как ще е.Rolling Eyes

# 284
  • В градината...
Балчик е много хубаво място, има стил, в ранно лято ходим там. Сега не знам как е с хотелите. На север от Балчик има страхотни плажове и места.

Общи условия

Активация на акаунт